18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Tjekkiet: Odds og optakt den 27. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Holland sikrede sig en sikker puljesejr med tre sejre i tre kampe. Allerede inden sidste spillerunde var hollænderne sikre på førstepladsen, men alligevel holdte Frank de Boer fast i stammen af spillere – formentlig for at opbygge momentum. Tjekkiet gik videre som den næstbedste treer efter England og Kroatien tog de to øverste pladser. Holland må påtage sig favoritværdigheden efter deres turnering indtil videre, men kan de leve op til den? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Tjekkiet. Der er kampstart søndag d. 27. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Holland – Tjekkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Karasev S., Rusland
Stadion: Puskás Aréna, Budapest
Vejret:  30° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 28. juni 2021 07:48.


Optakt til Holland – Tjekkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Kampen mellem Holland og Tjekkiet er ekstra interessant, set med danske briller. Det er nemlig Danmarks mulige modstander i en eventuel kvartfinale, som skal findes.

Holland har haft en rigtig fornuftig slutrunde indtil videre, efter de er tilbage i det fineste selskab efter et par tunge år med mistede slutrunder. På trods af lidt modstand i første kamp mod Ukraine, formåede Holland at slå tilbage, og efterfølgende er det blevet til to sikre sejre.

Tjekkiet var mere eller mindre sikre på avancement, da de gik ind til den sidste gruppekamp mod England, og selvom Tjekkiet nok gerne ville have taget førstepladsen eller andenpladsen, så måtte de tage til takke med tredjepladsen, og dermed en sværere modstander i ottendelsfinalen. Tjekkiet skal dog ikke undervurderes. De har for nylig vundet deres Nations League gruppe B, og spillede også uafgjort i en kvalifikationskamp mod verdens nummer et, Belgien, i marts.

Det bliver ikke en walk-over for Holland, som dog stadig må være favoritter til at blive Danmarks mulige modstander i en EM-kvartfinale. Det lyder da meget godt.

Holland:

  • Luuk de Jong (Angreb, Reserve) – Skadet

Tjekkiet:

  • Jan Boril (Back, Fast) – Karantæne

Holland forventet startopstilling: Stekelenburg; de Vrij, de Ligt, Blind; Dumfries, de Roon, Wijnaldum, de Jong, van Aanholt; Depay, Weghorst

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Coufal, Kalas, Celustka, Kadeřábek; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick


Odds på Holland – Tjekkiet

Ifølge bookmakerne er Holland favoritter til at vinde ottendelsfinalen mod Tjekkiet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 28. juni 2021 07:48.


Odds-forslag: Svært at se andet end orange

Med Hollands turnering indtil videre, er det svært at kigge i andre retninger end dem i kampen mod Tjekkiet. De har præsenteret på et rigtig fint niveau, både offensivt og defensivt. Senest meldte deres største offensive profil, Depay, sig også ind i turneringen, og det kan vise sig at være rigtigt vigtigt. Defensivt står stærkt, midtbanen ligeså, mens angriberne lige har manglet at få scoret. Hvis Depay rammer dagen, så kan Holland slå alle hold.

Tjekkiet er et godt kollektiv, krydret med et par Premier League profiler og Schick, som er delt topscorer indtil videre. Alligevel bør der være niveauforskel på de to mandskaber. Selvom Tjekkiet præsterer godt, så har Holland flere strenge at spille på, og mere kvalitet på bænken, som de kan skyde med, hvis det skulle blive nødvendigt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,72
Holland vinder
Gå til Unibet *


Holland – Tjekkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland gjorde rent bord i gruppe C, hvor de vandt alle 3 kampe. Først 3-2 over Ukraine, dernæst 2-0 over Østrig og endelig 3-0 over Nordmakedonien. 

  • Tjekkiet hentede fire point i gruppe D med en sejr over Skotland på 2-0, dernæst 1-1 mod Kroatien og til sidst et 1-0 nederlag til England.

  • Hollands topscorer i turneringen er Wijnaldum, som også var deres mest scorende i kvalifikationen. Til EM har han scoret tre mål.

  • Tjekkiets topscorer står også noteret for tre mål. Det er Patrik Schick, som bl.a. scorede fra midten i kampen mod Skotland.

  • De to nationer var i pulje sammen til kvalifikationen til den seneste EM-slutrunde i 2016. Her vandt Tjekkiet begge opgør, hvilket bl.a. betød at Tjekkiet vandt gruppen og kvalificerede sig, mens Holland endte som nummer fire, og mistede slutrunden.


Expected Goals: Holland – Tjekkiet – de seneste tre kampe

HollandResultatxGTjekkietResultatxG
Nordmakedonien – Holland(0-3)0,46 – 3,33Tjekkiet – England(0-1)0,57 – 0,91
Holland – Østrig(2-0)3,14 – 0,45Kroatien – Tjekkiet(1-1)0,76 – 1,69
Holland – Ukraine(3-2)1,68 – 0,38Skotland – Tjekkiet(0-2)2,22 – 0,91
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar