18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Tyskland: Odds og optakt den 29. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

England og Tyskland har mødt hinanden i én betydende kamp de seneste 20 år. Det var VM-ottendedelsfinalen i Sydafrika i 2010, som Tyskland vandt 4-1. Men i deres indbyrdes historik er der jo kun ét opgør, der tæller: VM-finalen i 1966 på Wembley, hvor England vandt efter forlængelse med 4-2. De snupper sikkert gerne en gentagelse i denne duel. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Tyskland. Der er kampstart tirsdag d. 29. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


England – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: Wembley, London, England
Vejret:  25° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. juni 2021 18:02.


Optakt til England – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

To knebne 1-0-sejre over Kroatien og Tjekkiet og et skuffende 0-0-resultat mod Skotland er englændernes foreløbige udbytte af tre kampe på Wembley ved slutrunden. De har vundet puljen. De er videre til ottendedelsfinalerne. Alligevel er det, som om der er en sten i skoen. Eller måske mere passende en bid fish & chips i deres pint. Det flyder ikke. Det hænger ikke rigtigt sammen. Navnene er flotte. Spillernes klubber er imponerende. Men det er spillet på banen ikke. Det er, som om de tager tilløb. Tøver. Og trækker sig igen. Det bliver ikke helstøbt og sammenhængende, men det kan jo komme. Står de som vindere af finalen til slut, vil ingen huske, at de spillede et lidt øv-gruppespil. Så er de vinderne. Og så har de ret. 

Jordan Pickford i målet kan fint være tilfreds med sin indsats indtil nu. Rent bur tre kampe i træk. Og forsvaret står jo solidt og har afvist alle tilløb til fare. Det ér et godt fundament for at komme langt i en slutrunde, og selv om træner Gareth Southgate helt tydeligt stadig leder efter den rette måde at blande kortene på, så er det samtidig meget tydeligt, at han har mange billedkort og esser i truppen. På et tidspunkt lykkes det, og så klikker det hele, og så bliver England en ubehagelig modstander. Spørgsmålet er, om det er til denne ottendedelsfinale, det hele falder i hak?

Tyskland har ikke holdt helt så tæt som englænderne bagude. Faktisk har de lukket mål ind i alle tre kampe – og i to af dem endda to mål. Det har været et besynderligt EM indtil videre for Tyskland. Åbningskampen mod meget stærke Frankrig efterlod et godkendt indtryk trods 1-0-nederlag. Den imponerende og berusende kraftudladning efterfølgende i 4-2-sejr over Portugal lovede pludselig godt for tyskerne, som mange gen-udnævnte som turneringsfavoritter, men i gruppespillets sidste kamp hjemme mod Ungarn blev det kun til 2-2, og det var nok til at sikre 2. pladsen, men det var langt fra nok til at overbevise nogen om, at det her tyske hold er en kommende europamester. 

Der er enorm kvalitet på kanterne, hvor Kimmich og Gosens byder ind med gode indlæg, indsats og nærvær. Der er også kvalitet centralt, hvor Kroos flyder rundt og fordeler spillet eminent. Han savner måske lidt tempo, men der er meget kvalitet i midtbanemandens pasningsspil. Han får formentlig selskab af Goretzka centralt til dette opgør, og han giver fysisk tilstedeværelse, der ikke er til at overse. Goretzka er et ordentligt rugbrød, og han kan samtidig løbe, løbe og løbe. Og han gør det. Dybt. Bag forsvaret. I huller. Og i feltet. Han kan blive en spændende tilføjelse til det tyske hold.

Fremme har Champions League-vinderen Kai Havertz med to scoringer været farligste mand, og trods den imponerende liste af dygtige frontløbere kan det være svært at finde en decideret goalgetter på det tyske hold. Gnabry? Sané? Werner? Nej vel. Thomas Müller giver noget udefinérbart med sin vandren og flakken og evne til at dukke op, hvor bolden lander, men han er jo heller ikke en “5 mål i en slutrunde”-spiller. Så matchningen med det skarpe engelske forsvar kan blive en udfordring for tyskerne.

England:

 • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ben Chilwell (Back, Fast) – COVID-19
 • Mason Mount (Midtbane, Fast) – COVID-19

Tyskland:

 • Mats Hummels (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Lukas Klostermann (Back, Reserve) – Skadet
 • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jonas Hofmann (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Thomas Müller (Angreb, Fast) – Tvivlsom

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Trippier; Phillips, Rice; Sterling, Foden, Saka; Kane.

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens; Mülle;, Havertz, Gnabry.


Odds på England – Tyskland

Oddsene peger på, bookmakerne har England som meget lille favorit – men dog som favorit.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 29. juni 2021 18:02.


Odds-forslag: Uha, der er lagt op til gys

England og Tyskland har mødt hinanden 7 gange ved enten VM- eller EM-slutrunde. 5 gange er det endt uafgjort. Det er værd at skrive sig bag øret. England kom til slutrunden med en imponerende offensiv og en defensiv, mange stillede sig lidt tvivlende over for. Men efter tre kampe har englænderne endnu ikke lukket mål ind, og de har bare scoret 2 mål selv. Der er vist ingen grund til at tvivle på defensiven længere. 

Hos tyskerne var situationen vel mere omvendt. En afprøvet og robust defensiv kunne man stole på, mens det måske var lidt sværere at se, hvor målene skulle komme fra trods en navnemæssigt flot besat offensiv. Hos tyskerne er der så strøget 5 bolde i eget net, mens de har lavet flotte 6 scoringer i den anden ende. Er defensiven måske alligevel ikke så solid, som vi troede?

Begge hold har altså stadig noget at få justeret på plads. Nu spiller de ottendedelsfinale, og det vil være en kæmpe skuffelse for begge mandskaber at forlade slutrunden allerede. Så vi kan forvente en afventende begyndelse, hvor de ser hinanden an, og hvor begge hold skal finde sig til rette på banen. I 5 af de 2 holds foregående 7 møder ved slutrunder har det været uafgjort ved pausen. Måske ender det ligefrem med uafgjort og forlængelse, men anbefalingen går på, at der stadig ikke er åbnet for løjerne ved halvtid, så det er uafgjort ved pausen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
2,05
1. halvleg uafgjort
Gå til Mr. Green *


England – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

 • 3 kampe hjemme på Wembley indtil videre udløst 7 point til England ved slutrunden. De har vundet 1-0 over Kroatien og Tjekkiet og spillet 0-0 mod Skotland. 

 • Da de var i kvalifikationsspillet, gik det mere hedt for sig med 21 point for 8 runder. Det rakte til en 1. plads i puljen. 

 • Tallene for England sagde 7-0-1 og målscoren 37:6. 

 • Tysklands vej til ottendedelsfinalerne er gået over 1-0-nederlag til Frankrig, 4-2-sejr mod Portugal og til slut 2-2 mod Ungarn. Det rakte til 4 point og en 2. plads. 

 • I kvalifikationsturneringen hapsede tyskerne 21 point i 8 kampe. De sluttede øverst i puljen foran Holland. 

 • De tyske tal endte på 7-0-1 og med målscoren 30:7. 

 • 12 mål i de 8 kvalifikationskampe gjorde Harry Kane til topscorer for England. Raheem Sterling har indtil videre stået for begge de engelske scoringer ved slutrunden. 

 • Serge Gnabry var tysk topscorer i kvalifikationen med 8 scoringer, men ved slutrunden er det indtil videre Kai Havertz med 2 mål, der er flittigste målskytte.


Expected Goals: Belgien – Portugal – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGTysklandResultatxG
Tjekkiet – England(0-1)0,57 – 0,91Tyskland – Ungarn(2-2)2,27 – 0,65
England – Skotland(0-0)1,02 – 1,71Portugal – Tyskland(2-4)1,96 – 2,79
England – Kroatien(1-0)1,54 – 0,37Frankrig – Tyskland(1-0)0,40 – 0,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar