18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

De 10 bedste spillere, der ikke er med ved EM 2024

| Sidst opdateret:


EM i fodbold anno 2024 starter fredag d. 14. juni, og mens vi alle glæder os til at se stjernerne i aktion i Tyskland, er der desværre også en række spillere, der ikke deltager ved slutrunden.

Vi giver dig her overblikket over de 10 bedste spillere, der grundet skader eller taktiske dispositioner, ikke er udtaget til deres respektive landshold ved EM 2024.

Jack Grealish - Top 10 over spillere, som misser EM

Jack Grealish blev torsdag siet fra Englands endelige trup til EM. PA Images / Alamy Stock Photo

Disse spillere misser EM i fodbold 2024

  • Jack Grealish
  • Thibaut Courtois
  • David Alaba
  • Gavi
  • Lucas Hernandez
  • Serge Gnabry
  • Harry Maguire
  • Marcus Rashford
  • Mats Hummels
  • Francesco Acerbi

Jack Grealish (England)

Kantspilleren som Manchester City betalte 100 millioner pund for tilbage i 2021 er til stor overraskelse ikke blevet en del af Southgates endelig EM-trup.

Grealish har aldrig for alvor vundet indpas på det engelske landshold, og med en svag sæson på det personlige plan under bæltet, blev City-spilleren siet fra truppen i 11.time.

Thibaut Courtois (Belgien)

Han er en af verdens bedste målmænd, han har lige vundet endnu en CL-titel med Real Madrid, men Thibaut Courtois er ikke en del af Belgiens EM-trup.

Sidste sommer ragede den store målmand uklar med landstræner Domenico Tedesco i forbindelse med en kvalifikationskamp, og forholdet mellem de to er åbenbart så uopretteligt, at Courtois må se EM hjemme fra sofaen.

David Alaba (Østrig)

Firedobbelt CL-vinder med Bayern München og Real Madrid, årets spiller i Østrig af hele ti omgange, anfører på landsholdet…

Der er ingen tvivl om, at David Alaba er den største profil på det østrigske landshold, men desværre bliver han ikke en del af EM-truppen, da han i slutningen af 2023 rev sit korsbånd over.

Gavi (Spanien)

Det 19-årige kæmpetalent Gavi er på trods af sin unge alder allerede blevet fast mand på midtbanen for både Barcelona og Spanien, men han bliver desværre ikke en del af EM i Tyskland.

Tilbage i november 2023 rev Gavi nemlig korsbåndet over i en kvalkamp mod Georgien, og lige så synd det er for spilleren selv, lige så stort et afsavn bliver det for Spanien.

Lucas Hernandez (Frankrig)

PSG-forsvaren med fortid i Bayern München var fast mand på det franske landshold, som vandt VM i 2018, mens VM i 2022 blev forpurret af et overrevet korsbånd.

Lucas Hernandez har været tilbage i fulde omdrejninger i denne sæson, men i CL-semifinalen mod Dortmund rev den stakkels franskmand korsbåndet over igen, og bliver altså ikke en del af den franske EM-trup.

Serge Gnabry (Tyskland)

Den tyske kantspiller har scoret i 22 mål i 45 landskampe, og er med sin fart og flair en uhyre afgørende spiller både for Bayern München og det tyske landshold.

Gnabrys har dog været plaget af et væld skader, som har holdt ham ude i store dele af sæsonen, og med en ny skade i CL-semifinalen mod Real Madrid, når han ikke at blive klar til EM.

Harry Maguire (England)

Manchester United-spilleren har været fast starter i Englands forsvar siden 2017, selv når kritikken mod den til tider udskældte forsvarsspiller har været på sit højeste.

Maguire startede i alle kvalkampe og i alle kampe til VM i 2022, og derfor kom det selvfølgelig også som en overraskelse, da han torsdag blev siet fra Southgates endelige EM-trup.

Marcus Rashford (England)

Manchester United-stjernen var på trods af en rolle som indskifter en af Englands farligste spillere til VM i 2022, og har da også været en del af landsholdet i alle kvalkampe, hvor han var fit for fight.

Hos England virker det dog til, at aktuel form betyder en del, og efter en skuffende sæson på klubplan, er Rashford altså blevet vejet og fundet for let til den endelige trup.

Mats Hummels (Tyskland)

Når man som Mats Hummels ikke har været en fast del af landsholdet siden 2021, er det måske ikke den største overraskelse, at han er blevet forbigået i denne omgang.

Men efter en fremragende sæson for Dortmund med flere store præstationer i Champions League, havde den aldrende tysker nok håbet på en plads i EM-truppen.

Francesco Acerbi (Italien)

Acerbi er måske ikke det største eller mest iøjnefaldende navn på listen, men den aldrende forsvarsspiller har været en fast bestanddel af det italienske forsvar over de seneste par år, og kommer fra en fremragende sæson i Inter.

Italieneren var udset en startplads i det italienske forsvar ved siden af klubkollega Bastoni, men en skade gør, at Acerbi må blive hjemme i Italien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar