18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Ukrainsk supersub og tjekkiske kvaler med lavt tyngdepunkt

Slovakiet – Rumænien

Onsdag d. 26. juni kl. 18:00

Ondrej Duda får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Andrei Burca får kort i kampen til odds 7,00 ved unibet*

Det er en vild gruppe, hvor alle har og kan slå alle, derfor har alle hold en lige chance for at gå videre her. Belgiens nederlag har åbnet gruppen op, hvor point(tab) er alt afgørende, og man vil skele voldsomt til den anden kamp, selvom begge holds trænere sikkert vil sige, at man spiller sit eget spil.

Ved Rumæniens forrige kamp nævnte vi, at Andrei Burca er for højt sat. Det er han også her med odds 7. Burca spiller for et af de mindre Saudiske hold (altså dem uden seriøst mange penge), og da han var i Cluj var han en spiller, der konstant fik 6-7 kort om året, så det er fint i en kamp, hvor han altid vil være en lille smule overmatched. Det er også til den høje side med 4.80 for Ondrej Duda, der fik 14 kort for Verona i år, og stadigvæk ikke har fået noget til dette EM.

Kampens dommer er tyske Daniel Siebert, der havde den skønne kamp mellem Georgien og Tjekkiet, der gik amok med ni kort. Det kan faktisk også ske her.

Spil på Ondrej Duda-kort til odds 4,80*
Spil på Andrei Buca-kort til odds 7,00*

Læs vores optakt til Slovakiet Rumænien her

Ukraine – Belgien

Onsdag d. 26. juni kl. 18:00

Oleksandr Tymchyk får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Jan Vertonghen får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Som Gruppe Es anden kamp er der naturligvis også helt åbent, selvom man nok bør overveje Belgien som favorit, men Domenico Tedesco endnu har til gode at finde sit endelig hold, og det bliver ikke hjulpet af Dodi Lukebakios karantæne, og det kan næsten vise sig, at Belgiens EM er forbi inden han finder sit stærkeste hold. Treeren i puljen har dog en vis chance for at gå videre eftersom vi nu ved at svage Ungarn og Kroatien er to af dem.

Indrømmet det har været lidt svært at finde god favoritter på Ukraines hold. Tares Stapanenko spiller ikke for dem mere, selvom afløseren Myras Shaparenko (4.35, Unibet) også er okay. Vi har dog valgt højre backen Oleksandr Tymchyk, der får problemer med Jeremy Doku, og fordi hans gennembrud først ligger ret sent, så har han ikke prøvet at spille overfor den slags spillere mange gange på det her niveau, altså et rent overmatch. Der er også Roman Yaremchuk, der nok starter ude, men har flotte 6.75 hos Unibet. Yaremchuk har vi faktisk ramt engang, fordi han spillede mod sit gamle hold Benfica, og han har en lang fortid i belgisk fodbold, hvor han var lidt en bisse. Han fik godt nok kort i sidste kamp, men vi vil ikke tøve, hvis han kom på banen igen.

Kampens dommer er engelsk Anthony Taylor, der lige kommer fra langgaberen Frankrig-Holland, der også skuffede med blot et kort, selvom Taylor ligger på fire kort normalt. Vi ender nok også her.

Spil på Oleksandr Tymchyk-kort til odds 4,50*
Spil på Jan Vertonghen-kort til odds 4,75*

Se vores optakt til Ukraine – Belgien her

Georgien – Portugal

Onsdag d. 26. juni kl. 21:00

Solomon Kverkvelia får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Lasha Dvali får kort i kampen til odds 5.50 ved bet365*

Det bliver nok anderledes roligt i Georgien-Portugal i samme stil som Albanien-Spanien, hvor Portugal vil sende sit B-hold, mens Georgiens videreavancement er fastlåst til en sejr, og i øvrigt afhængig af den anden kamp. Georgien har ellers været et friskt indslag, men defensivt har det været for slemt.

Og netop defensiven er vores tip her. Portugal kommer helt sikkert til at spille med Pedro Neto ovenpå Rafael Leaos karantæne, og nok også Diogo Jota. De er begge nogle lidt vævre og pågående, men hurtige spillere og her vil Georgiens to ydre midterforsvarer Solomon Kverkvelia og Lasha Dvali få problemer. Der kan godt være begrænset med kort, hvis Portugal kommer hurtigt fra land, så man kan eventuelt overveje at splitte sit unit. Skal man spille på en portugiser, så er Ruben Neves til 6.40 hos Unibet et godt bud.

Kampens dommer er schweiziske Sandro Schärer, der havde Slovenien-Danmark og gav tre kort. Vi ender nok også her.

Spil på Solomon Kverkvelia-kort til odds 4,33*
Spil på Lasha Dvali-kort til odds 5,50*

Læs optakten til Georgien – Portugal her

Tjekkiet – Tyrkiet

Onsdag d. 26. juni kl. 21:00

Ladislav Krejci får kort i kampen til odds 3,40 ved unibet*
Zeki Celik får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

Der kommer til gengæld rimeligt med drama i den her kamp, hvor Tjekkiet helst skal finde for at kvalificere sig videre, mens Tyrkiet har vist sig med alle de derboende tyrkere i Tyskland at have en lille hjemmebanefordel. Ligesom Georgien-Portugal kan minde om Albanien-Spanien, så har den her kamp samme kort potentiale som Kroatien-Italien, der endte med otte kort og drama lige til det sidste. Oddsene til denne kamp er ikke fantastiske, og bookmakernes linje er da også 5,5 kort.

Eftersom halvdelen af Tjekkiets hold fik kort imod Georgien synes det nærmest som et mirakel, at Ladislav Krejci stadigvæk ikke har fået noget. Oddsene er langt fra fantastiske, men han kommer lidt på en opgave imod Arda Güler, der godt nok ikke har verdensklassespeed, men så lavt et tyngdepunkt, at den 1.91 m høje Krejci i hvertfald vil have problemer i duellerne. For tyrkerne livetippede vi Zeki Celik, der startede inde, og han fik da også brokket sig til et kort. Celik har en kort lunte, og får generelt mange kort i en kamp, hvor Tyrkiet skal forsvare sig, og er klart dårligere i defensiven end offensivt, så han tager gerne en karantænedag. Merih Demiral, der spiller for karantæneramte Bardakci, ligner også et logisk kort, men odds 3.00 er lige lidt nok.

Kampens dommer er rumænskeIstvan Kovacs, der som bekendt er temmelig kortglad, og helt sikkert noget der heller ikke har hjulpet på oddset, men overstreger også bare muligheden for kortfest, og man skal i øvrigt holde sig til live. Kovacs gav seks kort i Slovenien-Serbien, så er linjen ligesom lagt.

Spil på Ladislav Krejci-kort til odds 3,40*
Spil på Zeki Celik-kort til odds 4,10*

Læs optakten til Tjekkiet – Tyrkiet her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar