18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

EM 2021 topscorer

Hvem bliver EM-topscorer anno 2021? Det er et af de helt store spørgsmål forud for den kommende slutrunde. VM-topscoreren og den engelske topangriber, Harry Kane, indtager favoritrollen lige foran de belgiske bæst, Romelu Lukaku. På denne side kan du finde alle de spændende odds på EM-topscoreren 2021, og du får også vores bud på det bedste spil.


Odds på, hvem der bliver topscorer ved EM i fodbold?

Topscorerspil er altid noget af det mest underholdende, at spille forud for en stor slutrunde. Vi kan allesammen godt lide at se mål i kampene, og når der dertil altid er pæne odds på en topscorer, så er det sjovt at kigge mod.

Men hvad skal man være opmærksom på forud for et spil på en EM topscorer? Man skal ihvertfald være sikker på, at ens spiller er fast starter, og at han helst ikke bliver udskiftet for ofte. Notoriske målscorere er naturligvis et stort +, men vi så også James Rodriguez blive topscorer til VM i 2014. Derudover skal man også være sikker på, at holdet som minimum går videre fra gruppespillet. Til sidst tæller det bestemt ikke ned, hvis spilleren samtidig også tager straffespark.

Så hvordan ser EM 2021 topscorer odds ud i år? (Opdateres efter hver kamp)

Spiller (Nation)Odds
Romelu Lukaku (Belgien)5,00 – SPIL HER >>*
Cristiano Ronaldo (Portugal)5,00 – SPIL HER >>*
Ciro Immobile (Italien)10,00 – SPIL HER >>*
Harry Kane (England)12,00 – SPIL HER >>*
Kylian Mbappe (Frankrig)15,00 – SPIL HER >>*
Memphis Depay (Holland)21,00 – SPIL HER >>*
Karim Benzema (Frankrig)28,00 – SPIL HER >>*
Antoine Griezmann (Frankrig)31,00 – SPIL HER >>*
Patrik Schick (Tjekkiet)36,00 – SPIL HER >>*
Raheem Sterling (England)36,00 – SPIL HER >>*
Wout Weghorst (Holland)36,00 – SPIL HER >>*
Kevin De Bruyne (Belgien)46,00 – SPIL HER >>*
Alvaro Morata (Spanien)46,00 – SPIL HER >>*
Yussuf Poulsen (Danmark):811,00 – SPIL HER >>*
Martin Braithwaite (Danmark)181,00 – SPIL HER >>*
Du kan finde mange flere odds på topscorer HER >>*
Odds er senest opdateret d. 18. juni 2021 kl. 09:51.


Sådan ser topscorerfeltet ud lige nu

  1. Ciro Immobile – 2 mål
  2. Roman Yaremchuk – 2 mål
  3. Andriy Yarmolenko – 2 mål
  4. Denzel Dumfries – 2 mål
  5. Manuel Locatelli – 2 mål
  6. Romelu Lukaku- 2 mål
  7. Cristiano Ronaldo – 2 mål
  8. Patrik Schick – 2 mål

Flere spillere er på 1 mål

Hvem bliver topscorer ved EM 2021?

Der er mange om buddet i år, og EM slutrunden er spækket med offensive stjerner. Fire af de mest naturlige og kigge imod er naturligvis Harry Kane, Romelu Lukaku, Kylian Mbappe og Cristiano Ronaldo. Spørgsmålet er så om, der også er værdi i at spille på en af disse som topscorer af EM 2021?

Vi regner med at topscoreren til dette EM ikke skal lave mere end 4-5 mål, og derfor er der også en god sandsynlighed, fort at man skal dele titlen med andre. Skulle det ske at den spiller du har satset på, ender på samme antal mål som en eller flere spillere, så bliver dit odds divideret med antallet af spillere, som dit valg deler titlen med.

Vi har derfor valgt at kigge mod et lidt højere odds i vores anbefaling. Valget er faldet på Memphis Depay. Hollænderen har haft et stærkt år for Lyon, hvor han lavede 20 mål i Ligue 1, og han finder sig godt tilrette i sin rolle som målscorer. Dertil har han også vist pæne målscorertakter for Holland, hvor der siden 2017 er lavet 20 mål i 37 kampe – et ganske pænt snit på landsholdet.

Holland er også havnet i en ganske overkommelig pulje med Ukraine, Østrig og Nordmakedonien, hvor chancen for et par hollandske storsejre er ganske pæn.

SpilXperten.com anbefaler: Memphis Depay bliver EM 2021 topscorer til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Spilforslaget ovenfor blev skrevet forud for turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Hvad skal du holde øje med når du spiller på en EM topscorer?

Vi så en masse målfattige opgør i første runde af EM 2020, men vi kan også forvente at det løsner sig mere op, når vi kommer længere i slutrunden. Derudover ved man efter første runde også hvem, der har spillet godt som angriber og hvem, der muligvis kan være henvist til bænken i næste runde. F.eks. spillede Alvaro Morata fra Spanien ikke nogen god kamp mod Sverige, og hans afløser Gerard Moreno så noget farligere ud da han kom ind. Vær derfor også meget opmærksom på, hvordan de forskellige offensive spillere har gjort i det i deres første kamp.

Romelu Lukaku er blevet gjort til pæn favorit efter første runde, og det er han på følge af hans to mål mod Rusland. Ift. at Harry Kane var hans tætteste forfølger forud for EM slutrunden, så er det også et ganske pænt forspring som den store belgier nu har fået på resten af favoritfeltet til EM 2020 topscorer titlen.

Du kan også se vores vodcast med fokus på EM-topscoreremnerne

Hvem er favorit til at blive EM topscorer 2021?

Romelu Lukaku fra Belgien og Cristiano Ronaldo fra Portugal er EM topscorer favorit lige nu til odds 5,00, men også Harry Kane (odds 12,00) og Ciro Immobile (odds 10,00) bejler til topscorertitlen.

Hvem tror SpilXperten bliver topscorer til EM 2021?

Hollænderen Memphis Depay har haft et stærkt år for Lyon, hvor han lavede 20 mål i Ligue 1. Topscorer odds på ham er 15,00 lige nu.

Hven fører topscorer listen til EM?

Lige nu ligger der 8 spillere med 2 mål hver på topscorerlisten.