18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Frankrig – Tyskland: Odds og optakt den 15. juni 2021

Foto: Bildbyrån

To af Europas fodboldmastodonter, to af favoritterne til turneringen og de seneste to verdensmestre i fodbold, tørner sammen i første spillerunde i ‘Dødens pulje’, som også tæller Portugal. En sejr kan bringe et af holdene tæt på avancement, mens et nederlag i åbningskampen kan vise sig at være fatalt. Bliver det, det stjernespækket franske hold der løber med sejren eller kan Die Mannschaft drille de forsvarende verdensmestre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Tyskland. Der er kampstart søndag d. 15. juni 2021 kl. 21:00. Du kan streame kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Frankrig – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos Del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret:  23° og vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 09:38.


Optakt til Frankrig – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Frankrig er bookmakernes største favorit til at vinde Europamesterskabet, og det har også været det stærkeste landshold i Europa, hvis man kigger på de sidste 3-4 år. Et prædikat som tyskerne tidligere har haft, og som de meget gerne vil have igen. Det er en voldsom pulje, som de to nationer er endt i med de reagerende verdensmestre i Frankrig, de tidligere verdensmestre fra 2014 i Tyskland og de forsvarende europamestre fra 2016 i Portugal.

Selvom Frankrigs offensiv ser skræmmende stærk ud, og endda kun er blevet stærkere med tilføjelsen af Benzema, så er det ikke fordi, at offensiven vinder mesterskaber. Det er i ligeså høj grad den defensive disciplin og kollektivet, som Didier Deschamps har opbygget, som har båret Frankrig til der, hvor de er nu. Nemlig som verdens bedste landshold med en solid defensiv base og en masse x-faktor med Mbappe, Griezmann og co. oppe foran.

Tyskland har siden deres VM-triumf i 2014 haft svært ved at skabe resulater. Tættest på var de i 2016, hvor netop Frankrig blev endestationen i semifinalen for Die Mannschaft. I VM 2018 skuffede tyskerne fælt og røg ud af gruppen. På trods af et par skuffende år, er Tyskland stadig blandt de bedste, og stadig blandt bookmakernes største favoritter til at gå hele vejen.

En åbningskamp er altid speciel, men det er sjældent at man får lov til at opleve to af turneringens største favoritter i direkte duel i turneringens første del. Der er ikke andet for, end at læne sig tilbage og nyde de mange verdensstjerner, som løber rundt på Allianz Arena tirsdag aften. Det kan kun blive et brag af en kamp!

Frankrig:

Tyskland:

  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jonas Hofmann (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Rabiot; Griezmann; Mbappe, Benzema

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Kroos, Gundogan, Gosens; Havertz, Muller; Gnabry


Odds på Frankrig – Tyskland

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer en meget tæt kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 09:38.


Odds-forslag: Begge hold lever med et point i en svær åbningskamp

I og med, at de fire bedste treere går videre, er det ikke skidt at lægge fra land med et enkelt point. Med tanke på, at Ungarn også er i gruppen, og at både Tyskland og Frankrig vil være gigantiske favoritter mod østeuropæerne, så kan et enkelt point i kampen her vise sig at være acceptabelt for begge hold.

Som man så i gruppespillet ved den seneste slutrunde, VM i 2018, så er det ikke fordi at Frankrig kører deres modstander ud af brættet. To etmålssejre og uafgjort mod Danmark blev det til for franskmændene i gruppespillet i 2018, og det er også et rutineret fransk hold, som ved at det nødvendigvis ikke er nødvendigt at blæse til angreb fra første fløjt. Det handler om at spille sig stille og roligt ind i turneringen.

Det samme kan man sige om tyskerne. Tyskland bliver ofte kaldt et turneringshold, da de er kendt for at udvikle sig gennem turneringen. De formår at toppe på det helt rigtige tidspunkt, og bruger ikke unødvendige dumme kræfter på en åbningskamp.

Med uafgjort med 20 minutter igen, er det svært at forestille sig, hvem af de to nationer, der vil sætte et point på spil, for at få alle tre. Det kan hurtigt udvikle sig til en kamp, hvor begge hold egentlig er rimelig komfortable med at starte turneringen ud med et point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
3,20
X
Besøg Mr. Green *


Frankrig – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Det er første gang at Frankrig og Tyskland står overfor hinanden i en puljekamp ved et mesterskab.

  • Frankrig har spillet to træningskampe op til slutrunden. Her er det endt med 2 x 3-0 sejre over henholdsvis Bulgarien og Wales.  

  • Tyskland har ligeledes spillet to træningskampe med 1-1 mod Danmark og en 7-1 sejr over Letland til følge.

  • Frankrig vandt deres kvalifikationspulje foran Tyrkiet og Island.

  • Tyskland vandt deres kvalifikationspulje foran Holland og Nordirland.

  • Olivier Giroud blev fransk topscorer i kvalifikationen med seks mål.

  • Hos tyskerne blev Serge Gnabry den mest scorende med otte mål i kvalifikationen.
  • Det seneste opgør mellem de to mastodonter var i oktober 2018. Her vandt Frankrig 2-1. Måneden forinden havde de spillet 0-0.


Expected Goals: Frankrig – Tyskland – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGTysklandResultatxG
Frankrig – Bulgarien(3-0)2,66 – 0,16Tyskland – Letland(7-1)4,35 – 0,06
Frankrig – Wales(3-0)3,40 – 1,30Tyskland – Danmark(1-1)1,70 – 0,66
Bosnien-Herzegovina – Frankrig(0-1)0,59 – 1,36Tyskland – Nordmakedonien(1-2)1,95 – 1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar