18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Østrig: Odds og optakt den 17. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Holland startede EM ud med en 3-2 sejr over Ukraine, og Østrig fik også en optimal start på slutrunden med en 3-1 sejr over Nordmakedonien. Vinder af opgøret her kan dermed booke en plads videre i turneringen. Bliver det de orangeklædte hollændere der tager skikket eller kan østrigerne overraske? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Østrig. Der er kampstart torsdag d. 17. juni 2021 kl. 21:00. Du kan streame kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Holland – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TCD
Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Vejret:  21° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 02:12.

Optakt til Holland – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Holland er blandt bookmakernes outsidere trods et nyligt trænerskifte og afbud fra en række markante profiler. I deres åbningskamp mod Ukraine fik de også vist deres værd i størstedelen af kampen. Efter en fint spillet første halvleg, dog med 0-0 til pausen, skruede Holland op for tempoet i anden halvleg, og fik udbytte med to relativt hurtige scoringer. Det blev dog en sovepude for hollænderne, som lukkede Ukraine ind i opgøret igen. Alligevel formåede Holland at lukke kampen til sidst med en 3-2 scoring.

Østrig skulle lige ryste startsnerverne af sig mod Nordmakedonien, men var i kontrol i størstedelen af kampen og kørte en sikker 3-1 sejr hjem.

Det bliver interessant at se, om Holland kan tage endnu et skridt mod de afgørende kampe, og om de drager fordel af hjemmebanen.

Holland:

Jasper Cillessen (Målmand, Fast) – Covid-19
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet

Østrig:

Marko Arnautovic (Angreb, Fast/Reserve) – Karantæne

Holland forventet startopstilling: Stekelenburg; Dumfries, Timber, de Vrij, Blind; Wijndal; de Roon, Wijnaldum, de Jong; Weghorst, Depay

Østrig forventet startopstilling: Bachmann; Dragovic, Hinteregger, Ulmer; Lainer, Baumgartner, Larmer, Schlager, Alaba; Sabitzer, Kalajdzic


Odds på Holland – Østrig

Bookmakernes vurdering er, at Holland er favoritter mod Østrig.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 02:12.


Odds-forslag: Holland sætter tingene på plads i Amsterdam

Holland bliver spændende at følge i denne slutrunde. Det er ikke et hollandsk landshold, som tidligere, hvor der var stjernespillede på de fleste positioner, men alligevel virker det til, at Holland har noget at skyde med. De virker meget afklaret i deres pres og deres spillestil, og deres formation med offensive wingbacks fungerede rigtig godt senest mod Ukraine, hvor særligt Dumfries kom frem til et hav af chancer inden han også scorede det afgørende mål.

Defensivt så Holland ikke så stærke ud, men til kampen mod Østrig forventer man, at Matthjis De Ligt er tilbage i trebackkæden, hvilken må siges at være en styrkelse.

Østrig er svære at blive kloge på. I marts blev de, som kendt, kørt under brættet af danskerne, men i åbningskampen mod Nordmakedonien så de ganske hæderlige ud. Der er selvfølgelig også forskel på niveauet hos Danmark og Nordmakedonien, og skal man sætte Holland ind i den ligning, er det et landshold, som niveaumæssigt er på lige fod, hvis ikke lidt bedre, end det danske. Derfor burde Holland også være et par skridt foran Østrig. Holland vinder og sikrer sig avancement til ottendelsfinalerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,58
Holland vinder
Besøg Unibet *


Holland – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland kom pointmæssigt godt fra start, da de vandt 3-2 over Ukraine. Dog var de tæt på at smide det hele på gulvet, da en 2-0 føring pludselig blev til 2-2.

  • Østrig slog Nordmakedonien med 3-1 efter 1-1 ved pausen.

  • For Holland var det Wijnaldum, Weghorst og Dumfries der kom på måltavlen.

  • Østrigs mål blev scoret af Lainer, Gregoritsch og Arnautovic.
  • Den seneste gang de to mandskaber mødte hinanden var i en træningskamp i 2016. Her sejrede Holland med 2-0.


Expected Goals: Holland – Østrig – de seneste tre kampe

HollandResultatxGØstrigResultatxG
Holland – Ukraine(3-2)1,68 – 0,38Østrig – Nordmakedonien(3-1)1,17 – 1,01
Holland – Georgien(3-0)3,18 – 0,56Østrig – Slovakiet(0-0)2,24 – 0,81
Holland – Skotland(2-2)0,83 – 0,82England – Østrig(1-0)0,90 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar