18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM grupper: Overblik med grupperne til EM 2024

Grupper og puljer ved EM 2024 i fodbold finder du her. Det inkluderer naturligvis Danmarks EM gruppe. Hvem møder hvem? Vi giver dig overblikket. Vi giver dig også analyser af hver EM 2024 gruppe samt bud på favoritter og hold, der går videre til knockout-fasen ved europamesterskaberne i fodbold.

EM-grupperne, stilling og resultater

Se grupperne og stillinger til EM i fodbold herunder. Stillingerne liveopdateres.

Af Jens Bøye

Gruppe A: Tyskland, Ungarn, Skotland, Schweiz

Værtsnation Tyskland er storfavorit til at vinde Gruppe A, tredjefavorit til at vinde EM-2024. Ud over hjemmebanefordelen, skeler bookmakerne nok til de historiske resultater: Ingen har vundet flere EM-medaljer end Tyskland (samme mht VM-medaljer). Men lige nu er laurbærrene temmelig fladtrykte, for tyskernes seneste gode slutrunde-resultat var ved EM-2016 (to år efter guldtriumfen ved VM-2014) hvor de nåede semifinalen. Siden har de skuffet fælt med gruppespils-eliminering ved VM-2018, EM-2020 og VM-2022. Og tre ud af tre gange er de hængt fast i gruppe-dyndet i Nations League. Optakten til EM-2024 har heller ikke været fantastisk.

Som vært har Tyskland spillet træningskampe i stedet for kvalifikation, og det åbner jo for eksperimenter. Alligevel er germanerne utilfredse med statistikken for 2023: 3-2-6. Undervejs blev Hans Flick fyret, men den 36-årige afløser Julian Nagelsmann har heller ikke haft succes. Den tidligere Leipzig- og Bayern-træner åbnede med en sejr, men er per februar 2023 1-1-2 med Die Nationalelf.

Men Tyskland skal tages alvorligt ved sommerens slutrunde, for klassekeeper Neuer er klar efter at være gået glip af 2023, og Real Madrids midtbane-metronom Kroos har meldt sig tilbage under fanerne efter næsten tre års fravær. Samtidig er der yngre kapaciteter i Musiala, Sané, Gnabry, Havertz, Wirtz…

Gruppens næstfavorit Schweiz nåede kvartfinalen ved EM-2020, men har et aldrende mandskab og lukkede EM kval 24 med EEN sejr (mod Andorra) i sidste syv kampe. Dog også kun eet nederlag. Træner Yakin vil hellere lukke af end sprudle. Spørgsmålet er om Sommer, Shaqiri, Xhaka & Co har andet at tilbyde end god organisation og metaltræthed. Schweizerne kunne godt komme til kort mod fx Ungarn.

Ungarerne har et velorganiseret, mandskab med italienske Rossi ved trænerroret og drillede både Frankrig og Tyskland ved seneste EM (forblev dog i gruppespillet). Det endda uden midtbane-profil Szoboszlai der var skadet. Siden kiksede kvalifikationen til VM, men i 2022 imponerede magyarerne i Nations League med en gruppe-andenplads foran Tyskland og England. Inkl 0-1-sejr i Tyskland.

Den forventede agterlanterne er Skotland der aldrig er nået videre fra indledende gruppespil ved hverken VM eller EM. Ved EM-2020 fik skotterne 0-0 på Wembley hos storebror England, men tabte på eget græs mod Tjekkiet og Kroatien. Nu er skotterne med igen, men de var i en nem kvalifikationsgruppe (ud over Spanien – som Skotland faktisk slog). Midtbanemand McTominay nettede syv gange, men bortset fra den stivbenede, men målfarlige, Manchester United-marginalmand samt Liverpool-venstreback Robertson, skriger den skotske trup ikke just af kvalitet. Der er dog mere under kilten end som så, og de skotske underhunde kan bide fra sig.

Hvem vinder Gruppe A?

Gruppe A Udbyder Odds
Tyskland Betinia
1.17
Schweiz Betinia
4.80
Ungarn Betinia
/
Skotland Betinia
/
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

Tyskland som gruppevinder; Ungarn kan overraske og tage andenpladsen. Schweiz som 3’er-kandidat.

Gruppe B: Albanien, Kroatien, Italien, Spanien

Dødens Gruppe rummer nr 8, 9 og 10 på FIFAs verdensrangliste og har både en romansk rivalisering (Spanien mod Italien) og en Balkan-batalje (Kroatien mod Albanien). Dynamit. Med spanierne og italienerne som de sandsynlige overlevere når røgen letter.

Gruppen-favorit er Spanien (turneringens fjerdefavorit). Semifinale ved seneste EM-slutrunde og guld ved sidste års Nations League-finaleturnering: semifinalesejr over Italien og finaletriumf (via straffesparkskonkurrence) mod Kroatien. Spanierne nåede kun ottendedelsfinalen ved VM-2022, men vandt ni ud af 10 kampe i 2023 og har et talentfuldt hold (Pedri etc). Farvel til gamle travere som Busquets og Alba, men stadig erfarne folk i Manchester City-balancemand Rodri, 27 år, Real Madrids 32-årige højreback Carvajal og Atléticos 31-årige angriber Morata.

Italien slog England i finalen ved EM-2020 (i 2021 på Wembley) og håber at gentage triumfen i Tyskland hvor det i 2006 blev til VM-guld. 2006-heltene Totti, Pirlo, Materazzi & Co har for længst indstillet karrieren, men der er også sket en del siden 2021. Farvel til forsvarsjernmand Chiellini mens makker Bonucci, midtbanemand Verratti og venstrefløj Insigne spiller på klart lavere niveau end tidligere. Italienerne er stadig glimrende (især hvis lynhurtige Chiesa er i hopla) og tog NL-bronze NL sidste år, men i EM kval 2024 tabte de to gange til England. De kvalificerede sig dog og undgik dermed at dumme sig to gange i træk. Den kiksede VM-kvalifikation gør stadig ondt i Støvlelandet der siden september 2023 træner af Spalletti.

Kroatien er et lille land med en stor talentmasse. Modric & Co tog sølv ved VM-2018 og bronze ved VM-2022, samt nåede ottendedelsfinalen ved de to seneste EM-slutrunder. I 2020-udgaven (spillet i 2021) røg kroaterne ud mod Spanien i en knaldperle af en match: 3-3 i ordinær spilletid, 3-5 efter forlænget. Spanierne trak også det længste strå i Nations League-finalen i 2023 hvor to kroater brændte i straffesparkskonkurrencen. Spilfordeler-fænomenet Modric har rundet 38 og er ikke længere fast starter i Real Madrid. Stadig bærende kraft hos Kockasti, men de er knapt så gode som før. Kvalificerede sig til EM, men kun som 2’er efter Tyrkiet.

Albaniens Ørne deltager i deres blot anden EM-slutrunde nogensinde. (I 2016 vandt de over Rumænien, tabte til Schweiz og Frankrig.) Albanerne vandt deres kvalifikationsgruppe, men med al respekt for lande som Tjekkiet og Polen, er de ikke Spanien, Italien og Kroatien. Albanerne er glimrende teknikere, inkl cirka 10 spillere fra den italienske Serie A, men klart stærkere hjemme end ude: Blot een udesejr siden 2021 (over Færøerne).

Hvem vinder Gruppe B?

Gruppe B Udbyder Odds
Spanien Betinia
1.35
Italien Betinia
2.95
Albanien Betinia
60.00
Kroatien Betinia
70.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

Spanien som gruppevinder, Italien som nr 2. Kroatien som 3’er-kandidat.

Gruppe C: Danmark, England, Serbien, Slovenien

Her, mine damer og herrer, er Danmarks gruppe ved EM 2024: Vi bør gå videre, men nemt bliver det næppe.

Kan Danmark slå England? Selvfølgelig. Det gjorde De Rød-hvide i Nations League i 2020. På Wembley, endda (dog hjulpet af Maguire-udvisning i 31.). Faktisk er danskerne ubesejrede i seneste tre Englands-møder. I ordinær spilletid, i hvert fald. Som bekendt snuppede The Three Lions en 2-1-sejr via forlænget spilletid i semifinalen ved EM-2020 (spillet i 2021), også på Wembley. Damsgaard bragte Danmark foran på et smukt frispark, men et Simon Kjær-selvmål betød 1-1 før det fejldømte straffespark til England i 104.

Vi KAN slå englænderne. Problemet er at de virker stærkere, vi svagere, end i 2021.

Harry Kane & Co har ikke fordel af hjemmebane nu, men er alligevel favoritter (sammen med Frankrig) til at tage den EM-titel som de missede i 2021 med finaletab mod Italien. Southgates Løver kiksede i Nations League-gruppespillet i 2022, men det ligner en tendens som hænger sammen med manglende motivation. Ved VM-2022 nåede de kvartfinalen, og i EM-kvalifikationen var de suveræne, inkl to sejre over Italien. Faktisk har England (11-4-1) kun tabt een kamp siden september 2022: VM-kvartfinalen mod Frankrig. Der er stadig defensive spørgsmålstegn, men offensiven ser klart bedre ud end 2021: Driblekonge Phil Foden er blevet mere moden og effektiv, og Bellingham er dukket op.

Danmark? Gjorde det glimrende i NL-gruppespillet i 2022, men røg ud på røv og albuer ved VM og vandt med nød og næppe en på papiret patetisk EM-kvalifikationsgruppe. Gejsten fra de glade dage i sommeren 2021 er forlængst opbrugt, og det selv om Christian Eriksen er tilbage med pacemaker, og Man Utd-holdkammerat Højlund er dukket op som en ny Preben Elkjær. Eriksen døjer med spilletid i Premier League, og landstræner Hjulmand døjer med at få holdet til at spille lige så frigjort og effektivt som under EM-2020.

Den danske status som gruppens næstfavorit er muligvis en fejl af bookmakerne. Serbien er ustabil (efter en flot kvalifikation hvor de tog fire point mod Portugal fik de kun 1 point ved VM-2022,  og de tabte to gange til Ungarn i EM-kvalifikationen), men farlig. Vlahovic, Mitrovic & Co i hopla kan godt gøre det onde ved Danmark.

Det kan Slovenien måske også. Men Oblak, Sesko & Co, der fik lige så mange point som Danmark i EM-kvalgruppe H, tog kun et point i de to indbyrdes opgør. Slovenerne slog Kroatien i seneste VM-kvalifikation (var alligevel langt fra at kvalificere sig), men har ellers ikke slået et virkelig godt hold i mange år. OPDATERING: Ovenstående skrevet før marts hvor Slovenien først snublede mod lille Malta og så slog selveste Portugal…

Danmarks gruppe ved EM 2024 er i virkeligheden nok en smule mere åben end ved første øjekast og det bliver altså spændende at se, hvordan de danske drenge kommer ud af starthullerne ved europamesterskabet i fodbold 2024.

Hvem vinder Gruppe C?

Gruppe C Udbyder Odds
England Nordicbet
1.16
Danmark Nordicbet
7.00
Serbien Nordicbet
20.00
Slovenien Nordicbet
20.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

England som nr 1, Serbien nr 2 i kamp med Danmark der evt snupper en billet som 3’er.

Gruppe D: Østrig, Frankrig, Holland, Polen

Frankrig og Nederlandene er klare favoritter til at tage de to øverste pladser i Gruppe D. Med Frankrig (turneringsfavorit sammen med England) som forventet etter. Dvs lige som det gik i kvalifikationen hvor Les Bleus vandt deres gruppe foran netop Oranje.

Frankrig gik ubesejret gennem kvalifikationen og slog nederlændingene to gange. De Blå skuffede ved seneste EM hvor 2016-sølvvinderen røg ud mod Schweiz i ottendedelsfinalen, men ved VM-2022 var Mbappé & Co tilbage i form og fulgte 2018-guldet op med sølv (dramatisk finaletab mod Messi & Argentina). Det trods fraværet af tre skadesramte koryfæer: Pogba og Kanté på midtbanen, samt Benzema i angrebet. De tre mangler med al sandsynlighed også til sommer – Pogba i dopingkarantæne, de to andre i karrierens efterår/vinter. Målmand Lloris er også fortid hos Les Bleus. Men dagens foryngede mandskab – alle i tyverne undtagen angribere Giroud og Griezmann, samt højreback Clauss – er også vældigt slagkraftigt. Stadig med Didier Deschamps ved trænerroret.

Nederlandene har også et ungt hold – med van Dijk, Blind og Depay som markante undtagelser – med masser af talent. Men det kniber med at være slagkraftig mod de store modstandere. To flotte NL-sejre over lokalrival Belgien i 2022, men siden Ronald Koeman – der også var landstræner i 2018-20 – tog over i januar 2023 (dvs efter det snævre VM-kvartfinale-tabet mod Argentina), har Oranje tabt til Frankrig, Italien og Kroatien (mod sidstnævnte dog via forlænget spilletid).

Østrig skal ikke undervurderes. Gegenpressing-godfather Ralf Rangnick (kunne ikke styre Man Utd på ret kurs, men gjorde i sin tid Red Bull til en fodbold-magtfaktor), der tog over i maj 2022, fik en tøvende start der bl.a. inkluderede to NL-nederlag mod Danmark, men siden november 2022 har Das Team kun tabt een kamp ud af 12 (9-2-1). 2023 lukkede endda med sejr over storebror Tyskland. Måske kan østrigerne også drille Nederlandene og/eller Frankrig.

Det fjerde hold i gruppen blev Polen via playoff-sti A. Robert Lewandowski er altid farlig, men polakkerne er ellers temmelig middelmådige og ligner gruppens svageste hold.

Hvem vinder Gruppe D?

Gruppe D Udbyder Odds
Frankrig Betinia
1.44
Holland Betinia
3.00
Østrig Betinia
17.00
Polen Betinia
40.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

Frankrig som gruppevinder og Holland som nr 2. Østrig som 3’er-kandidat.

Gruppe E: Belgien, Rumænien, Slovakiet, Ukraine

Den største gruppe-favorit ved sommerens EM er Belgien. Det lille land med den enorme talentmasse er ikke længere nr 1 på verdensranglisten, men i 2023 var De Røde Djævle 8-2-0 i 10 kampe. Dette med 38-årige Domenico Tedesco ved roret; det tysk-italienske træner-stortalent fik tøjlerne efter belgiernes dårlige VM i Qatar.

Samtidig med Tedescos tilgang sagde det gamle driblefænomen Eden Hazard og veteran-midterforsvarer Alderweireld stop for en flot landsholdskarriere, og truppen råder i stedet over talenter som midterforsvarer Theate og den lynhurtige offensivmand Doku. Men den snart 37-årige midterforsvarer Vertonghen (endnu ældre og langsommere end Alderweireld) hænger stadig ved og var fast starter i 2023. Med er også stadig Man City-midtbanemaestro de Bruyne og tank-centreforward Lukaku (kvaltopscorer med 14 kasser). Men Real Madrid-målmandskæmpe Courtois går glip af EM pga en korsbåndsskade, og her har Tedesco et problem, for Kaminski, Sels og Casteels er habile målmænd, men Courtois er de bestemt ikke.

Det til trods bør belgierne sætte sig tungt på denne gruppe.

Lige som Belgien var Rumænien ubesejret i 2023: 6-4-0. Inkl fire point i to kvalkampe mod Schweiz. Rumænerne har ikke været med til VM siden 1998 og missede EM-2020, men de rører på sig nu med interessante spillere som Dragusin, Puskas, Hagi og Stanciu. Et tophold er der dog ikke tale om, og slovakkerne kan meget vel udfordre i kampen om gruppens andenplads.

Slovakiet har kvalificeret sig til den tredje EM-slutrunde i træk og håber at gøre det bedre end i 2016 (ottendedelsfinale) og 2020 (gruppespil). I kvalifikationen måtte de bøje sig mod Portugal (to snævre nederlag), men var ellers ubesejret. Det med erfarne folk som Dubravka, Skriniar (midterforsvarsmakker med Vavro fra FC København), Kucka, Duda, Lobotka og Mak. Sagt stop har dog den gamle spilfordeler Marek Hamsik. Apropos Hamsik, der spillede i Napoli i mange år, hyrede den italienske storklub i februar Slovakiets landstræner Franceso Calzona. Som noget meget usædvanligt skal han i resten af 23/24-sæsonen jonglere både landstræner-tjansen og jobbet som træner i Serie A. Sjovt nok var Slovakiet – som ansatte ham i 2022 – 55-årige Calzonas allerførste cheftræner-job nogensinde (efter mange år som assistent i italienske klubber, inkl Napoli), og nu står han altså med to cheftræner-tjanser.

Det fjerde hold i gruppen blev Ukraine via playoff-sti B. Den besværlige kvalifikation til trods hoppede det krigsplagede land ind som bookmakernes forventede gruppe-toer. Ikke så sært: Ukrainerne blev kun nr tre i deres kvalifikationsgruppe, men det efter stormagterne England og Italien (som Ukraine havnede a point med), og de har en stærk trup med en masse gode spillere fra Premier League og La Liga.

Hvem vinder Gruppe E?

Gruppe E Udbyder Odds
Slovakiet Nordicbet
2.63
Rumænien Nordicbet
2.88
Belgien Nordicbet
3.25
Ukraine Nordicbet
15.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

Belgien som etter, Slovakiet som toer. Rumænien (eller fx Ukraine) med 3’er-chancer.

Gruppe F: Tjekkiet, Portugal, Tyrkiet, Georgien

Cristiano Ronaldo er mange ting – inkl ærekær og glad for sjofel gestik – men færdig som målscorer han ikke, selv om han ikke længere er lynhurtig. Den 39-årige hamrer stadig bolden i kassen i rasende tempo. Sidste sommer skiftede han til saudisk klubfodbold, men temposkiftet satte ikke et negativt præg på hans indsatser for Portugal for hvem han scorede seks gange i anden halvdel af 2023 og førte holdet til en suveræn kvalgruppe-førsteplads.

Portugiserne nåede kun ottendedelsfinalen ved seneste EM, men Cristiano vil vældigt gerne gentage triumfen fra 2016. Landstræner Martinez – der kom til efter VM-2022 hvor portugiserne nåede kvartfinalen – ligner da heller ikke en mand der ved sommerens EM har tænkt sig at sige nej tak til Cristianos kompetente krybskytteri. Det selv om Portugal har offensivkapaciteter i tyverne som Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix og Goncalo Ramos. I det hele taget bugner den iberiske nation af talent – der er også fx målmand Diogo Costa og midterforsvarer Ruben Dias – men der kan også blive plads til forsvarsjernmand Pepe. 41 år! Cristiano er ikke den eneste der trodser alderdommen.

Hvis Portugal ikke tager gruppens førsteplads, vil det være et chok. Tjekkiet nåede kvartfinalen ved EM-2020 og tabte i 2023 kun een kamp (hos Albanien som snuppede førstepladsen i kvalgruppen), men modstanden var overkommelig sidste år, og det er bekymrende for tjekkerne at angriber Schick mest sidder på bænken i Leverkusen.

Anført af Inter-kreatør Calhanoglu vandt tyrkerne deres kvalgruppe, men de er notorisk ustabile, jvf NL-nederlaget mod lilleputnationen Færøerne i 2022. Tyrkerne tabte alle tre kampe ved EM-2020 og håber at gøre det bedre denne gang. Efter en vaklende start på kvalifikationen hyrede de i september sidste år Vincenzo Montella som landstræner, og han lukkede kvalen med 3-1-0 i fire kampe, inkl sejr over Kroatien. Men 2024 åbnede med 1-0-tab i Ungarn og en ydmygende 6-1-lussing i Østrig. Italieneren har ikke færre end syv fyringer på sit træner-CV, så lad os se hvordan det går til EM. Og om det 19-årige Real Madrid-stortalent Arda Güler kommer med.

Det fjerde hold i gruppen blev Georgien, via playoff-sti C. Den bedste generation nogensinde fra det kaukasiske land, med bl.a. Valencia-klassekeeper Mamardashvili og Napoli-superdribler Kvaratskhelia, og en overraskelse mod Tyrkiet og/eller Tjekkiet er ikke udelukket. Men georgiernes udestyrke er tvivlsom, og det virker rimeligt at bookmakerne har Georgien som forventet agterlanterne i EM-gruppe F.

Hvem vinder Gruppe F?

Gruppe F Udbyder Odds
Portugal Expekt
1.35
Tyrkiet Expekt
3.40
Tjekkiet Expekt
17.00
Georgien Expekt
101.00
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. jun. 07:15.

Portugal som nr 1, Tyrkiet som nr 2. Tjekkiet med 3’er-chance.

Hvordan bliver grupperne parret efter EM gruppespillet?

Ottendedelsfinale-udsigterne er som følger:

Gruppe A

 • Vinder møder nr 2 fra Gruppe C
 • 2’er møder nr 2 fra Gruppe B
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe B/E/F

Gruppe B

 • Vinder møder nr 3 fra A/D/E/F
 • 2’er møder nr 2 fra Gruppe A
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe E/F

Gruppe C

 • Vinder møder nr 3 fra D/E/F
 • 2’er møder nr 1 fra Gruppe A
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe E/F

Gruppe D

 • Vinder møder nr 2 fra F
 • 2’er møder nr 2 fra E
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe B/C/E

Gruppe E

 • Vinder møder nr 3 fra A/B/C/D
 • 2’er møder nr 2 fra E
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe B/C

Gruppe F

 • Vinder møder nr 3 fra A/B/C
 • 2’er møder nr 1 fra D
 • 3’er (hvis blandt de bedste fire 3’ere) møder vinder af Gruppe B/C

Spil på gruppespillet ved EM 2024

Betinia
100 % bonus op til 1.000 kroner

Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

Nordicbet
500 kroner freebet

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Expekt
Matched freebet op til 600 kr.

18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet.

CampoBet
100 % op til 1.000 kroner

Min. 18 år | Kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Max. bonus: 1000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Hvis du indbetaler 1.000 kr. modtager du en bonus på 1.000 kr. Så skal du omsætte for (1.000 kr. + 1.000 kr.) x 5 = 10.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds 1,50 | Se fulde vilkår here | Selvudeluk via Rofus.nu | Få rådgivning via Stopspillet.dk

ComeOn
100% op til 1.000 kroner

18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25).

EM grupper FAQ

✅ Hvilken gruppe spiller Danmark i ved EM i fodbold 2024?

Danmark spiller i Gruppe C ved EM i fodbold 2024.

✅ Hvem er Danmarks gruppemodstandere ved EM i fodbold 2024?

Danmark skal spille mod Slovenien, England og Serbien ved EM i fodbold 2024.