18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Wales: Odds og optakt den 20. juni 2021

Foto: Bildbyrån

De er fuldkommen flyvende de italienere! Jovist, de har hjemmebanefordel i alle tre gruppekampe, men sikke en start de har fået! To gange 3-0 mod relativt stærke nationer som Tyrkiet og Schweiz er virkelig imponerende, og italienerne er allerede nu kvalificeret til knockout-kampene. Apropos flyvende, så har Wales gjort det langt over forventning, endnu engang, og står vel med halvandet ben i ottendedelsfinalen efter 4 point i de to første kampe. Fortsætter Italien med samme høje klasse søndag, eller kan Wales endnu engang overraske? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Wales. Der er kampstart søndag d. 20. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Italien – Wales: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ovidiu Haţegan, Rumænien
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 30° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 17:55.


Optakt til Italien – Wales: Skader, karantæner og startopstillinger

Forventningerne til Italien var relativt store forud for slutrunden, i hvert fald i hjemlandet, hvor de seneste års fine resultater igen har fået de italienske tifosi til at drømme stort. Men at det skulle gå så godt som det er gjort hidtil, var det nok ikke alle der havde regnet med. Der var vel ingen tvivl om italienernes favoritværdighed i Gruppe A, men at de på så overbevisende vis allerede er kvalificeret til ottendedelsfinalen efter to magtdemonstrationer mod Tyrkiet og Schweiz har fået euforien til at stikke helt af i støvlelandet! Der er også god grund til eufori i Wales, for ved slutrundens start var der ikke mange der regnede med at waliserne skulle spille en særlig stor rolle i denne gruppe, men de har ligesom i 2016 modbevist alle skeptikerne. En flot og fortjent sejr mod Tyrkiet, og et enkelt point mod Schweiz gør at waliserne med rimelig stor sandsynlighed også vil være at finde i turneringen, når vi har fået skilt fårene fra bukkene. Ganske overraskende er det opgør blevet til en kamp om 1.pladsen i gruppen, det var nok et fåtal, som havde spået før slutrundens start.

Selvtilliden må være tårnhøj i den italienske trup efter et forbavsende godt udlæg på EM-slutrunden, det er ikke turneringens sværeste gruppe de er kommet i, men præstationerne i de to første gruppekampe har været af meget høj klasse, og vel nok de mest overbevisende præstationer af noget hold ved slutrunden. De har indtil videre spillet smuk fodbold med højt pres, og masser af underholdning, de står med 6 point efter de to første kampe og kan allerede nu se frem til ottendedelsfinalen, om de ender som 1’er eller 2’er i puljen finder vi først ud af søndag, for Wales kan stadig nå at snyde alt og alle. Wales’ to kampe har været meget mere jævnbyrdige end italienernes, men waliserne er sluppet afsted med flotte 4 point og kan med en sejr her snuppe gruppens 1.plads. Italienerne er formentlig uden både Chiellini og Florenzi til dette opgør, mens Wales kommer til kampen fit for fight.

Italien:

  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Alessandro Florenzi (Back, Fast) – Tvivlsom

Wales:

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola; Jorginho, Locatelli, Barella; Chiesa, Immobile, Insigne

Wales forventet startopstilling: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Allen, Joe Morell, Aaron Ramsey; Gareth Bale, Kieffer Moore, Daniel James


Odds på Italien – Wales

Italien er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 17:55.


Odds-forslag: Alle gode gange tre

Søndag aften tager Italien og Wales på sidste runde af gruppespillet i en direkte kamp om 1.pladsen i Gruppe A. Italienerne var på forhånd store favoritter til at snuppe 1.pladsen i gruppen, mens Wales var spået de ringeste chancer for avancement af alle de fire hold i gruppen. Kæmpe cadeau til Wales for at være i spil til 1.pladsen her før sidste spillerunde! Italienernes præstationer har, som nævnt, været fuldkommen fremragende, mens Wales har måtte kæmpe lidt hårdere for at få skrabet deres point sammen, ganske naturligt når man sammenligner de to mandskaber.

Med det niveau Italien har lagt for dagen i denne slutrunde, så har jeg meget svært ved at forestille mig, at Wales endnu engang kan få uventede point med herfra. De har ganske vist nogle formidable kontraspillere på holdkortet, men som vi så i begge Italiens første gruppekampe, så kan det blive svært at komme ud af italienernes første pres. Entusiasmen og viljen i Italiens trup er til at tage at føle på, fra det moment de skriger den italienske hymne ud før kampstart virker der til at være et enormt fokus, og en enorm aggressivitet hos de italienske spillere, og selvom den videre deltagelse allerede er sikret, så tror jeg ikke de kommer til at hvile på laurbæerne. Italien har vundet deres seneste 10 landskampe, alle 10 kampe uden at indkassere mål og alle 10 kampe er blevet vundet med minimum to mål. De er helt vanvittigt godt kørende! På trods af Wales’ overraskende flotte pointhøst, så tror jeg niveauforskellen her er for stor til endnu en walisisk overraskelse. Italien har endnu engang hjemmebanefordelen, og endnu engang får de tændt op i de italienske fans på Stadio Olimpico med en sejr uden at indkassere mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Italien vinder til nul
Besøg Unibet *


Italien – Wales: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien er startet EM-slutrunden ud med fuld tryk på gaspedalen! Efter 3-0 i EM’s åbningskamp mod Tyrkiet, blev det minsandten til endnu en sejr over Schweiz med de samme overbevisende cifre.

  • Wales har endnu engang taget røven på alle fodboldeksperter… Waliserne var ikke spået store chancer ved EM, men ligesom til slutrunden i 2016 har de gjort det overraskende godt, og står med flotte 4 point efter de to første kampe mod Schweiz og Tyrkiet.

  • Italien er med 3-0 sejren over Schweiz nu oppe på 10 sejre i træk, alle uden at indkassere mål og alle vundet med minimum to mål. WHAT! Det er et landshold i storform!

  • Wales er kommet på måltavlen i 7 ud af de 8 kampe de nogensinde har spillet ved en EM-slutrunde, de to første puljekampe har budt på 3 mål til waliserne.

  • Ciro Immobile er Roberto Mancinis foretrukne valg på 9’er position for Italien, og det har vist sig at være et godt valg. 2 kampe – 2 mål og 1 assist.

  • Wales har haft tre forskellige målscorere i spil til denne slutrunde, men i kampen mod Tyrkiet var det Gareth Bale, der stjal showet med to assist(og et brændt straffespark). Han er verdensklasse på hans gode dage!

  • De to hold krydsede senest klinger tilbage i 2002/2003, hvor de var i gruppe sammen i EM-kvalen. Her vandt Wales 2-1 på hjemmebane, mens Italien tog en overbevisende 4-0 sejr da de var på eget græs.


Expected Goals: Italien vs. Wales – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGWalesResultatxG
Italien – Schweiz(3-0)1,44 – 0,31Tyrkiet – Wales(0-2)1,57 – 2,95
Tyrkiet – Italien(0-3)0,55 – 1,8Wales – Schweiz(1-1)0,62 – 1,41
Italien – Tjekkiet(4-0)1,62 – 0,3Wales – Albanien(0-0)0,58 – 0,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar