18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Kroatien: Odds og optakt den 13. juni 2021

Foto: Bildbyrån

De to forhåndsfavoritter i EM-slutrundens gruppe D mødes i gruppens første kamp. England tager hjemme på Wembley i London mod viceverdensmestrene fra Kroatien. England har revanche til gode fra VM-semifinalen i 2018, som Kroatien vandt efter forlænget spilletid. Det var eneste engelske nederlag i de seneste fem indbyrdes kampe, og de er også favoritter til at snuppe sejren her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Kroatien. Der er kampstart søndag d. 13. juni 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

England – Kroatien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Wembley Stadium, London, England
Vejret:  25°, meget svag vind og høj sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Kroatien
Odds are subject to change. Last updated 13. juni 2021 15:01.


Optakt til England – Kroatien: Skader, karantæner og startopstillinger

Harry Maguire sidder formentlig ude til dette opgør, så England skal finde en ny makker til John Stone i det centrale forsvar. Det mest oplagte er at lade Tyrone Mings glide ind, men rygter sender også Brightons efterindkaldte Ben White direkte i startopstillingen. Det ved vi mere om søndag eftermiddag. 

Hvad vi til gengæld ved allerede nu er, at England er favorit. Ikke bare til opgøret her men i hele EM-slutrunden. Godt nok tabte England til Kroatien i VM-semifinalen 2018 men allerede samme efterår var de i samme Nations League-pulje, hvor England vandt på hjemmebane og hentede uafgjort i Kroatien. Nøglen for englænderne er at få deres ustyrligt talentfulde offensiv i sving, og hvis både Jadon Sancho, Mason Mount og Raheem Sterling rammer deres topniveau, kan England komme langt, og angriber Harry Kane vil så også være i overhængende risiko for at lave en bunke mål i løbet af turneringen, for så bliver der produceret chancer på samlebånd. England har vundet seks landskampe på stribe med en samlet score på 15:1.  

Kroatiens form ser noget anderledes ud. Det er blevet til to sejre i de seneste ni landskampe, og det var begge hjemmekampe mod henholdsvis Cypern og Malta i VM-kvalifikationen. Det er blevet til fem nederlag i de ni kampe mod Frankrig, Sverige, Portugal, Slovenien og Belgien. De sidste to testkampe frem mod slutrunden bød på 1-1 hjemme mod Armenien – som er i temmeligt god form og nærmest har glemt, hvordan man taber – og så tabte Kroatien 1-0 ude mod Belgien i den afsluttende test. Hvis testkampen mod Belgien gav en rettesnor for startopstillingen for kroaterne, betyder det, at Josip Brekalo og Andrej Kramaric er udset til bænkplads på bekostning af Bruno Petkovic og Ante Rebic. Men mulighederne er mange for træner Zlatko Dalic, og selv om kroaterne måske ikke hører til blandt forhåndsfavoritterne, er det farligt at undervurdere holdet, der har så meget rutine og et højt topniveau. 

England:

  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Kroatien:

  • Dejan Lovren (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stone, Mings, Chilwell; Phillips, Rice; Sancho, Mount, Sterling; Kane.

Kroatien forventet startopstilling: Livakovic; Vrsaljko, Vida, Car, Barisic; Modric, Brozovic, Kovacic; Rebic, Kramaric, Perisic.


Odds på England – Kroatien

Oddsene peger på, at England er bookmakernes favorit i dysten.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. juni 2021 15:01.


Odds-forslag: De indbyrdes møder ser begge hold score

England er i helt forrygende fin form. De scorer i hver kamp, og de lukker sjældent mål ind. Siden september 2020 har England spillet 13 kampe. De har vundet 10 og tabt 2 – Belgien og Danmark. Deres score for de 13 kampe er 24:5. Altså knap 2 mål i snit, mens de lukker lidt mindre end et halvt mål ind pr. kamp. Bare 2 af de 13 kampe har haft mål af begge hold.

For Kroatien ser det knap så overvældende ud. I 13 kampe siden september 2020 er det blevet til 4 sejre og 2 uafgjorte og dermed altså 7 nederlag. Deres samlede målscore løber op i 19:23. Det er mere end 3,2 mål pr. kamp, mens kroaterne selv laver 1,46 mål pr. kamp. 9 af de 13 kampe har set mål fra begge hold, men det gør sig kun gældende for 1 af de seneste 5 kampe. 

I de indbyrdes møder er de to hold til gengæld helt vant til, at begge hold kommer på måltavlen i løbet af kampen. 5 af de seneste 6 indbyrdes møder har set begge hold score, og i alt har 7 af de 10 indbyrdes kampe mellem de to hold givet scoringer af begge mandskaber. De 10 kampe har i alt budt på 33 scoringer i ordinær spilletid. Det plejer altså at flyde med mere end 3 mål pr. kamp mellem de to. Alligevel holder anbefalingen sig til scoring af begge hold. Den var gået hjem i 5 af de seneste 6 møder, og selv om England er klar favorit her, får de svært ved at holde et potent kroatisk mandskab fra scoring. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
2,28
Begge hold scorer
Besøg Mr. Green *


England – Kroatien: Statistik, topscorer og H2H

  • England kom videre som vindere af deres kvalifikationspulje med 21 point for 8 kampe. 

  • Statistikken for England var 7-0-1 og scoren 37:6. Det enlige nederlag faldt på udebane mod Tjekkiet, der blev nummer 2 i gruppen. 

  • Kroatien kom videre som gruppevinder med 17 point i 8 kampe. 

  • Tallene for Kroatien blev 5-2-1 og en målscore på 17:7. Nederlaget var mod Ungarn, der blev nummer 4 i gruppen efter Wales og Slovakiet.

  • Englands topscorer i kvalifikationspuljen var Harry Kane, der stod for 12 af holdets 37 scoringer.

  • Bruno Petkovic blev topscorer for Kroatien med 4 pletskud. 

  • Dette er en gentagelse af VM-semifinalen fra 2018, hvor Kroatien slog sig i finalen med 2-1-sejr efter forlængelse.


Expected Goals: England – Kroatien – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGKroatienResultatxG
England – Rumænien(1-0)3,84 – 1,59Belgien – Kroatien(1-0)2,76 – 0,76
England – Østrig(1-0)0,90 – 0,67Kroatien – Armenien(1-1)2,52 – 0,34
England – Polen(2-1)2,01 – 0,56Kroatien – Malta(3-0)3,31 – 0,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar