18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Skotland: Odds og optakt den 18. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

England og Skotland mødes i anden runde i EM-slutrundens gruppe D. England slog de forventeligt største rivaler til gruppesejren, Kroatien, med 1-0, mens Skotland løb og kæmpede og knoklede men endte med et nederlag på 2-0 mod Tjekkiet i deres første kamp ved slutrunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Skotland. Der er kampstart fredag d. 18. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

England – Skotland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz, Spanien
Stadion: Wembley Stadium, London, England
Vejret:  15° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. juni 2021 06:57.


Optakt til England – Skotland: Skader, karantæner og startopstillinger

England åbnede som tordenvejr mod Kroatien. De første 20 minutter levede vel nogenlunde op til de engelske forventninger om verdensklasse, stort pres og massiv boldbesiddelse. Men så satte hverdagen ind, og det boldsikre kroatiske mandskab nappede bolden og spillede den længe rundt om englænderne, som fortvivlede forsøgte at få deres spil til at hænge sammen. Det lykkedes aldrig rigtigt, men det blev altså alligevel til tre point, da Raheem Sterling knap et kvarter inde i anden halvleg udnyttede en lille åbning efter fint forarbejde af Kalvin Phillips. 1-0 til England blev også slutresultatet, og nu er de så klar til at møde skotterne i en kamp, hvor sejr vil sende England videre til knockoutkampene. Wembley er klar. 

Seneste møde mellem de to var i kvalifikationen til VM i Rusland i 2018, og efter 70 målløse minutter på Hampden Park i Glasgow, bragte England sig foran, men på to scoringer efter 87 og 90 minutter bragte skotterne sig på sejrskurs kun for at se Harry Kane udligne føringen tre minutter inde i overtiden. Det omvendte opgør – på Wembley – vandt England overlegent med 3-0. Et lignende resultat kan man vel godt forestille sig fredag aften. 

Skotterne gjorde et bravt forsøg mod tjekkerne, men deres comeback til en slutrunde efter at have ventet siden VM 1998 blev altså en fuser med 2-0-nederlag til Tjekkiet. Skotland har en stærk midtbane med Robertson fra Liverpool, McTominay fra Manchester United, McGinn fra Aston Villa og Armstrong fra Southampton. Faste og etablerede Premier League-spillere men det kniber at blive farlige.

Store Dykes og vævre Christie er godt sat sammen med en stor opspilsstation og en vaks dribler til at samle andenboldene, men på det her niveau bliver de simpelthen ikke farlige. Mod Tjekkiet skiftede de både Nisbet og Che Adams ind, uden at det for alvor ændrede kampen. De får meget svært ved at matche England her. De vil kæmpe. Hele vejen. Med hjertet uden på trøjen og formentlig haggis i tankerne, men det er svært at se, det skulle række til at undgå nederlag. 

England:

 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Skotland:

 • Billy Gilmour (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stone, Mings, Trippier; Phillips, Rice; Sancho, Mount, Sterling; Kane.

Skotland forventet startopstilling: Marshall; Hanley, Hendry, Tierney; O’Donnel, McGinn, McTominay, McGregor, Robertson; Fraser, Christie; Dykes.


Odds på England – Skotland

Oddsene viser os tydeligt, bookmakerne regner med engelsk sejr i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 19. juni 2021 06:57.


Odds-forslag: England er i gang, og de kommer i fuld fart

3-0 vandt England, da de i november 2016 havde besøg af Skotland på Wembley. Nu er skotterne tilbage til duel i London, og det er ikke usandsynligt, vi ender med et lignende resultat. Det er ellers ikke, fordi England har en stigende formkurve i forhold til at høvle bolde i nettet. De afsluttede efterårets Nations League med fine 4-0 over Island, og i VM-kvalen i marts vandt de 5-0 over San Marino og 2-0 over Albanien, men siden er det blevet til 4 sejre på hver et overskydende mål. Først 2-1 over Polen og siden 1-0 mod både Østrig, Rumænien og Kroatien. 

Men nu går den ikke længere. De unge stjerner som Mount og Sancho har nu fået en slutrundekamp i bæltet, og de kan slippe hestekræfterne løs i det højprofilerede nabo-opgør mod skotterne. England har 11 sejre i deres 14 kampe siden september 2020, og det er blevet til bare to nederlag mod så stærke modstandere som Belgien og Danmark. De vil have en fornemmelse af at være kommet godt fra start og kan spille endnu mere frit i dette opgør. Er de rigtig heldige, har tjekkerne forud for dette opgør minimum hentet et point mod kroaterne, for så kan England med sejr sikre sig plads i ottendedelsfinalerne. 

Siden oktober 2019 har skotterne spillet 17 kampe, og det er kun blevet til 3 nederlag. To af dem på 1-0 og kun opgøret mod Tjekkiet blev tabt med 2-0 og altså to overskydende mål. I dette årtusinde har England og Skotland mødt hinanden to gange i England. Begge gange på Wembley og begge gange med hjemmesejr på henholdsvis 3-0 og 3-2. Anbefalingen tror, England laver mål endnu engang, men det er ikke sikkert, skotterne følger med. Vi går med engelsk sejr på mindst 2 overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,07
England vinder med mindst 2 overskydende mål
Besøg Bet365 *


England – Skotland: Statistik, topscorer og H2H

 • Englænderne åbnede slutrunden med en forsigtig 1-0-sejr mod Kroatien på en scoring af Raheem Sterling.

 • England kom videre som vindere af deres kvalifikationspulje med 21 point for 8 kampe. 

 • Statistikken for England var 7-0-1 og scoren 37:6. Det enlige nederlag faldt på udebane mod Tjekkiet, der blev nummer 2 i gruppen. 

 • Efter mere end 20 års fravær fra en slutrunde fik Skotland comeback mod Tjekkiet, hvor det blev til et nederlag på 2-0.

 • Skotland fik 15 point i 10 kampe i kvalifikationen til EM-slutrunden. De blev nummer 3 i puljen efter Belgien og Rusland.

 • Tallene for skotterne var 5-0-5 og en målscore på 16:19.

 • Skotland med til slutrunden via to playoffkampe mod henholdsvis Israel og Serbien, der begge blev besejret i straffespark.

 • Englands topscorer i kvalifikationspuljen var Harry Kane, der stod for 12 af holdets 37 scoringer.

 • John McGinn stod for 7 af Skotlands mål og dermed blev han holdets topscorer.


Expected Goals: England – Skotland – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGSkotlandResultatxG
England – Kroatien(1-0)1,54 – 0,37Skotland – Tjekkiet(0-2)2,25 – 0,91
England – Rumænien(1-0)3,84 – 1,59Luxembourg – Skotland(0-1)0,28 – 1,30
England – Østrig(1-0)0,90 – 0,67Holland – Skotland(2-2)0,83 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar