18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Finland – Belgien: Odds og optakt den 21. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Belgien kan med sejr i puljens sidste kamp sætte sig på 1. pladsen og fortsætte fint momentum efter sejre i de to første kampe mod Rusland og Danmark. Belgien topper verdensranglisten, hvor Finland er nummer 54. Men finsk sejr betyder højst sandsynligt, de ender foran Belgien i gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Finland – Belgien. Der er kampstart mandag d. 21. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR2 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Finland – Belgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Sankt Petersborg Stadium, Rusland
Vejret:  31° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 22:46.


Optakt til Finland – Belgien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var så tæt på for finnerne, at de hentede et gyldent point mod Rusland, men de tabte 1-0, og selv om de altså allerede har overgået alle forventninger med tre point ved slutrunden, ser det svært ud for dem at komme videre, for de skal formentlig have mindst ét point mod Belgien. Finland var bedre med i kampen mod Rusland end mod Danmark, men det skyldtes mest modstandens faldende kvalitet frem for et finsk løft. De står solidt på banen, og de kæmper for søerne, saunaerne og sisuen, men  spørgsmålet er, om det er nok.

Det er vel ved at være tid for holdets store stjerne, Teemu Pukki, at stemple ind, og han kan gøre sig til evig folkehelt blandt finnerne, hvis han sørger for et sejrsmål mandag aften. Men det bliver godt nok vanskeligt for Finland at holde verdensstjernerne væk. Det er ranglistens nummer 54 mod nummer 1. Måske kan de finde trøst i, at nummer 44, Skotland, fredag aften spillede 0-0 mod nummer 4, England?

Belgien virker til gengæld upåvirkede af deres placering på verdensranglisten. De er optagede af at vinde fodboldkampe, og hvis 2. halvleg mod Danmark kan tages som udtryk for, hvad de kan, når de rammer deres topniveau, så ser det lovende ud for belgierne, hvis bedste slutrundeplacering nogensinde er 2. plads ved EM 1980, hvor de tabte finalen til Vesttyskland. Dét kan de godt tillade sig at drømme om at forbedre denne gang, hvis de kan holde Witsel, De Bruyne og Eden Hazard i gang. Sikke et løft holdet fik. Det er jo ikke bare de tre stjerner og deres kvaliteter. Det er alle spillerne omkring dem, der bliver bedre af den øgede spilforståelse, den forbedrede samlede teknik og det helt fænomenale overblik, der kommer med spillere som De Bruyne og Eden Hazard. 

De seneste syv indbyrdes opgør er endt med fire finske sejre og tre uafgjorte. Læg det sammen med, at Belgien ikke har spillet uafgjort i deres seneste 14 EM-slutrunde-kampe. Dét må finnerne kunne lune sig ved, men det er godt nok svært at se, hvordan Belgien skulle undgå for anden slutrunde i træk at gøre rent bord i gruppespillet, som de også gjorde det ved VM i Rusland i 2018, hvor det i puljen gik ud over England, Tunesien og Panama. De vil helt sikkert strække sig langt for endnu engang at gøre rent bord i puljen.

Finland:

Belgien:

  • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
  • Thorgan Hazard (Midtbane, Fast) – Skadet

Finland forventet startopstilling: Hradecky; Toivio, Arajuuri, O’Shaughnessy; Raitala, Schüller, Lod, Kamara, Uronen; Pohjanpalo, Pukki.

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen; Meunier, Dendoncker, Tielemans, Witsel; De Bruyne, Lukaku, E. Hazard.


Odds på Finland – Belgien

Oddsene peger på, bookmakerne forventer belgisk sejr. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 22:46.


Odds-forslag: Belgien brager videre

40 mål i 10 kvalifikationskampe giver Belgien et snit på 4 pr. kamp. I efterårets 6 Nations League-kampe blev det til 16 mål – et snit på 2,66 mål pr. kamp. I de 3 VM-kvalifikationskampe i marts noterede Belgien sig for 12 mål. Altså 4 i snit. I alt 68 mål fordelt på 19 kampe og et snit på 3,57 mål pr. kamp. Af Belgien. Ikke som total score. De første to kampe ved slutrunden er det blevet til 3-0 over Rusland og 2-1 over Danmark. De scorer stadig masser af mål. 

Finland er noget mere beherskede på den konto. I deres 10 EM-kvalkampe scorede de blot 16 mål – altså 1,6 i snit, mens de i efterårets Nations League blev noteret for 7 mål i 6 kampe, og i VM-kvalen i marts spillede de to kampe, som begge endte uafgjort med samlet 3:3. Det er altså blevet til 26 finske scoringer i 18 kampe, hvor de samtidig har lukket 18 mål ind. Det er et mål i snit indkasseret mod modstandere som Bosnien-Hercegovina, Bulgarien og Grækenland. Ikke helt på Belgiens niveau. 

Anbefalingen er overbevist om, at Belgien vil komme for fuld kraft fra kampens begyndelse med både Kevin De Bruyne og Eden Hazard på jagt efter storformen. Der bliver formentlig også plads til Axel Witsel undervejs, og vi så mod Danmark, hvilket løft det belgiske hold fik med de tre stjerner på banen. Anbefalingen tror på mindst to belgiske scoringer i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
1,53
Belgien over 1,5 mål
Besøg Mr. Green *


Finland – Belgien: Statistik, topscorer og H2H

  • Finland vandt deres åbningskamp ved slutrunden med 1-0 mod Danmark, men de tabte i anden kamp mod Rusland med samme cifre.  

  • Finland er med ved slutrunden via en 2. plads i kvalifikationen, som gav 18 point i 10 kampe. 

  • Den finske statistik i kvalifikationen var 6-0-4 med en score på 16:10. De sluttede efter Italien og foran Grækenland.

  • Første kamp ved EM-slutrunden for Belgien gav en overlegen 3-0-sejr over Rusland i Sankt Petersborg. I anden kamp mod Danmark blev det til en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr. 

  • Belgien var helt suveræne i deres kvalifikationspulje med fuld plade og 30 point for 10 kampe. 

  • Den belgiske statistik var følgelig ganske imponerende 10-0-0 med en målscore på 40:3.

  • 10 af de 16 finske mål i kvalifikationen stod Teemu Pukki for,m og dermed blev han finnernes topscorer. I deres første slutrundekamp var det dog Union Berlins Joel Pohjanpalo, der scorede sejrsmålet.

  • Hos Belgien var det Romelu Lukaku, der med 7 scoringer var flittigste målskytte i kvalifikationen.


Expected Goals: Finland – Belgien – de seneste tre kampe

FinlandResultatxGBelgienResultatxG
Finland – Rusland(0-1)1,15 – 2,49Danmark – Belgien(1-2)2,61 – 1,15
Danmark – Finland(0-1)1,87 – 0,52Belgien – Rusland(3-0)1,61 – 0,23
Finland – Estland(0-1)1,29 – 1,14Belgien – Kroatien(1-0)2,76 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar