18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Højlund behandlet dårligt i Man United: Danmark servicerer ham bedre

EM står for døren, og vi har talt med den tidligere engelske landsholdsspiller og Manchester United profil Paul Parker, som udpeger Danmarks to nøglespillere ved EM i Tyskland.

Danmark drømmer stort. Nu skal det være, efter en skuffende oplevelse ved VM i Qatar. Minderne, der kommer. Vi håber, Danmark bliver et yndigt land denne sommer. 

Men for at alt skal gå op i en højere enhed, og danskerne skal have nået at fejre, så er det vitalt, at nøglespillerne leverer, og her har Paul Parker store forventninger til særligt to spillere.

Alamy

Rasmus Højlund og Joachim Andersen bliver vitale

Parker forventer, at Højlund og Andersen skal levere deres allerbedste, hvis Danmark skal nå langt ved EM. 

“Rasmus Højlund og Joachim Andersen bliver vitale for Danmark. De bliver deres to vigtigste spillere i mine øjne.”, indleder Paul Parker til SpilXperten.

“Jeg er sikker på, at Højlund kommer til EM med en masse selvtillid, når man tænker på, hvordan hans personlige sæson har været for Manchester United.”

Parker påpeger desuden, at han ikke altid er blevet behandlet godt i Manchester United, men forventer, at han bliver serviceret bedre på det danske landshold. 

“Jeg glæder mig virkelig meget til at se ham spille for Danmark, også i forhold til at se, hvordan de udnytter hans kvaliteter kontra i Manchester United.”

“Jeg forventer også, at hans holdkammerater vil sætte en ære i at servicere ham bedre, for han er ikke blevet behandlet godt nok af sine holdkammerater i Manchester United på den front.”

Alamy

Forsvars-krumtappen – bedre end AC?

Parker har store tanker om Crystal Palace-forsvareren, og det har han altid haft. Er han vigtigere end Barcelona-stjernen Andreas Christensen? Det mener den tidligere engelske landsholdsspiller i hvert fald. 

“Joachim Andersen har været en af de mest stabile forsvarsspillere i Premier League denne sæson, og ham og Marc Guehi har et af de bedste makkerskaber i ligaen.”

“Han er en leder, og han laver meget få fejl. Han er på et exceptionelt højt niveau, og han skal være på toppen, hvis Danmark har forhåbninger om at komme langt til EM.”

“Jeg ved godt, at Andreas Christensen er vigtig, men for mig er Joachim Andersen bedre, og han er også i bedre form.”

Danmark spiller første kamp på søndag, hvor det går løs mod Slovenien kl 18:00.

Skriv første kommentar

Skriv et svar