18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Belgien: Odds og optakt den 17. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Danmark og Belgien mødes i runde 2 af EM-gruppespillet. Med dansk nederlag i den første kamp er der pres på træner Kasper Hjulmand og hans mandskab. Belgien lagde til gengæld planmæssigt og sikkert fra land med overbevisende 3-0 mod Rusland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Belgien. Der er kampstart torsdag d. 17. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Danmark – Belgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Björn Kuipers, Holland
Stadion: Parken, København, Danmark
Vejret:  26°, solskin og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 20:03.


Optakt til Danmark – Belgien: Skader, karantæner og startopstillinger

Puha. Det blev en helt anden slags EM-slutrunde, end vi havde forestillet os. Med Christian Eriksens dramatiske uheld og den efterfølgende debat om, hvorvidt UEFA udviste stor medmenneskelighed, eller om de pressede danskerne til at spille kampen færdig i en ruf, er det spørgsmålet, hvor meget fodbold kan fylde hos de danske spillere.

Positive meldinger fra Christian Eriksens hospitalsseng og den omfattende Lovestorm, der flyder mod de danske spillere kan give en musketér-ånd og måske løfte holdet til ekstraordinære præstationer. Men det kan også – træner Kasper Hjulmand har været inde på, at hvis spillere føler sig for påvirkede til at gennemføre – vise sig, at det hele er for meget, og at fodbold er blevet sekundær for de danske spillere. Hvilket i givet fald vil være helt, helt forståeligt. 

Det betyder jo blandt andet, at vi ikke rigtig kan vide, hvordan den danske startopstilling ser ud. Vil anfører Simon Kjær for eksempel kunne spille? Han var tydeligt berørt i det kvarter, han nåede at spille efter genoptagelsen mod Finland og måtte lade sig udskifte. Hvem ved, hvordan det påvirker de øvrige spillere – og selv dem, der mener, de vil have godt af at spille og tænke på noget andet, kan få en uventet reaktion, når først de er tilbage på banen.

Det er en meget vanskelig situation, og indtil videre er der stor ros til både den danske trup og folkene omkring dem, men ingen ved, hvordan det vil påvirke holdet i de to sidste kampe i puljen. Som udgangspunkt er den forventede startopstilling sat ud fra den første kamp, men hold skarpt øje med den danske opstilling, når vi nærmer os kampstart, for det kan se meget anderledes ud. 

Belgien kan formentlig tilføje både Axel Witsel og Kevin De Bruyne til truppen, og med 3-0 i den første kamp mod Rusland var det jo ellers ikke, fordi det ikke i forvejen var imponerende. Belgien slog Danmark to gange i efterårets Nations League, og de vil også være store favoritter her. En lille hage for belgierne kan være, de spillede første kamp i Sankt Petersborg, og nu er rejst til Danmark for at spille kamp 2, men måske det bliver endnu værre for dem, når de i tredje kamp skal retur til Sankt Petersborg og møde Finland i den sidste gruppekamp.

Hvis der findes et svagt punkt på det belgiske mandskab, er det defensiven, men de blev aldrig sat under reelt pres mod Rusland i den første kamp, hvor de sad på spillet, bolden og kampen helt generelt. Romelu Lukaku viste igen sin enorme styrke i front, og så længe De Bruyne og Eden Hazard ikke er i topform, vil Lukaku være Belgiens vigtigste spiller. 

Danmark:

  • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Skadet

Belgien:

  • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Wass, Kjær, A. Christensen, Mæhle; Højbjerg, Delaney; Poulsen, Jensen, Braithwaite; Dolberg.

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen; Meunier, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard; Mertens, Carrasco; Lukaku.


Odds på Danmark – Belgien

Kigger vi på oddsene, ser vi, Belgien er favorit, men også at vi kan forvente et nogenlunde jævnbyrdigt opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 20:03.


Odds-forslag: Det er ikke robotter – heldigvis

Danmark gjorde sit ypperste, da kampen mod Finland blev genoptaget, og det tjener dem til ære, at de overhovedet holdt sig på benene, men det var ikke et Danmark i balance. Til opgøret mod Belgien har de haft fem dage til at sunde sig. Fem dage!? Efter at have slået ring om en holdkammerat, der lå livløs på fodboldbanen. De har helt sikkert fået støtte og psykologhjælp, men de har nok allermest brug for ro og hvile til at tænke situationen igennem.

Rusland var vel en lidt ukendt faktor. Ville de være bjørnen, som foldede sig ud i fuldt flor? Eller ville de være en ren motorvej for belgierne? Det viste sig at være det sidste. Belgien spillede sig ikke ud, men de dominerede og sad på spil, chancer og mål og endte altså med 3-0-sejr.

Banker de også Danmark, vil Belgien allerede være gået videre før sidste runde, og med tanke på de skavanker, holdet roder med hos nøglespillerne, vil det være en kærkommen mulighed for at hvile og restituere de ramte spillere. Derfor vil Belgien helt sikkert gå efter at sætte det afgørende stød ind mod Danmark og heldigvis – heldigvis – spiller vi hverken med medlidenhedspoint eller “det er synd for”. Vi spiller for at vinde, og dén respekt skal Belgien nok vide at vise danskerne. 

Derfor tror anbefalingen også på sejr til Belgien her. Holdet har toppet verdensranglisten i en årrække, og de bankede Danmark to gange i efterårets Nations League. De åbnede EM i overbevisende stil, og Danmark må være rystede efter de voldsomme begivenheder i Parken for en lille uge siden. Anbefalingen tror på sejr til Belgien. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
2,10
Belgien
Besøg Mr. Green *


Danmark – Belgien: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmarks første kamp ved EM-slutrunden endte med nederlag på 1-0 mod Finland. 

  • Det blev til en 2. plads i kvalifikationen for Danmark, der erobrede 16 point i 8 kampe. 

  • Tallene for danskerne endte på 4-4-0 med en målforskel på 23:6. Schweiz vandt puljen, og Irland på 3. pladsen var danskernes nærmeste forfølger.

  • Første kamp ved EM-slutrunden for Belgien gav en overlegen 3-0-sejr over Rusland i Sankt Petersborg.

  • Belgien var helt suveræne i deres kvalifikationspulje med fuld plade og 30 point for 10 kampe. 

  • Den belgiske statistik var følgelig ganske imponerende 10-0-0 med en målscore på 40:3.

  • Christian Eriksen scorede 5 mål i kvalifikationen, og det gjorde ham til dansk topscorer.

  • Hos Belgien var det Romelu Lukaku, der med 7 scoringer var flittigste målskytte i kvalifikationen.


Expected Goals: Danmark – Belgien – de seneste tre kampe

DanmarkResultatxGBelgienResultatxG
Danmark – Finland(0-1)1,87 – 0,52Belgien – Rusland(3-0)1,61 – 0,23
Danmark – Bosnien-Hercegovina(2-0)2,33 – 0,30Belgien – Kroatien(1-0)2,76 – 0,76
Tyskland – Danmark(1-1)1,70 – 0,66Belgien – Grækenland(1-1)1,66 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar