18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Spanien: Odds og optakt den 16. juli 2022

De danske kvinder spiller lørdag afgørende gruppekamp mod de spanske EM-favoritter. Foto: Bildbyrån

En direkte finale mod Spanien i sidste gruppekamp om en plads i EM-kvartfinalen. Det er, hvad de danske kvinder har lørdag aften, når de i Brentford møder netop Spanien. Efter det indledende 4:0-nederlag til tyskerne lignede det ellers en kort visit og hurtig exit, men nu har danskerne altså det hele inden for rækkevidde. Og i helt egne hænder – eller fødder om man vil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Spanien. Der er kampstart lørdag d. 16. juli 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Danmark – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Brentford Community Stadium, Brentford, England
Vejret: 21° og let vind

Optakt til Danmark – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

De danske kvinder fik taget revanche for den meget ringe indsats i åbningskampen mod Tyskland ved EM-slutrunden i England. At det så stadig holdt hårdt mod finnerne er en anden historie, for det var en kombination af manglende dansk held i afslutningerne og bravt finsk forsvarsspil, der gjorde, at den danske sejr ikke blev større. Og så kunne finnerne have stjålet et point i kampens afsutning med et brag af en afslutning, som den danske keeper Lene Christensen måtte strække sig langt efter for at slå til hjørnespark. Pyha. 

Men selv med et enkelt point ville kravene ikke være synderligt anderledes for Danmark. Det kræver en sejr mod Spanien lørdag aften. Sejren mod finnerne betyder dog, at sejrens størrelse er ligegyldig, for nu kan Finland ikke længere nå at gå videre. Så det er altså for alvor en vind-eller-forsvind-kamp for Danmark. Det positive ved sejren mod finnerne er, at selv om det var klart bedre mod tyskerne, er der absolut stadig plads til forbedringer. 

Signe Bruun er endnu ikke kommet i gang i front. Måske skal den ivrige og hårdtarbejdende Stine Larsen have en chance snart? På midten fik Sofie Junge og Sanne Troelsgaard bedre fat rent arbejdsmæssigt, men de har stadig plads – god plads, faktisk – til forbedringer i deres pasningsspil, hvor der stadig er for mange fejl. Flere af indskifterne gjorde det forrygende som for eksempel Sofie Bredgaard, Stine Larsen og Karen Holmgaard. Og så er Kathrine Kühl tilbage fra karantæne. Måske er der også plads til hende?

Spanien fik en tur i centrifugen mod tyskerne og tabte 2:0. For anden kamp i træk slap de mål ind i kampens absolutte indledning. Mod Finland var de bagud 1:0 allerede i første minut. Mod Tyskland var det trods alt først i det tredje, at Klara Bühl scorede til tysk føring. Så de arbejder formentlig benhårdt på at være klar fra første fløjt mod Danmark. De har i begge deres første kampe været enormt meget på bolden med nydeligt pasningsspil. Så det er op til modstanderen – Finland kunne ikke, men Tyskland kunne godt – at være fokuserede nok til at lukke af for angrebsbølgerne.


Danmark:

 • Nicoline Sørensen (Midtbane, Fast) – Skadet


Spanien:

 • Alexia Putellas (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jennifer Hermoso (Angreb, Fast) – Skadet

Danmark forventet startopstilling: Christensen, Sevecke, Ballisager, Veje; Thomsen, Troelsgaard, Junge-Pedersen, Svava; Harder, Bruun, Nadim.

Spanien forventet startopstilling: Paños; Batlle, Paredes, León, Ouahabi; S. Garcia, Bonmati, Aleixandri, Guijarro, Caldentey; L. Garcia.


Odds på Danmark – Spanien

Spanien er meget klare favoritter ifølge bookmakerne.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Danskerne bider fra sig – men er det nok?

De danske kvinder har helt klart fordel af erfaring på højeste niveau. Særligt uden profilerne Putellas og Hermoso, der har spillet næsten 200 landskampe sammenlagt, er Spanien et mandskab uden stor erfaring i de afgørende kampe mod absolut bedste modstand. Nederlaget mod tyskerne var første spanske nederlag i 25 kampe, og hvordan reagerer de mon på det?

De danske kvinder har måske nok haft to relativt overkommelige kvalifikationsspil, men deres slutrunde ved EM i 2017 gav stærk erfaring og tro på egne evner. Derfor er det et hold, der ikke bare giver sig, selv om Spanien ser stærke ud og har bolden meget. De to lande har mødt hinanden 13 gange tidligere. 10 af kampene har været kvalifikationskampe, og det er endt med ni danske sejre og en uafgjort. De tre seneste er testkampe, hvor to af dem er tilbage i 2013, mens det sidste år blev 3:0 til Spanien i seneste test-møde. Så når det gælder, har danskerne vundet, men det har ikke gjaldt for alvor siden 2006.

Spanien er blevet stærkere. Men anbefalingen tror nu alligevel, de danske kvinder har fået så meget tro på sig selv, at de ikke taber her. Spanien viste mod tyskerne, at de kan kværne løs i 90 minutter, men at effektiviteten ikke er i top. En solid dansk defensiv præstation og et eller to individuelle raids fra de danske offensive verdensstjerner, og så er endnu en dansk EM-kvartfinale ikke langt væk. Vi tror, Danmark undgår nederlag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
4,10
Danmark taber ikke – 1X
Gå til Bwin *


Danmark – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

 • Danmark er med til EM-slutrunden på baggrund af gruppesejr foran Italien. Danmark sluttede med 28 point efter 10 kampe. 

 • Den danske statistik i kvalifikationen siger 9-1-0 og 48:1.

 • Det er blevet til et dansk nederlag på 4:0 til Tyskland og 1:0-sejr mod Finland for danskerne ved EM-slutrunden indtil videre. 

 • Spanien vandt deres kvalifikationsgruppe foran Tjekkiet og Polen. De spanske kvinder hentede 22 point i 8 kampe. 

 • Tallene for Spanien lød på 7-1-0 med en måldifference på 48:1.

 • Ved EM-slutrunden har Spanien slået Finland 4:1 og tabt 2:0 til Tyskland.

 • Danmarks topscorer i kvalifikationen til EM var Pernille Harder, som scorede 8 gange. 

 • Fire forskellige spillere scorede de spanske mål, da de slog Finland 4:1, men Spanien er hæmmet af at topscorer Jennifer Hermoso og flittigt scorende Putellas er ude med skader. De har tilsammen scoret 72 mål i 191 landskampe.


Expected Goals: Danmark – Spanien de seneste tre kampe:

DanmarkResultatxGSpanienResultatxG
Danmark – Finland (1-0) N/ATyskland – Spanien (2-0)N/A
Tyskland – Danmark (4-0)N/ASpanien – Finland(4-1)N/A
Danmark – Norge (1-2)N/AItalien – Spanien (1-1)N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark – Spanien?

Danmark – Spanien spilles lørdag den 16. juli 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Danmark – Spanien?

Danmark – Spanien spilles på Brentford Community Stadium i Brentford i England.

Skriv et svar