18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Ukraine: Odds og optakt den 13. juni 2021

Foto: Bildbyrån

To af Europas fodboldmastodonter, to af de favoritter til turneringen og de seneste to verdensmestre i fodbold, tørner sammen i første spillerunde i ‘Dødens pulje’, som også tæller Portugal. En sejr kan bringe et af holdene tæt på avancement, mens et nederlag i åbningskampen kan vise sig at være fatalt. Bliver det, det stjernespækket franske hold der løber med sejren eller kan Die Mannschaft drille de forsvarende verdensmestre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Tyskland. Der er kampstart søndag d. 15. juni 2021 kl. 21:00. Du kan streame kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Frankrig – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos Del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret:  23° og vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 09:38.

Optakt til Frankrig – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en årrække med tunge resultater lignede det endelig, at Holland var på vej tilbage på rette spor under Ronald Koeman. Den tidligere topsspiller og landstræner røg dog til Barcelona, og Holland var derfor tvunget til at finde en ny cheftræner sidste sommer. Valget faldt på en anden tidligere topsspiller for de Oranje, nemlig Frank de Boer. Frank de Boer har forsøgt at køre videre i samme stil som hans forgænger, Koeman, og resultaterne har da også være udemærket. Ét nederlag er det blevet til for Frank de Boer i 10 landskampe i spidsen for sit land, hvilket må siges at være godkendt. Holland er dog en af de nationer, der har hårdest ramt på skadesfronten til denne slutrunde. Ikke nok med, at de mangler en af verdens bedste midterforsvarer i Virgil van Dijk, som har været skadet det meste af sæsonen, så er første målmand Jasper Cillessen og midtbanebaneprofilen fra Manchester United, Donny van de Beek, også ude af slutrunden. Til kampen her er der også tvivl om Matthjis de Ligt, som døjer med en lårskade.

Ukraine spillede sig på imponerende vis med til slutrunden her, da de gik ubesejret gennem deres kvalifikationsgruppe, hvor Portugal og Serbien var de hårdeste modstandere. Til gengæld kom de ned på jorden igen i Nations League, hvor de endte på sidstepladsen i pulje med Spanien, Tyskland og Schweiz. I VM-kvalifikationen er Ukraine heller ikke kommet optimalt fra start med 3 x 1-1 mod henholdsvis Kazakhstan, Frankrig og Finland. I spidsen for Ukraine står den tidligere Milan og Chelsea-angriber, Shevchenko, og han har allerede udtrykt, at det vil være en skuffelse, hvis ikke ukrainerne formår at gå videre fra puljen.

Frankrig:

Tyskland:

  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jonas Hofmann (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Rabiot; Griezmann; Mbappe, Benzema

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Kroos, Gundogan, Gosens; Havertz, Muller; Gnabry


Odds på Frankrig – Holland

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer en meget tæt kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 09:38.


Odds-forslag: Jævnbyrdig og stille start på slutrunden

Holland har på det seneste været en smule sløve i deres indledninger på kampene. Særligt kvalifikationskampen i Tyrkiet i marts var skræmmende, hvor hollænderne var bagud 2-0 ved pausen. Derfor burde det også være et hollandsk landshold, som starter turneringen roligt ud, og som har en vis respekt for Ukraine. Tilbage i tiden husker man Holland som et sprudlende offensivt mandskab, men sådan er det ikke mere. Faktisk ser Hollands defensiv, på trods af fraværet af Van Dijk, stærkere ud end offensiven gør. Offensiven er meget afhængig af, at Memphis Depay rammer dagen.

Ukraine har som en af de få nationer spillet tre træningskampe forud for slutrunden. I den første mod Bahrain var Ukraine ikke imponerende, og de skulle sent hen i kampen før de sikrede sig sejren. Og det samme kan siges om deres seneste mod Cypern, selvom det endte 4-0. Her skulle der et rødt kort til cyprioterne til, før Ukraine kom i gang.

Man skal huske på, at det er en åbningskamp ved en slutrunde og at et point ikke vil være skidt for nogle af mandskaberne. Derfor må udgangspunktet for begge hold også være, at gå til pause med 0-0 og se hvad anden halvleg kan bringe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
2,70
0-0 efter første halvleg
Besøg Mr. Green *


Holland – Ukraine: Statistik, topscorer og H2H

  • Det er tiende gang at Holland er med til EM. Dog missede de den seneste slutrunde i 2016.

  • Det er tredje gang at Ukraine er med til EM. De har vundet en kamp, og tabt de efterfølgende fem.  

  • Holland blev nummer to i deres kvalifikationspulje. To point efter Tyskland.

  • Ukraine vandt deres kvalifikationspulje foran Portugal og Serbien, med seks sejre og to uafgjorte.

  • Den kommende PSG-spiller, Wijnaldum blev Hollands topscorer i kvalifikationen med otte scoringer.

  • Ukraines topscorer i kvalifikationen blev Roman Yaremchuk, som scorede fire gange.

  • Det er det første møde mellem de to ved en slutrunde. Tidligere har de mødt hinanden to gange i en træningskamp, senest i 2010, hvor det endte 1-1.


Expected Goals: Holland – Ukraine – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGTysklandResultatxG
Frankrig – Bulgarien(3-0)2,66 – 0,16Tyskland – Letland(7-1)4,35 – 0,06
Frankrig – Wales(3-0)3,40 – 1,30Tyskland – Danmark(1-1)1,70 – 0,66
Bosnien-Herzegovina – Frankrig(0-1)0,59 – 1,36Tyskland – Nordmakedonien(1-2)1,95 – 1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar