18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Schweiz: Odds og optakt den 16. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Det var nærmest en magtdemonstration vi så fra Italien i åbningskampen mod Tyrkiet, italienerne havde fuldkommen styr på opgøret og sikrede sig en fortjent 3-0 sejr. Denne gang er det Schweiz, som kommer på besøg i Rom og måske de har mere at byde på end tyrkerne? I hvert fald viste Embolo og co. sig fint frem i første gruppekamp, selvom de måtte tage til takke med blot et enkelt point. Fortsætter Italien hvor de slap, eller formår Schweiz at yde mere modstand end Tyrkiet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Schweiz. Der er kampstart onsdag d. 16. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Italien – Schweiz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Karasev, Rusland
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 22° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 19:51.


Optakt til Italien – Schweiz: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var store forventninger til italienerne før åbningskampen i fredags, og de levede fuldt ud op til favoritværdigheden med en magtdemonstration mod Tyrkiet som endte i en overbevisende 3-0 sejr. Det var en fremragende omgang fodbold vi så fra Italien, måske endda bedre end man ville have forventet før start. Schweiz sad også på favoritværdigheden til deres første kamp mod hvad der formodes at være gruppens svageste hold, Wales. Schweizerne levede da også fint op til favoritværdigheden, de sad på store dele af kampen, de kreerede godt med chancer, Embolo så giftig ud i front, MEN MEN MEN… Wales’ store skur af en angriber, Kiefer Moore, var pludselig på pletten efter 75 minutters spil og sikrede waliserne det ene point. En lille skuffelse for schweizerne, som dog stadig har udmærkede muligheder for videre avancement.

Italienerne var her, der og alle vegne i åbningskampen mod Tyrkiet! Det var med højt pres og flydende angrebsspil – meget langt fra ‘catenaccio-spillestilen’, som mange stadig forbinder med Italien. De havde vist flotte takter forud for slutrunden, men det var alligevel en smule overraskende, at de leverede så overbevisende en indsats. Tyrkiet havde sølle tre skudforsøg i kampen, ingen af dem inden for målrammen. Tyrkerne formåede meget sjældent, at spille sig ud af italienernes høje, aggressive pres og den italienske sejr var ikke et mål for stort. Denne gang venter Schweiz, som på papiret er spået til at være på nogenlunde samme niveau som Tyrkiet, så der er gode muligheder for 3 point mere til italienerne. Hvis de kan ramme samme niveau som i åbningskampen kan det godt gå hen at blive en lang aften for schweizerne.

Schweiz var forhåndsfavoritter i deres første kamp mod Wales, og der kan da heller ikke herske tvivl om, at schweizerne var det bedste mandskab i det opgør. De spillede friskt til, kreerede godt med chancer, og Embolo i angrebet stod for en af EM’s bedste spillemæssige indsatser indtil videre. Da netop Embolo endelig fik hul på bylden kort inde i 2.halvleg lignede det en forventet sejr til Schweiz, som både før og efter føringsmål havde gode scoringsmuligheder. Men midt i 2.halvleg var det som om, at schweizerne pludselig gav initiativet fra sig, som det også ofte sker når man har en føring på hånden. Det resulterede i mere etableret spil til Wales, som inden da havde levet mest på omstillingsmuligheder, og pludselig dukkede Moore op som trold af en æske og stangede udligningen i mål. En kæmpe bet for Schweiz, som med en sejr havde stået med glimrende muligheder for avancement. Spændingen i puljen er dermed intakt, og Wales som ikke var spået mange chancer for avancement på forhånd, byder sig nu også til. Medmindre at Schweiz overrasker og napper en sejr mod Italien onsdag aften, får vi formentlig et ordentlig brag i sidste spillerunde, hvor det nemt kan blive en direkte kamp mellem Schweiz og Tyrkiet om, at sikre sig billetten videre fra gruppespillet.

Italien:

Schweiz:

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Jorginho, Locatelli, Barella; Berardi, Immobile, Insigne

Schweiz forventet startopstilling: Sommer; Elvedi, Akanji, Schar; Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriguez; Shaqiri; Seferovic, Embolo


Odds på Italien – Schweiz

Italien er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 19:51.


Odds-forslag: Embolo bliver bremset af den italienske rutine

Onsdag aften tager vi hul på 2.spillerunde i EM’s gruppespil, og der er ingen tvivl om, at Italiens indsats mod Tyrkiet står tilbage som en af de mest overbevisende i 1.spillerunde, men var italienernes fortjeneste, eller ramte tyrkerne bare ikke dagen? Jeg hælder nok mest til det første, for der var en særlig ild i øjnene på italienerne, som pressede højt, spillede inspirerende offensiv bold, og fuldkommen lukkede ned for den tyrkiske offensiv.

Schweiz befinder sig på nogenlunde samme niveau som Tyrkiet, men i min optik står de for en anelse bedre organisation og et højere bundniveau. Jeg er derfor ikke sikker på, at vi er ude i en 3-0’er til Italien denne gang, men jeg tror helt klart på endnu en sejr til Italien, som jo spiller kampen hjemme på Stadio Olimpico med opbakning for omtrent 16.000 tilskuere. I første opgør lignende Schweiz mest af alt en enmandshær, der stod Embolo på alt hvad Schweiz foretog sig offensivt, han agerede både som afslutter og chanceskaber. Netop det faktum, gør at jeg tror på endnu et rent bur til Italien, for med et rutineret midterforsvar bestående af Chiellini og Bonucci, så har de hvad der skal til for at tage slåskampene med den stærke schweiziske angriber, og hvis de først får sat ham ud af spil, så har jeg på baggrund af Schweiz første kamp, svært ved at se hvor de farlige situationer skal komme fra. Italien har vundet 8 landskampe i træk med rent bur, læg dertil den selvtillidsindsprøjtning de fik med magtdemonstration i åbningskampen mod Tyrkiet. Jeg tror, at italienerne kører benhårdt på nu, og leverer endnu en opløftende præstation uden at indkassere mål. Om vi når 3-0 er jeg ikke sikker på, men Gli Azzurri får ikke problemer her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Italien vinder til nul
Besøg Unibet *


Italien – Schweiz: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien kom blæsende ud til åbningskampen mod Tyrkiet! Der stod Italien på det hele i første gruppekamp, og selvom holdene gik til pause med 0-0, så var det en smal sag for italienerne at snuppe sejren i 2.halvleg. 3-0, endnu en kamp med rent bur og masser af smukt italiensk spil.

  • Schweiz sad også på det meste i deres første kamp imod Wales, de endte dog med kun at få 1 point med hjem i en kamp de burde have lukket langt før walisernes udligningsmål.

  • Italien er med 3-0 sejren over Tyrkiet nu oppe på 8 sejre i træk, alle uden at indkassere mål.

  • Schweiz har spillet uafgjort i deres seneste 4 kampe ved EM-slutrunder, aldrig har et hold spillet 5 uafgjorte EM-kampe i træk. Til dette opgør ville det være en lille sejr, hvis schweizerne hiver det ene point med hjem.

  • Ciro Immobile var foretrukket helt på spidsen for Italien i første kamp, og han indfriede i den grad Roberto Mancinis tillid med både mål og assist.

  • Embolo var her, der og alle vegne i Schweiz’ kamp mod Wales i lørdags! Han var en evig trussel, og endte også med at score Schweiz enlige mål. Angrebsmakker Seferovic så dog lidt mere rusten ud foran kassen.

  • Apropos Schweiz’ forkærlighed for X’er ved EM, så er de seneste tre indbyrdes opgør mod Italien også endt uden vinder. Alle tre kampe har dog været venskabskampe, så det bliver spændende at se hvad der sker med noget på spil!


Expected Goals: Italien vs. Schweiz – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGSchweizResultatxG
Tyrkiet – Italien(0-3)0,55 – 1,8Wales – Schweiz(1-1)0,62 – 1,41
Italien – Tjekkiet(4-0)1,63 – 0,3Schweiz – Liechtenstein(7-0)4,09 – 0,9
Italien – San Marino(7-0)0,87 – 3,66Schweiz – USA(2-1)2,93 – 1,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar