18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvem kommer med til EM for Danmark? Se bookmakernes bud

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand – Foto: Bildbyrån

Kasper Hjulmand har været i vælten efter den seneste landsholdsudtagelse, og det har skabt røre i den danske andedam om hvem, der har fortjent en plads i truppen, når det hedder EM 2024.

Expekt* er kommet ud med odds på, hvem der bliver en del af truppen til EM 2024 og du kan se udvalget nedenfor.

Hvem bliver udtaget til EM 2024 truppen for Danmark?

Player Props Udbyder Odds
Hermansen, Mads Expekt
1.05
Rønnow, Frederik Expekt
1.05
Delaney, Thomas Expekt
1.10
Nørgaard, Christian Expekt
1.10
Vestergaard, Jannik Expekt
1.10
Bah, Alexander Expekt
1.25
Daramy, Mohamed Expekt
1.25
Hjulmand, Morten Expekt
1.25
Kristensen, Rasmus Nissen Expekt
1.50
Damsgaard, Mikkel Expekt
1.85
Nelsson, Victor Expekt
1.85
O’Riley, Matt Expekt
1.85
Isaksen, Gustav Expekt
2.00
Dreyer, Anders Expekt
2.00
Braithwaite, Martin Expekt
2.75
Jelert, Elias Expekt
3.00
Skov, Robert Expekt
3.00
Lindstrøm, Jesper Expekt
4.00
Vallys, Nicolai Expekt
4.00
Billing, Philip Expekt
5.00
Rasmussen, Jacob Expekt
8.00
Stryger Larsen, Jens Expekt
8.00
Vindahl-Jensen, Peter Expekt
8.00
Bruun Larsen, Jacob Expekt
10.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 11. jun. 08:48.

Interessante navne at kigge på

Kasper Hjulmand har fra starten sagt, at man skal spille i sin klub for at spille på landsholdet. Det statement er dog blevet skudt lidt til hjørne efter, at Mikkel Damsgaard nåede truppen til testkampene mod Schweiz og Færøerne i denne omgang. Den tidligere Nordsjælland-spiller har blot fået 532 minutters spilletid for Brentford denne sæson, og er langt fra en startplads. Derfor fløj mange fans og eksperter til tasterne, da Damsgaard blev udtaget foran navne som Gustav Isaksen, Nicolai Vallys og Jacob-Bruun Larsen.

Mads Hansen. Odds og optakt til Danmark - Litauen

Mikkel Damsgaard

Kasper Hjulmand ser uden tvivl en stor stjerne i Damsgaard, men spørgsmålet er om han kan retfærdiggøre en plads i truppen til EM, hvis den skudstærke “mellemrums-spiller”, ikke får skrabet mere spilletid sammen i Brentford. Der resterer fire landskampe før EM 2024, og hvis ikke Damsgaard gør sig bemærket i de to kampe mod Schweiz og Færøerne, så er det ikke sikkert, at han klarer cuttet til de næste testkampe i juni. Odds 1.85 på Damsgaard i EM truppen virker ikke attraktivt, da det næsten kræver at han scorer eller laver assist mod Schweiz og samtidig spiller en brandkamp.

Spil på Mikkel Damsgaard bliver udtaget her ->>*

Nicolai Vallys

Brøndbys offensive talisman har gang i en stor sæson for de blå-gule, og mange dertilhørende fans kalder på en landsholdudtagelse. Hjulmand har dog været ret klar i mælet omkring Superliga spillere – man skal være et helt ekstraordinær eksempel, hvis man skal spille for landsholdet samtidig med man til dagligt bliver testet i Superligaen. Den tidligere landsholdsspiller, Thomas Graversen, var dog ude med riven efter Hjulmand, da han mente at Vallys burde stå foran både Damsgaard og Eriksen, når det kom til en plads på landsholdet. Er man enig i den udmelding, så er odds 4.00, måske et fint spil at tage.

Spil på Nicolai Vallys bliver udtaget her ->>*

Anders Dreyer

Den belgiske liga har i mange år vægtet højere end den danske – med rette. Niveauforskellen er dog måske blive udlignet på de seneste år, og selvom gennemsnitsniveauet i Belgien formentlig er højere end det danske, så er topniveauet ved at udligne sig. Skulle man argumentere for at Nicolai Vallys har fortjent en plads på landsholdet, så er det svært ikke også at inkludere Anders Dreyer. Den tidligere Midtjylland spiller har brændt banen af for Anderlecht, og med nuværende 15 mål og 8 assists er det svært ikke også at sætte ham som kandidat til årets spiller i Belgien. Problemet for Dreyer har dog været, at de sidste fire kampe han har været udtaget for landsholdet er det blevet til nul minutter. Han bør få chancen i en af de to kommende testkampe, og spiller han sig bare nogenlunde ud, så ligner odds 2.00 et solidt spil.

Spil på Anders Dreyer bliver udtaget her ->>*

Jacob Bruun Larsen

I følge Expekt er Bruun Larsen den største darkhorse til, at få en landsholdsudtagelse til sommer. Det er på trods af han spiller i Premier League, og at han nu også er begyndt at bide sig fast i startopstilling for Burnley. Mod Brentford d. 16/03 sparkede han et straffespark i kassen, hvilket også vidner om tiltroen til danskeren. Der resterer mange Premier League-kampe op til EM, og hvis Bruun Larsen spiller fast for Burnley fra nu af, så skal der gode argumenter til for, at han ikke bør være et stykke fremme i køen. Specielt når man tænker på, at han i forvejen har et hav af U-landskampe med diverse nuværende landsholdspillere og derudover 6 A-landskampe. Relationerne bør være på plads for Bruun Larsen, så hvis man tror på at han kan gøre god figur for Burnley i den sidste halvdel af Premier League sæsonen, så er odds 8,00 et friskt bud på en joker til landsholdet.

Spil på Jacob Bruun Larsen bliver udtaget her ->>*

Skriv første kommentar

Skriv et svar