18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Danmark: Odds og optakt den 7. juli 2021

Foto: Bildbyrån

HUTTELIHUT! Vores danske helte er i EM-semifinalen, og euforien vil ingen ende tag i vores lille land. EM-slutrunden har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for det danske landshold og alle os roligans ude på gaderne. Onsdag aften kan vi forvente endnu en på opleveren, når Hjulmand og co. skal en tur til Wembley, hvor de skal forsøge at smide EM’s forhåndsfavoritter fra England ud af turneringen. England ser som altid sig selv som store favoritter, og denne gang har de også en kæmpe hjemmebanefordel i hånden, men mon ikke de danske drenge endnu engang kan levere overraskelsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Danmark. Der er kampstart onsdag d. 7. juli 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller på DR TV.  

GÅ TIL


England – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: Wembley, London
Vejret: 17° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Danmark
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 20:56.


Optakt til England – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Forhåbningerne og forventninger til det danske landshold var forud for slutrunden større end den havde været i mange år, men efter 0 point i de to første kampe var der ved at være bange anelser i den danske befolkning. Men efter nogle helt fantastiske præstationer af det danske landshold, står de nu i den første semifinale siden triumfen i 1992, og hele landet er i ekstase, nu kan alt ske! Onsdag venter den hidtil sværeste opgave ved slutrunden, når Danmark skal på besøg hos England på Wembley. Englænderne var før slutrunden udråbt som en af de største favoritter ved slutrunden, og de er ved at indfri forventningerne, både denne semifinale og en eventuelt engelsk finale bliver spillet på eget græs, og det er selvsagt en kæmpe fordel. Men kan det stjernespækkede mandskab stå for det store pres?

Det er ikke et hvilket som helst mandskab vi skal op imod på onsdag. Det engelske landshold er spækket med stjernespillere fra den engelske Premier League, og forventningerne til holdet har fra start af været været enorme. Englænderne spillede sig ikke helt ud over scenekanten i gruppespillet, hvor det blev til snævre sejre over Kroatien og Tjekkiet, samt en 0-0’er mod ærkefjenderne fra Skotland. På baggrund af de præstationer var tvivlen om englændernes EM-chancer begyndt at melde sig, men i knockout-kampene mod Tyskland og Ukraine har de vist fornem form. Især englændernes defensiv har vist sig uigennemtrængelig med fem clean sheets i fem kampe, mens det med danske briller var dårligt nyt at England også fik gang i målscoringen senest mod Ukraine.

Sikke en sommer vi har gang i i Danmark! EM-drømmen lever i bedste velgående med dansk avancement til semifinalen, efter en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr over Tjekkiet i lørdags. Danmark kom flyvende ud til kvartfinalen, og kunne velfortjent gå til pause med en 2-0 føring, men danskerne kom aldrig rigtig ud til 2.halvleg, og måtte kæmpe hårdt indtil dommerens slutfløjt, inden semifinale-billetten blev sikret. Det danske landshold ser bedre ud end i de seneste mange år, Hjulmand råder over en af de bredeste danske trupper hidtil set, og han gør fantastisk brug af de mange talentfulde spillere, som til huserer i nogle af verdens allerbedste ligaer. Det er et dansk landshold uden kæmpe stjerner, men med et fantastisk sammenhold, solide spillere over hele linjen, og en taktisk meget velfunderet træner i Kasper Hjulmand. På dette stadie af turneringen kan alt ske, selvom Danmark selvfølgelig er underdogs på onsdag.

England:

Danmark:

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Saka, Mount, Sterling; Kane

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Vestergaard, Christensen, Kjær; Stryger Larsen, Delaney, Højbjerg, Mæhle; Damsgaard, Dolberg, Braithwaite


Odds på England – Danmark

England er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 20:56.

Odds-forslag: Nu går der taktik i den!

To dage endnu og ventetiden er nærmest uudholdelig! Danmark er i EM-semifinalen og skal op imod et stjernespækket engelsk mandskab på udebane i London. Selvom vi får omkring 6.000 danskere på lægterne til kampen, så må man forvente en massiv engelsk hjemmebanefordel, men Danmark har før vist, at de er yderst tilpasse med at indtage rollen som underdog.

OK, England viste endelig lidt offensiv flair i kvartfinalen, men arbejdsbetingelserne var altså også af en overkommelig standard mod et ukrainsk landshold, som allerede i ottendedelsfinalen mod Sverige, virkede som om, at de havde brugt alle deres kræfter. Det danske landshold, er i min optik, et niveau eller to over det ukrainske, og på trods af hjemmebanefordelen, så er min forventning, at englænderne denne gang vil få sværere ved at få åbnet kampen. Danmark rider på en fantastisk bølge af eufori og selvtillid, og kan ikke længere undervurderes, ligegyldigt hvor mange stjerner modstanderholdet har. Kasper Hjulmand har vist enorm taktisk snilde indtil videre ved slutrunden, og mon ikke, at han også denne gang har fundet en genialt gameplan frem. Selvom vi i knockout-kampene har set mange åbne kampe, så tror jeg, at betydningen af en semifinale ved EM kan forårsage en taktisk og nervøs affære. Et forsigtigt udlæg ender med X til halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
2,07
X ved pausen
Gå til 888sport *


England – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Englænderne er ved at spille sig varme! Efter et lidt uinspireret gruppespil, så ser England pludselig mere og mere overbevisende ud. De har vundet fire af deres fem kampe ved slutrunden, har stadig ikke indkasseret mål, og har tilmed fået gang i målscoringen.

  • En EM-slutrunde, som for Danmarks vedkommende blev skudt i gang på værst tænkelige måde, er endt i en regulær dansk fodboldfest. De danske drenge har vist imponerende takter og har med flere flotte sejre spredt EM-feber til alle afkroge af vores lille land.

  • England har holdt nullet i alle fem kampe ved slutrunde indtil videre, aldrig før har et landshold holdt nullet i seks kampe ved samme EM-slutrunde. Lad os håbe, at det ikke lykkes England at slå den rekord.

  • Danmarks helt store stjerne har været HOLDET. Det viser sig tydeligt når man kigger på hvem, som har scoret de danske mål. Ikke færre end syv forskellige spillere er kommet på måltavlen for Danmark, kun Tyskland ved EM i 2012 har haft flere forskellige målscorere ved en slutrunde.

  • Raheem Sterling har været involveret i 22 mål i hans seneste 21 landskampe for England(15 mål og 7 assist), mens Harry Kane har været involveret i 27 mål i hans seneste 26 landskampe(18 mål og 9 assist). De to skal der holdes et vågent øje med onsdag aften.

  • Danmark har fået gang i målscoringen hos en bred vifte af spillere, men den knastørre Kasper Dolberg skiller sig alligevel ud med 3 mål indtil videre. Kun Preben Elkjær og Jon Dahl Tomasson har scoret flere mål for Danmark ved en slutrunde(4 mål).

  • Vi skal ikke langt tilbage for at finde seneste indbyrdes opgør mellem England og Danmark, de to nationer var i gruppe sammen i sidste års Nations League, og hvis man kigger på de to kampe, så er der dansk opmuntring at spore. Danmark vandt nemlig 1-0 på Wembley og fik en 0-0’er hevet i land hjemme i Danmark. Det er ikke en umulig opgave!


Expected Goals: England vs. Danmark – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGDanmarkResultatxG
Ukraine – England(0-4)0,21 – 1,37Tjekkiet – Danmark(1-2)1,5 – 1,44
England – Tyskland(2-0)0,95 – 1,15Wales – Danmark(0-4)1,06 – 2,75
Tjekkiet – England(0-1)0,57 – 0,91Rusland – Danmark(1-4)1,23 – 2,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar