18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Italiensk plæneklipper og langsomme danskere

Så er det tid til endnu en kamp for Danmark og gruppefinalen mellem Spanien og Italien.

Får Jannik Vestergaard gult kort mod England?


Får Jannik Vestergaard gult kort mod England? Foto: Bernd Weißbrod/dpa/Alamy Live News

Slovenien – Serbien

Torsdag d. 20. juni kl. 15:00

Erik Janza får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Timi Elsik får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Man skal ikke tage fejl af den her kamp. Det er et lille Balkan-opgør, og der er noget interessant historik. Slovenien og Serbien har mødt hinanden fire gange, og det er blevet til 8, 2, 4 og 6 kort, det giver selvsagt et snit på fem, og dermed er det også en attraktiv kamp. Begge hold har med en sejr en pæn chance for at gå videre som to’er i gruppen, så der er rigeligt på spil.

Det er meget fristende bare at gentage navne som Aleksandar Mitrovic, Strahinja Pavlovic her, brødtekstlæsere så vores tip om Nemanja Gudelj, men ellers skuffede begge hold i første kamp. Vi gentager dog vores tip om den slovenske back Erik Janza, der har fået lidt højere odds, og nok vil blive mere udfordret mere i den her kamp af serbernes højre side med Andrija Zivkovic og Sergej Milinkovic-Saric. Dog har vi også tilføjet den ene slovenske midtbanespiller Timi Elsik, der faktisk fik to kort i fem kvalkampe for Slovenien. Til odds seks er det acceptabelt.

Kampens dommer er rumænske Istvan Kovacs, der absolut er en af de mere kortglade med et CL-snit på 4.91. Så de forventer faktisk fem kort her, når man tænker på kampens betydning, holdenes historie og dommeren.

Spil på Erik Janza-kort til odds 4,50*
Spil på Timi Elsik-kort til odds 6,00*

Optakt til Slovenien – Serbien

Danmark – England

Torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Victor Kristiansen får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Jannik Vestergaard får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Selvom Kasper Hjulmand og co. vil påstå andet, så er dette lidt Danmarks skæbnekamp. Holdet har godt nok vis historik for at gå videre med en sejr, en uafgjort og et nederlag. Men hvem kan forudse en dansk sejr i de næste to kampe. For England er det også behageligt at kunne lukke puljen med en sejr, og forberede sig på en to’eren fra Gruppe A, som godt kunne ende med at blive Schweiz, hvilket også må siges at over en overkommelig modstander, så dette er med den sædvanlige engelske optimisme, næsten også kampen om kvartfinalen her.

Der skete ikke meget i hverken Danmark eller Englands første kamp, og ser man bort fra den ene Nations League-kamp i 2020, der til gengæld stak helt af med to røde kort (Det var iøvrigt Jesus Gil Marzano, der var dommer), så plejer det også være rolige kampe. Vi tror dog, at den hurtige højre side med Kyle Walker og Bukayo Saka vil være et problem for danskernes modsatte, nemlig venstre, Victor Kristiansen var aldrig komportabel i Leicester, hvor han tit blev overløbet, og nåede også to kort i 12 kampe, og bag ham har han Danmarks næstlangsommeste spiller i Jannik Vestergaard, der fik 13 kort i Championship, dog en del af dem især i starten. da man kan få begge til odds seks, så er det absolut noget man bør overveje her. Vi pegede på Morten Hjulmand live (husk at følg med på vores Twitter) og den gav pote. Egentlig kunne det godt blive Morten Hjulmand eller Thomas Delaney igen. I hvert fald er 4.60 hos Unibet for Hjulmand acceptabelt. Skulle man pege på en engelsk spiller, så er Trent Alexander-Arnold altså spændende. Hans odds er beregnet på stats som højre back, ikke midtbane, så 8.50 hos Unibet er også voldsomt her.

Kampens dommer er portugisiske Arthur Dias, der havde en stille, men også forvirrende kamp mellem Polen-Holland, hvor vi stadigvæk mener, at han skylder os et kort til Tijjani Reijnders. Ellers er Dias en dommer, der godt kan skabe problemer, men det bliver næppe her.

Spil på Victor Kristiansen-kort til odds 6,00*
Spil på Jannik Vestergaard-kort til odds 6,00*

Optakt til Danmark – England

Spanien – Italien

Torsdag d. 20. juni kl. 21:00

Robin Le Normand får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Nicolo Barella får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Det her er gruppefinalen i Gruppe B mellem de to, især med Kroatiens uafgjort, så kan det næsten kun være de to der går videre. Begge hold har en vis historik imod hinanden, hvor der også plejer at være en del kort, så man bør have pæne forventninger til kampen.

Der er en del kandidater her, havde Rodri (4.00, Bet365) ikke trukket det dumme kort imod Kroatien havde han været oplagt. Dani Carvajal (4.35, Unibet) er også altid en favorit. Også en spiller som Alvaro Morata (5.50, Bet365), der med sine albuer og småfarlige hovedspil får en del kort. Vi har dog valgt Robin Le Normand til 5.50, han har 17 (!) kort i 40 kampe, man kan også splitte sit unit med Nacho til 4.00, for de kan godt få seriøse problemer med Gianluca Scamacca, der med sine 1.95m er lidt en mundfuld. Nacho er altså kun 1.80, og Le Normand 1.87 på en god dag. Vi havde egentlig skrevet Giovanni Di Lorenzo (5.30, Unibet) her, men vi kunne simpelthen ikke stå for 5.60 til Niccola Barella, det er lige sådan her en kamp, hvor han er lidt overtændt og laver et smådumt kort.

Kampens dommer er Slavko Vincic, der som bekendt havde CL-finalen og gav fine fire kort i Schweiz-Ungarn, selvom vi retteligt mener at den burde være gået til Attila Fiola. Det ender også deropad igen.

Spil på Robin Le Normand-kort til odds 5,50*
Spil på Nicolo Barella-kort til odds 5,60*

Optakt til Spanien – Italien

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar