18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45

Kampprogram til fodbold EM 2024

Her får du et overblik over alle kampe, der afvikles i forbindelse med EM 2021 i fodbold. Se datoer og kamptidspunkter, og find ud af, hvornår Danmark skal i aktion ved europamesterskaberne i fodbold, der afvikles fra d. 11. juni til d. 11. juli 2021. Samtlige Danmarks tre gruppekampe ved EM i fodbold afvikles i Parken i København. Herunder finder du det komplette EM 2021 kampprogram (se også programmet for EM fodbold 2022 kvinder).

I alt 24 nationer deltager ved EM i fodbold i 2021. De 24 nationer indgår i et gruppespil, der består af seks grupper med fire hold i hver. De to bedste hold fra hver gruppe avancerer til 1/8-finalerne, hvor de får selskab af de fire bedste treere. Herfra er der knockoutformat til kvartfinalerne, semifinalerne og finalen.

Hvornår spiller Danmark?

KampTidspunktKanal
Danmark – TBATBATBASpil på kampen HER >>
Danmark – TBATBATBASpil på kampen HER >>
Danmark – TBATBATBASpil på kampen HER >>

Finalen ved EM 2024

Italien – England d. 11. juli kl. 21:00
Tirsdag aften blev det afgjort, at det ene finalehold ville består af Roberto Mancinis, Italien. Italien stod overfor for de spanske kombinationsspillere, som havde oplevet en svingende niveau igennem slutrunden. Kampen startede også hæsblæsende for Spanien, som kom frem til chance efter chance, da Italien ikke kunne følge med de kvikke spanierne. Italien fremstod dog farlige i deres omstillinger, og det skulle da også være en omstilling, der bragte Italien i front på mål af Federico Chiesa. Indskiftede Alvaro Morata skulle blive helten, der bragte Spanien tilbage på uafgjort, efter han fandt rum i Italiens forsvar og koldblodigt satte den ind til 1-1. De ekstra 30 minutter i forlænget spilletid forblev målfattigt, og det var først i straffesparkskonkurrencen at Italien sikrede sig deres finaleplads.

Danmark havde helt fantastisk formået at spille sig selv frem til en semifinale, og den stod på “udebane” mod England, der havde det helt store overtag på antallet af fans på Wembley. Danmark kunne mærke presset fra lægterne, og det var da også England, der lagde det største pres i første halvleg. Alligevel blev det Danmark, der tog en føring efter at Mikkel Damsgaard havde lagt bolden tilrette på et frispark, og efterfølgende udplacerede Jordan Pickford. Føringen varede desværre ikke længe. Bakayo Saka kom frem på kanten og fik sendt en svær bold ind i feltet, som kaptajn Simon Kjær ikke kunne stille meget op med og endnu et selvmål blev tilføjet til turneringen. Selvom England pressede på i anden halvleg, så formåede Danmark at holde stand i 45 minutter længere, blandt andet pga. en stærk præstation af Schmeichel.

Det skulle blive en fejlkendelse, der afgjorde kampen for England. Raheem Sterling der slag forbi defensiven, mens der var to bolde på banen, og efterfølgende smed sig i det danske felt. På trods af VAR-tjek, så valgte dommerne alligevel at fasteholde dommen og England blev tildelt det tyndeste straffespark i turneringen. Kasper Schmeichel læste Harry Kane, men desværre scorede angriberen på returbolden.

England er nu smalle favoritter på Wembley, men de møder et italiensk hold, der har været fremragende til denne slutrunde. Danmark udgjorde en rigtig svær opgave for England, og det vil kunne blive sværere for dem nu, da der vil komme langt flere italienske tilskuere på stadion.

Semifinalerne ved EM 2024

Italien Spanien d. 6. juli kl. 21:00
Italien har nu ikke tabt en fodbold kamp siden september 2018, og Mancinis mandskab må næsten føle sig uovervindelige. I kvartfinalen mødte de deres sværeste modstander indtil nu i form af Belgien, men det stærke kollektiv hos Azzuri skuffede ikke og en 2-1 sejr blev bragt i hus på mål af Barella og Insigne.

Spanien har været meget op og ned denne turnering, men på trods af det så står de alligevel i en semifinale. Deres sidste to kampe er gået i forlænget spilletid, og mod Schweiz skulle man hele vejen til straffesparks konkurrence før at tingene blev afgjort. Her var Schweiz heldigvis hamrende uskarpe og missede 3/4 af deres spark.

Italien er blevet gjort til små favoritter, men de to hold vurderes generelt ret tætte. Sidst de mødtes var helt tilbage i 2017, og dengang sejrede Spanien med 3-0, men meget er sket siden da.

Hvem af de to giganter tager en finaleplads? Spil på kampen HER >>*


England – Danmark d. 7. juli kl. 21:00
It’s coming home? Det satser vi bestemt ikke på, men England er klare og tydelige favoritter i denne semifinale. De vandt deres kvartfinale mod Ukraine med et stensikkert 4-0 resultat på mål af Harry Maguire, Jordan Henderson og to gange Harry Kane. Ikke just beroligende for de danske fans, at den engelske top angriber igen har fundet målformen frem.

Danmark tog en tur til Baku, hvor de skulle op imod Tjekkiet og Patrik Schick. En stor nervøsitet lurede før kampen, men det danske landshold fik hurtigt bragt sig foran med 1-0, og en 2-0 føring kom også i stand. Der skulle kæmpes til sidst, men det lykkes landsholdet at sende dem selv i en semifinale. Kasper Dolberg viste igen målform, mens Thomas Delaney også stangede et mål ind.

Danmark er store underdogs i kampen her, men sidst vi mødte England på Wembley, var i oktober 2020 og her gik Danmark fra banen med en sejr

Kommer Danmark i semifinalen? Spil på kampen HER >>*

Kvartfinalerne ved EM 2024

Schweiz – Spanien d. 2. juli kl. 18:00
Schweiz går ind til opgøret mod Spanien som klare underdogs, men man skal passe på med at undervurdere Shaqiri og Co. De viste flotte takter, da de udspillede Frankrig i første halvleg af 1/8-finalen. I anden halvleg kom de bagud med 3-1, men et enormt flot comeback og bum 3-3. Den forlængede spilletid gik målløst for sig, og da det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrencen, der brændte Kylian Mbappe det afgørende straffespark.

Spanien skulle selv ud i forlænget spilletid, da de mødte Kroatien i Parken. Også denne kamp sluttede 3-3 i ordinær tid, men over 120 minutter var Spanien det skarpeste hold, og fik i sidste ende sikret sig en 3-5 sejr.

Vinderen af denne kvartfinale skal op imod vinderen af Belgien-Italien.

Kan Schweiz sikre en højest overraskende semifinaleplads? Spil på kampen HER >>*

Belgien – Italien d. 2. juli kl. 21:00
Muligvis den største kvartfinale vi har i denne omgang, da det er to giganter, der skal krydse klinger på Allianz Arena i München. Belgien der har måtte påtage sig underdog rollen, efter at de leverede en lidt halvhjertet indsats mod Portugal, da de slog dem 1-0 i 1/8-finalen, og Eden Hazard og Kevin De Bruyne begge måtte gå ud med skader.

Italien havde velsagtens været det mest velspillende hold op til 1/8-finalen, hvor vi for første gang oplevede lidt grus i maskineriet for Mancinis mandskab. Selvom Italien dog havde de største chancer, så blev de i ordinær tid aldrig rigtig helt farlige. Samtidig fik Østrig annulleret et mål på en spinket offside. Azzruri viste dog rutinen i forlænget spilletid og hentede i sidste ende en 2-1 sejr.

Vinderen af denne kvartfinale skal op imod vinderen af Schweiz – Spanien.

Hvem tager sejren i dette brag af en kamp? Spil på kampen HER >>*

Tjekkiet – Danmark d. 3. juli kl. 18:00
Hvilken chance de rød-hvide drenge har fået! Efter en turbulent start på turneringen, har Hjulmand sørget for at landsholdet er vendt 180 grader, og nu helt fortjent står med muligheden for at sikre en semifinaleplads til EM 2021. Det var en ren magtdemonstration, da Danmark tog den største sejr i alle 1/8-finalerne og sendte Wales ud med 4-0. Kasper Dolberg var taget ind i startopstillingen, og det valgte den unge angriber at kvittere for med to kasser. Danmark har nu vundet de seneste to EM kampe med 4-1 og 4-0, og der breder sig for alvor en frygt for de danske drenge og de høje topniveau.

Lige så euforiske som vi danskere er for vores plads, ligeså glade må de tjekkiske fans være. Ikke mange havde set, at Tjekkiet skulle nå så langt til denne slutrunde. Men ligesom Danmark så har to sejre været nok til, at Tjekkiet nu står og kan komme med i semifinalerne. Det blev sikret via en 2-0 sejr mod Holland i 1/8-finalen, hvor Patrik Schick endnu engang fremviste hans fornemme målnæse.

Kampen skal spilles i Baku.

Vinderen af denne kvartfinale skal møde vinderen af Ukraine – England.

Kommer det danske landshold i en EM Semifinale!? Spil på kampen HER >>*

Ukraine – England d. 3. juli kl. 21:00
Endnu en stor overraskelse findes i Ukraine, som efter en blød start på turneringen, fik en god lodtrækning mod Sverige og sendte dem selv videre efter forlænget spilletid. Vi mangler fortsat at se det helt vilde topniveau fra Ukraine, men man skal ikke kimse af hvor langt de er nået indtil nu.

England er fortsat ubesejret i turneringen, og har stadig ikke lukket et eneste mål ind. De fik den frygtede modstander, Tyskland, i 1/8-finalen og her ville historien at England skulle ryge ud i straffesparkskonkurrence. Så vidt gik det ikke, da England sikrede en 2-0 sejr og Harry Kane scorede sit første mål til denne EM-slutrunde.

Vinderen af denne kvartfinale skal møde vinderen af Tjekkiet – Danmark

Is it coming home? Spil på kampen HER >>*

De fire største 1/8-finaler ved EM 2024

Se eksperternes forudsigelser til 1/8-finalerne i videoen, eller læs om de største kampe lige under.


Wales – Danmark d. 26. juni kl. 18:00
Både Wales og Danmark gik videre fra deres grupper som 2. plads med blot én sejr. Danmark sikrede sig 2. pladsen ved at vinde over Rusland med 1-4 i sidste kamp, og sluttede dermed på 3 point i Gruppe B. Wales hentede point mod Schweiz i første runde, mens de også slog Tyrkiet med 2-0 og sluttede derfor på 4 point. Efter kampen mod Rusland er der optimistisk håb for Danmark, som har spillet godt i deres to seneste kampe. Wales er måske ikke den sværeste modstander, men spillere som Gareth Bale, Aaron Ramsey og Daniel James er dygtige folk i omstillinger, og her skal Hjulmand og Co. være forberedt.

Vinderne af 1/8-finalen mellem Wales og Danmark, skal op imod vinderen af Holland og Tjekkiet, der spilles dagen efter i Ungarn.

Går Danmark videre i skæbnekampen mod Wales? Spil på kampen HER >>*


Belgien – Portugal d. 27. juni kl. 21:00
En af de større kampe i 1/8-finalerne, da den står mellem verdens 1’erne fra Belgien og de forsvarende EM mestre, Portugal. Belgien kan godt ærgre sig lidt over, at en 1. plads giver en kamp mod Portugal, mens en 2. plads gav Wales. Belgien gjorde rent bord i Gruppe B, da de slog Rusland 3-0, Danmark 2-1 og i sidste kamp Finland med 2-0. Både Axel Witsel og Kevin De Bruyne er tilbage fra skader, og det bliver et plus for Roberto Martinez, at han har de to stærke midtbanespillere at trække på.

Der har været smæk på Portugals kampe i “Dødens Gruppe” med Tyskland, Frankrig og Ungarn. Portugiserne lagde ud med at slå Ungarn med 3-0, før de i næste kamp tabte med 2-4 til Tyskland. I sidste kamp skulle det vise sig at blive noget af en gyser, da Portugal var foran, så bagud og kom så på uafgjort. Samtidig så drillede Ungarn, Tyskland, hvilket satte Portugal i en penibel situation. Til sidste endte det dog med at Portugal gik videre som 3’er, da de var dårligere end Tyskland indbyrdes. Kaptajn og den evige målscorer, Cristiano Ronaldo, har vist sig frem som brandvarm med hans 5 mål indtil videre.

Lever Belgien op til favoritrollen? Spil på kampen HER >>*


Kroatien – Spanien d. 28. juni kl. 18:00
I en pulje med England, Tjekkiet og Skotland, var det forventet at kroaterne skulle gå videre, også selvom deres trup ikke er på sine bedste dage. Luka Modric har taget ansvaret på sig og spillet som den stjerne han er, hvilket var nok til at slå Skotland i sidste kamp og sende Kroatien videre som 2’er med 4 point. Kroatiens spåes til at være pæne underdogs mod Spanien, men om det skal passe må tiden vise.

Spanien har været en skuffelse at følge til EM, lige indtil at de mødte Slovakiet i sidste runde og var tvunget til at vinde. Her trådte Spanien i karakter og rundbarberede Slovakiet med hele 5-0. Kritikkerne har dog stadig deres tvivl om det spanske landshold, som i deres to første kampe skuffede med uafgjort mod Sverige og Polen. Alvaro Morata har vist sig som en uskarp herre foran målet indtil videre, og hvis Spanien skal gå videre fra deres 1/8-finale til EM 2021, så kræver det at deres angribere viser skarphed foran kassen.

Kan Kroatien overraske og sende Spanien ud? Spil på kampen HER >>*


England – Tyskland d. 29. juni kl. 18:00
Engelske fans havde nok frygtet at møde Tyskland mest af alle modstandere. Ikke fordi at Tyskland er det mest skræmmende hold i år, men fordi historikken i den grad har været led imod de engelske fans, når de har mødt tyskerne. I 1990 mødte Tyskland og England hinanden til VM semifinalen, og efter kampen sluttede 1-1 skulle de to ud i straffesparkskonkurrence – Her endte det med at Tyskland tog videre til finalen efter to brændte straffespark. Historien skulle vise sig at blive gentaget i 1996, da de denne gang mødtes i semifinalen af EM. Endnu engang 1-1 og i straffesparkskonkurrence. Det afgørende straffespark blev dengang brændt af nuværende England træner, Gareth Southgate.

Southgate og hele England krydser fingrene for historien ikke gentager sig, men England skal helt sikkert stå tidligt op, hvis de skal være med når Tyskland sætter gang i damplokomotivet. Det har været en blandet fornøjelse, at følge begge mandskaber under denne slutrunde, men mon ikke de begge to træder frem og viser sig fra sin bedste side i denne 1/8-finale til EM 2021?

Kampene ved EM i fodbold: De fem største i gruppespillet

Har du ikke mulighed for at se samtlige kampe fra EM i fodbold, sørger vi for at klæde dig på herunder, så du i hvert fald får de største med. Da vi selvsagt ikke ved, hvem der avancerer ved slutrunden, har vi plukket de fem fedeste kampe fra EM-gruppespillet.

Danmark – Finland d. 12. juni kl. 18:00
Danmark indleder EM 2021 på hjemmebane mod Finland, og du må selvfølgelig ikke gå glip af den danske åbningskamp. De øvrige hold i Gruppe B er Belgien og Rusland, så det giver sig selv, at der meget gerne skal tre point ind på kontoen, når Teemu Pukki og co. gæster Parken i København. Kan Kasper Hjulmand, i samarbejde med talismanske Christian Eriksen, sørge for, at Danmark får en perfekt start ved EM i fodbold?

Vinder Danmark åbningskampen mod Finland? Spil på kampen HER >>*

England – Kroatien d. 13. juni kl. 15:00
Der venter en styrkeprøve af de større, når titelfavoritterne fra England skal forsøge at bide skeer med Kroatien i første gruppekamp. Luka Modric og co. tog sølvmedaljer ved VM-slutrunden i 2018, og de kan blive et meget giftigt bekendtskab for englænderne, der traditionelt har svært ved at overføre den sublime kvalifikationsform til slutrunderne. England er ikke kommet forbi kvartfinalerne ved deres fire seneste forsøg ved EM, og kampen mod Kroatien giver en tidlig indikation på, om tiden endelig er inde for nationen med de stolte fodboldtraditioner.

Kan England besejre Kroatien ved EM? Spil på kampen HER >>*

Frankrig – Tyskland d. 15. juni kl. 21:00
De forsvarende verdensmestre, som i øvrigt blev toere ved den seneste EM-slutrunde, Frankrig, krydser klinger med Tyskland i Gruppe F. Tyskerne har den store fordel, at slaget står i München, og måske det kan hjælpe dem til at matche Kylian Mbappe, Paul Pogba, Antoine Griezmann og hvad de franske stjerner ellers hedder. Der har været stor udskiftning på det tyske landshold, og måske tiden er inde for den nye generation af verdensstjerner?

Kan Tyskland bide skeer med verdensmestrene fra Frankrig? Spil på kampen HER >>*

Rusland – Danmark d. 21. juni kl. 18:00
Danmark vandt lodtrækningen over Rusland og får dermed hjemmebanefordelen i den tredje gruppekamp ved EM i fodbold. Det mest sandsynlige er, at Eden Hazard og Belgien på dette tidspunkt er stukket af, og dermed kan kampen komme til at få afgørende betydning for, om det skal lykkes for danskerne at avancere i turneringen. Russerne leverede en ret stærk slutrunde ved VM i 2018, men kan de gentage svendestykket, når de ikke har hjemmebanefordelen?

Er Danmark stærkere end Rusland i 2021? Spil på kampen HER >>*

Rusland – Danmark d. 21. juni kl. 18:00
Danmark vandt lodtrækningen over Rusland og får dermed hjemmebanefordelen i den tredje gruppekamp ved EM i fodbold. Det mest sandsynlige er, at Eden Hazard og Belgien på dette tidspunkt er stukket af, og dermed kan kampen komme til at få afgørende betydning for, om det skal lykkes for danskerne at avancere i turneringen. Russerne leverede en ret stærk slutrunde ved VM i 2018, men kan de gentage svendestykket, når de ikke har hjemmebanefordelen?

Er Danmark stærkere end Rusland i 2021? Spil på kampen HER >>*

Hurtigt overblik over de danske EM-kampe

Lørdag d. 13. juni kl. 18:00 – Danmark vs. Finland (Parken, København)

Torsdag d. 18. juni kl. 18:00 – Danmark vs. Belgien (Parken, København)

Mandag d. 22. juni kl. 21:00 – Rusland vs. Danmark (Parken, København)

Lørdag 26. juni kl. 18:00 – Wales – Danmark (Johan Cruijff Arena, Amsterdam)

Lørdag d. 3. juli kl. 18:00 – Tjekkiet – Danmark (Olympic Stadium, Baku)

Stadions: Her skal EM-kampene spilles i 2024

I alt 11 nationer er involveret i afviklingen af europamesterskaberne i fodbold i 2021. Det er næppe gået din næse forbi, at Danmark spiller en rolle, og herudover er der tale om England, Tyskland, Italien, Aserbajdsjan, Rusland, Ungarn, Rumænien, Holland, Spanien, Skotland og Irland. Herunder får du et overblik over, hvor samtlige EM-kampe skal spilles:

Wembley – London – England (90.000)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Englands kampe i Gruppe D)
– 2 x 1/8-finale
– 2 x semifinaler
– 1 x finale

Allianz Arena – München – Tyskland (70.000)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Tysklands kampe i Gruppe F)
– 1 x kvartfinale

Stadio Olimpico – Rom – Italien (72.700)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Italiens kampe i Gruppe A)
– 1 x kvartfinale

Olympic Stadium – Baku – Aserbajdsjan (69.900)
– 3 x kampe i gruppespillet (Gruppe A)
– 1 x kvartfinale

Krestovsky Stadium – St. Petersborg – Rusland (68.000)
– 6 x kampe i gruppespillet (to af Ruslands kampe i Gruppe B)
– 1 x kvartfinale

Parken – København – Danmark (38.000)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Danmarks kampe i Gruppe B)
– 1 x 1/8-finale

Arena Nationala – Bukarest – Rumænien (55.600)
– 3 x kampe i gruppespillet (Gruppe C)
– 1 x 1/8-finale

Johan Cruyff Arena – Amsterdam – Holland (55.500)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Hollands kampe i Gruppe C)
– 1 x 1/8-finale

La Cartuja – Sevilla – Spanien (57.600)
– 3 x kampe i gruppespillet (alle Spaniens kampe i Gruppe E)
– 1 x 1/8-finale

Puskas Arena – Budapest – Ungarn (67.000)
– 3 x kampe i gruppespillet (Gruppe F)
– 1 x 1/8-finale

Hampden Park – Glasgow – Skotland (52.000)
– 3 x kampe i gruppespillet (Gruppe D)
– 1 x 1/8-finale

Hvornår starter EM i fodbold 2024?

EM i fodbold 2024 starter d. 14.6. 2024

Hvem er vært for EM i fodbold 2024?

Tyskland er vært for EM i fodbold 2024.