18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Udsat slovensk back imod dansk dynamit og Trent Alexander-Arnold på midtbanen.

Polen – Holland

Søndag d. 16 juni kl. 15:00

Tijjani Reijnders får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*
Nicola Zalewski får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det her burde være en mild walkover for hollænderne, men man skal ikke undervurdere Polen, selvom begge hold er ramt af skader, og polakkerne mangler Robert Lewandowski. Holland er at best outsider til EM-titlen, men holdet har ikke styrkerne i offensivt, ligesom det er svært at forvente sig noget af polakkerne, hvor de store profiler enten er eller er på vej ind i deres karrieres efterår.

Det har været en lidt problematisk opstart for Ronald Koeman, hvor både Teun Koopmeiners og Frankie De Jong har trukket sig, så det giver en relativt uprøvet midtbane, der skal finde sig selv. Lige som med vi ramte med Robert Andrich og Tyskland i åbningskampen, så kan man satse lidt på nogle uprøvede roller eller opgaver. Tijani Reijnders har fået otte kort i 36 ligakampe for AC Milan i år, og er derfor et godt bud til 6.10, mens vi er lidt mere lunkne overfor afløserne Jerdy Schouten og Joey Veerman, der dog har fast makkerpar hos PSV. Et andet hollandsk bud er Micky van der Ven (6.50, Bet365), der skal ud og stå en venstre wingback, hvilket også er nyt for ham. For Polen er der især den unge venstre wingback Nicola Zalewski, der har været ind og ud af Romas hold, men et rødt kort viser også en vis tænding. Han vil være presset overfor Hollands stærke højre side med Denzel Dumfries. Så 5.50 er helt fint her. Ellers er 4.33 hos Bet365 for Bartosz Slisz også helt acceptabelt.

Kampens dommer er portugisiske Artur Soares Dias, der kan være noget svingende med både høje og lave korttal. Selvom Dias har det bombastiske i sig, så tror vi dog, at det er lidt for tidligt.

Spil på Tijjani Reijnders-kort til odds 6,10*
Spil på Nicola Zalewski-kort til odds 5,50*

Slovenien – Danmark

Søndag d. 16 juni kl. 18:00

Eric Janza får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Thomas Delaney får kort i kampen til odds 6,40 ved unibet*

Det her er som bekendt to hold, der kender hinanden fra kvalifikationen, og med Danmark som klare favoritter, selvom det ikke var super overbevisende dansk indsats. Desværre var der heller ikke meget action med få kort i begge kampe. Og når man tænker på begge holds offensive kvaliteter, så er det let at tænke, at der kommer få kort igen her.

En af dem vi dog godt kan lide er slovenernes venstre back Eric Janza, der har fået syv kort i 25 kampe i den polske liga. Højre side med Joachim Mæhle er danskernes mest gennembrudstærke, så hvis der kommer et for form pres, så er det her. Derfor er 4.33 decent for Janza. Egentlig havde vi skrevet Simon Kjær (4.75, Unibet) her, med denne kampform og manglende (top)speed, men så opdagede vi også Thomas Delaney til 6.40. Det er for meget for Danmarks mest defensive midtbane.

Kampens dommer er schweiziske Sandro Schärer, der er en relativt anonym dommer med lidt under fire i snit. Vi forventer hos heller ikke meget mere her.

Spil på Eric Janza-kort til odds 4,33*
Spil på Thomas Delaney-kort til odds 6,40*

Serbien – England

Søndag d. 16 juni kl. 21:00

Strahinja Pavlovic får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*
Aleksandar Mitrovic får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*

Egentlig lidt en dymanitkamp mellem – tør man godt sige – puljefavoritterne. Serberne kommer altid med intensitet – og kort lunte – mens englænderne lige skal finde sig selv efter opvarmningsnederlaget til Island, så det bliver interessant at se om de kan ryste det af sig eller om hullet bliver gravet dybere. England har helt generelt svagheder på holdet, så det handler om for Garthe Southgate at få dem fixet asap, hvis presset ikke skal indhente dem.

Der er mange serbere, der er kandidater til et kort her. Især midtbanen med Sasa Lukic (3.60, Bet365) og Nemanja Gudejl (4.33, Bet365) giver mening her. Vi har dog valgt at gå med den unge midtstopper Strahinja Pavlovic, der har snittet 10 kort i den østrigske liga for RB Salzburg, de sidste to sæsoner, og så Aleksandar Mitrovic, der også fik mange kort dengang han spillede i England. Fem kort i den Saudiske gå-liga indikerer også, at de grimme frispark ikke er lagt på hylden. Det er for tidligt med engelske kort, men hvis Southgate vitterligt tænker at det er kampen hvor Trent Alexander-Arnold skal testes på midten, så er odds 9.00 hos Unibet, da alt for meget.

Kampens dommer er ingen ringere end favoritten Daniele Orsato, der stopper karrieren efter EM, så vi nyder det bare. Orsato har som faste læsere ved et pænt snit over fire i europæiske kampe, og vi forventer det samme her.

Spil på Strahinja Pavlovic-kort til odds 3,80*
Spil på Aleksandar Mitrovic-kort til odds 4,80*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar