18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Spanien: Odds og optakt den 6. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Første semifinale – og hvilken en af slagsen! De to stolte sydeuropæiske fodboldnationer Italien og Spanien i direkte duel om en finaleplads. Begge nationer har haft flere skuffelser end succesoplevelser i de seneste par år, men nu har de mulighed for at gøre deres nation stolte med en finaleplads. Kan Italien ride videre på bølgen eller tager Spanien den eftertragtede plads i finalen?? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Spanien. Der er kampstart tirsdag d. 6. juli 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


Italien – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych
Stadion: Wembley, London
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Italien
Spanien
Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 20:58.


Optakt til Italien – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Italien startede turneringen ud med bravour med to gange 3-0 sejre i de første to kampe. Siden fulgte et par lunkne resultater med 1-0 over Wales, med reservehold, og dernæst en 2-1 sejr over Østrig efter forlænget spilletid. I deres seneste kamp blev de dog for første gang stillet overfor en af de andre sværvægtere i europæisk landsholdsfodbold i form af Belgien, og man må sige at Italien bestod prøven. En fremragende første halvleg blev fulgt op af enorm fight og ihærdighed i anden halvleg, og dermed kunne italienerne juble over den første semifinaleplads siden 2012, hvor Italien nåede finalen, mens tabte til årets semifinalemodstander Spanien med hele 4-0. Italien har længe været kendt for deres jerndefensiv, men det lader til, at Mancini har fået ændret tilgangen hos italienerne, der bliver med langt mere energi og power end man er vant til at se. I stedet for at stille sig ned, når de kommer foran, jagter de mål nummer to og tre, hvilket klær de azurblå.

Spaniens turnering har været modsat Italiens. Spanierne startede dårligt ud med to point for to kampe, og endnu en fiasko lå i luften og lurede for det spanske landshold. Så fulgte en suveræn 5-0 sejr over et svagt slovakisk landshold, og derefter 5-3 sejren efter forlænget spilletid i ottendedelsfinalen mod Kroatien. I den seneste kamp havde Spanien problemer mod Schweiz, men sikrede sig sejren efter straffesparkskonkurrence. Selvom Spanien nu er i en semifinale sidder man ikke med samme begejstring, som sidst Spanien var i en semifinale. Tilbage i 2008-2012, hvor de vandt tre slutrunder i træk, var der ingen tvivl om, at Spanien var det bedste landshold i verden, og den fornemmelse sidder man ikke med nu. Selvom spillerne stadig spiller i de største klubber i verden, så mangler de helt store profiler, som Iniesta, Xavi og David Villa, som stod for lækkerier for 10-12 år siden. I år virker det lidt mere tilfældigt. Alligevel må man have respekt for Spanien. Der var en masse kaos i truppen inden EM gik i gang med coronasmitte, manglende Real Madrid-spillere osv., men nu står de alligevel i en semifinale, og når man først er på dette stadie, må man ikke afskrive nogen hold.

Det er to af Europas allermest stolte og mest vindende fodboldnationer, der nu skal dyste om den første finaleplads ved EM2020. Det kan kun blive en seværdig, intens og nervepirrende kamp!

Italien:

  • Alessandro Florenzi (Back/Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back/Fast) – Skadet

Spanien:

  • Pablo Sarabia (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

Spanien forventet startopstilling: Simon; Azpilicueta, Laporte, Torres, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Torres, Morata, Olmo


Odds på Italien – Spanien

Bookmakerne vurderer at det bliver en tæt kamp, men hæler mest til Italien.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 20:58.

Odds-forslag: Italien tager den første finaleplads

Italien har været en af turneringens helt store åbenbaringer, og i deres seneste kamp mod Belgien viste de ovenikøbet, at de også kan slå de bedste nationer. Italien har formået at kombinere deres stærke defensiv med en utrolig power på midtbanen, og med stærke individuelle profiler blandt de forreste. Umiddelbart også en power og en fysik, som spanierne endnu ikke har mødt i denne turnering. Læg dertil, at Spanien har været ude i forlænget spilletid i de seneste to kampe, og at Jose Enrique har brugt mange af de samme spillere. Italien skiftede nærmest et helt hold mod Wales i deres sidste puljekamp, og slap også for forlænget spilletid i fredagens kvartfinale, modsat Spanien.

Det er slutningen på en lang sæson, og selvom det kan virke underligt at tale om fysik på dette niveau, så har det større betydning end man tror. Italien bør komme med mere friskhed, og har overordnet set også leveret en bedre turnering end Spanien.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
LeoVegas
2,50
Italien vinder
Besøg LeoVegas *


Italien – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien slog Belgien ud i kvartfinalen efter en tempofyldt kamp, hvor Italien særligt i første halvleg var ovenpå.

  • Spanien slog Schweiz ud efter straffesparkskonkurrence. 1-1 stod der efter 120 minutter.

  • I ottendedelsfinalen vandt begge klubber efter forlænget spilletid. Italien slog Østrig, mens Spanien slog Kroatien.

  • Italien har hele fire spillere, der har scoret to mål i turneringen, nemlig Immobile, Insigne, Pessina og Locatelli.

  • Hos spanierne står Sarabia og Morata noteret for to scoringer hver.

  • De to hold er blandt de mest scorende ved slutrunden. Spanien har lavet 12 mål, mens Italien har scoret 11 (det samme antal som Danmark).

  • De to nationers seneste møde var i 2017. Her vandt Spanien med 3-0 i en VM-kvalifikationskamp.


Expected Goals: Italien vs. Spanien – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGSpanienResultatxG
Belgien – Italien1-21,63 – 1,14Schweiz – Spanien1-1 (2-4 es.)1,09 – 2,88
Italien – Østrig0-0 (2-1 ef.)2,08 – 1,12Kroatien – Spanien3-3 (3-5 ef.)2,51 – 3,33
Italien – Wales1-02,29 – 0,49Slovakiet – Spanien0-00,07 – 3,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar