18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien – Østrig: Odds og optakt den 26. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Italien og Østrig vil lørdag aften stå klar på Wembley til ottendedelsfinalen ved EM. Italien fejede al modstand af banen i gruppespillet, hvor de endda var så frække at stille med et helt b-hold til sidste gruppekamp mod Wales, det har været ren klasse hele vejen for italienerne! Denne gang venter Østrig, som kom igennem gruppespillet med flotte 6 point. Kampen her er den første Italien ikke spiller i vante omgivelser på Stadio Olimpico, kan italienerne fortsætte deres storspil på Wembley, eller har Østrig en overraskelse i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Østrig. Der er kampstart lørdag d. 26. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Italien – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor, England
Stadion: Wembley, London
Vejret: 20°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Italien
Østrig
Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 20:59.


Optakt til Italien – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Italien fløj ud over stepperne i gruppespillet med nogle af de mest seværdige præstationer indtil videre ved slutrunden! Det blev til maksimum point for Italien, 3 kampe resulterede i 9 point og en flot målscore på 7:0. Det var imponerende hele vejen igennem. De azurblå var allerede sikret videre avancement før sidste kamp i gruppen mod Wales, hvorfor træner Mancini valgte at skifte 10 mand i forhold til hans foretrukne startellever. Den kamp bød på en lidt mindre overbevisende præstation end i de to første gruppekampe, men ikke desto mindre sikrede Italien sig endnu en sejr, og endnu et clean sheet. Med den prioritering står Mancini og co. tilmed med en fuldkommen frisk a-kæde til ottendedelsfinalen, smart! Hos nationer af Italiens kaliber er der ikke mange svage led i truppen, og de fik i den grad udnyttet den til fulde. Alle mand på nær 3.keeper Meret var i spil i gruppespillet, og Mancini har dermed holdt alle spillerne fornøjede samtidig med at han har holdt de bærende profiler friske til hvad der nu venter. Italienernes trup er fit for fight til dette opgør, hvor både Chiellini og Florenzi er kommet sig over deres småskavanker. I forhold til startopstilling er der vidst kun et spørgsmålstegn, får Verratti hans startplads tilbage, eller har Locatellis præstationer skubbet den lille fighter ud på bænken? De italienske medier spår, at Locatelli må starte kampen på sidelinjen.

Østrig var før slutrunden spået til at skulle slås med Ukraine om 2.pladsen i Gruppe C, hvor Holland efter forudsigelserne ville sætte sig solidt på 1.pladsen. Fodboldoraklerne fik i denne omgang ret, efter at både Ukraine og Østrig havde slået Nordmakedonien, og begge havde tabt til Holland, så skulle slaget om 2.pladsen slås i tredje og sidste gruppekamp, og selvom begge hold ville være videre med X, så var det østrigerne som trak sig sejrrigt ud af det opgør efter en Baumgartners 1-0 mål. Alt i alt var det et fint gruppespil for Østrig, som indfriede forventningerne mod Nordmakedonien og Østrig, men samtidig også viste, at de måske ikke helt har hvad der skal til for at duellere med de store fodboldnationer. Østrigs spillermateriale er der ikke en finger at sætte på, startelleveren består nærmest udelukkende af spillere, som har deres daglige gang i den tyske Bundesliga, og profiler som Sabitzer, Alaba og Arnautovic bidrager til holdets x-faktor. Præstationerne har dog ikke altid levet op til det spillermateriale som Franco Foda har til rådighed. Blandt andet blev de jo kørt ud af brættet af vores danske helte i VM-kvalkampen i marts, hvor østrigerne ikke formåede, at sætte et eneste skud inden for den danske målramme, og måtte se sig slået med hele 4-0. Det østrigske hold er slet ikke dårligt, men har de hvad der skal for at udfordre Italien?

Italien:

Østrig:

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Jorginho, Verratti, Barella; Berardi, Immobile, Insigne

Østrig forventet startopstilling: Bachmann; Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba; Grillitsch, Laimer, Schlager, Sabitzer, Baumgartner; Arnautovic


Odds på Italien – Østrig

Italien er ifølge oddsene klare favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 20:59.

Odds-forslag: Der står Italien på det hele

You shall not pass

Som nævnt i optakten, så har Østrig et helt udmærket hold, men der mangler altså lige det sidste. Træner Foda vil gerne have hans mandskab til at forsvare lavt, og det har altså resulteret i, at de mod fodboldnationer af en vis kaliber, ikke rigtig er kommet ud over stepperne. I EM-kvalen måtte de gå målløse fra banen i deres to møder med Polen, i kampen mod Danmark i marts havde de ikke et eneste forsøg inden for målrammen, venskabskamp mod England blev ligeledes tabt uden at score, mens de i gruppespillet tabte 2-0 til Holland, her formåede de kun én gang at teste den hollandske målmand. De tal må få østrigerne til at ryste i bukserne forud for dette opgør, for hvis der er et landshold, som kan holde et rent bur, ja så er det Italien! Italienerne har vundet 11 kampe i streg med rent bur, alle kampene på nær seneste kamp mod Wales (italiensk b-hold) er samtidig blevet vundet med minimum to mål. Østrig er udmærkede, men Italien er verdensklasse for tiden, og det skal nok komme til udtryk lørdag aften. Italien gør hvad de gør bedst: sejr, rent bur og videre til kvartfinalen!

Tip: Italien vinder til nul – til odds 2.12 hos Unibet

Varm italiener finder nettet igen

Lazio-angriberen Ciro Immobile har vundet kampen om at være Roberto Mancinis foretrukne spidsangriber til EM, og han har ikke svigtet tilliden indtil videre. Han har været involveret i enorm mange af Italiens offensive aktioner indtil videre i turneringen, og bidrog i første gruppekamp mod Tyrkiet med både mål og oplæg, han endte den kamp med fem skudforsøg, og burde nok have sat en mere i kassen. Det samme var tilfældet mod Schweiz, hvor han kom frem til to store muligheder inden han i 2.halvleg endelig fik bolden i nettet. Immobile er kommet på måltavlen de seneste 6 gange han er startet på banen for Gli Azzurri, og det er der gode muligheder for igen på lørdag. Immobile fik et velfortjent hvil i Italiens seneste kamp mod Wales, så han kommer med helt friske ben til opgøret.

Tip: Ciro Immobile scorer – til odds 2.48 hos Unibet

De maser på fra start

Italien har vist sig fremragende frem indtil videre ved denne slutrunde, og faktisk også over de sidste par år. De er oppe på 30 kampe uden nederlag, en tangering af en ældgammel rekord fra 1939. Italienerne har virkelig formået at bryde ud af den stereotype holdning om defensiv catenaccio-fodbold, de presser højt på banen, og efterlader ingen tid for modstanderne til at spille sig ud af presset. Det har været virkelig imponerende. Denne spillestil har resulteret i at Italien i 9 af deres seneste 10 landskampe har været foran allerede ved pausen. Italienerne er aggressive, fyldt med selvtillid, og de kommer formentlig til at ligge samme voldsomme pres på Østrig, som i gruppekampene mod Tyrkiet, Schweiz og Wales, hvor de i alle tre kampe også gik til halvleg med en føring.

Tip: Italien vinder 1.halvleg – til odds 2.02 hos Unibet

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Italien vinder til nul
Besøg Unibet *


Italien – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien var fuldkommen flyvende i gruppespillet! 9 point i 3 kampe og en målscore på 7:0, det kunne ikke være gået meget bedre!

  • Østrig kom videre fra Gruppe C med 6 point efter de tre gruppekampe. Østrigerne lagde ud med en forventet sejr mod Nordmakedonien, dernæst et forventet nederlag til Holland, og så skulle det hele afgøres mellem Ukraine og Østrig i sidste spillerunde, og her trak østrigerne det længste strå med en 1-0 sejr.

  • Med de tre sejre i gruppespillet er i Italien nu oppe på 30 kampe i træk uden nederlag, de tangerer dermed deres rekord fra 1939! Euforien er ved at nå skyhøjder i støvlelandet.

  • Østrigs sejr mod Ukraine var deres blot tredje ud af deres seneste 18 kampe ved EM og VM.

  • Ciro Immobile er Roberto Mancinis foretrukne valg på 9’er position for Italien, og det har vist sig at være et godt valg. 2 mål og 1 assist i de første to kampe, og så et velfortjent hvil i kampen mod Wales.

  • Østrigs fire kasser i gruppespillet blev sat ind af fire forskellige spillere. Deres formåede goalgetter til slutrunden, Kalajdzic, har overraskende nok været hensat til bænken i de to seneste kampe, efter han ikke formåede at få netmaskerne til at blafre mod Nordmakedonien.

  • Fire gange tidligere har de to nationer krydset klinger i kampe af betydning. Alle har været ved VM-slutrunder, og alle er blevet vundet af Italien, alle med et mål mere end Østrig. Lurer der endnu en spinkel italiensk sejr her?


Expected Goals: Italien vs. Østrig – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGØstrigResultatxG
Italien – Wales(1-0)2,32 – 0,49Ukraine – Østrig(0-1)0,1 – 1,36
Italien – Schweiz(3-0)0,55 – 1,8Holland – Østrig(2-0)3,14 – 0,45
Tyrkiet – Italien(0-3)1,62 – 0,3Østrig – Nordmakedonien(3-1)1,36 – 0,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar