18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Tyrkisk bøfback og engelsk rokade

De sidste to kvartfinaler, hvor Tyrkiet på næsten-hjemmebanen skal slå Holland og England måske kommer i gang med et systemskifte.

Alamy

England – Schweiz

Lørdag d. 6. juni kl. 18:00

Ezri Konsa får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*
Silvan Widmer får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*

Bliver det her kampen, hvor England endelig spiller sig ind i EM, og ikke bare får fedtet sig videre på grund af lodtrækningsheld. Schweiz har haft et glimrende EM, og har tilpas meget aggression, løbevillighed og speed, og er en tand bedre end de andre hold England har mødt. Skuffelsen over Englands indsat kan få Gareth Southgate til at skifte system til et mere fleksibelt 3-4-2-1, men det er altså noget risikabelt at ændre så meget midt i en turnering. Så det er fristende at spille på et schweizisk avancement her.

Southgate er under alle omstændigheder nødt til at skifte lidt ud, da Marc Guehi har karantæne, og ind kommer Ezri Konsa, der i snit får en fem-seks kort per sæson, men er helt ny udi kontinental fodbold, så det er lidt et sats her, så vi tager gerne 5.80 i odds. Det er også fristende at tage Bukayo Saka (8.50, Bet365) her, der i det nye system skal ud og spille venstre wingback. Det er også et stykke tid siden Saka sidst har gjort det, og han får altså også en fire-fem kort per sæson. Vi pegede på Mainoo sidst, og oddset nåede at stige til otte, og han er i syv lige nu. Det er også tillokkende, selvom det naturligvis vil udløse en karantæne. For Schweiz er Silvan Widmer tilbage og netop udsigten til Bukayo Saka og et kort til 5.10 er fint for os. Vi ville også meget gerne sådan en som Granit Xhaka, men et odds til 3.05 hos Unibet, er lige lavt nok.

Kampens dommer er italienske Daniele Orsato, der både har haft England-Serbien, Schweiz-Tyskland, men også den intense Portugal-Slovenien, der endte i en del kort i forlænget spilletid. Det kan faktisk meget vel være Orsatos allersidste kamp i karrieren, hvis han ikke gør det godt her. Schweizerne kommer til at gå rimelig hårdt til englænderne, så vi tager gerne over fire kort.

Spil på Ezri Konsa-kort til odds 5,80*
Spil på Silvan Widmer-kort til odds 5,10*

Holland – Tyrkiet

Lørdag d. 6. juni kl. 21:00

Merih Demiral får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Hakan Calhanoglu får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

På papiret måske den mindste af kvartfinalerne, men i en by, hvor der bor 200.000+ af tyrkisk herkomst, så vil det føles som en hjemmebane for tyrkerne, der måske har gang i deres bedste resultat siden VM i 2002. Holland er holdet med erfaringen og arrogancen til at nå langt, og med den svage side af turneringen, så er det ikke utænkeligt, at vinderen her har en stor chance for EM-finalen, og så kan alt jo ske.

Uden at komme med dybe analyser, så har helten fra ottendelsfinalen Merih Demiral fået 4.90 i odds hos Unibet, og det er alt for højt for en spiller, der spiller så hårdt, og ydermere er Demiral ikke i karantæne-fare. Makkeren bliver nok Samet Akaydin, der også kommer tilbage fra karantæne, så man kan også splitte sine unit på de to. Tyrkerne har to midtbanespillere i Orkun Kokcu og Ismail Yuksek i karantæne, men får så Hakan Calhanoglu tilbage, det er ikke utænkeligt, at Calhanoglu tager en for holdet her, der samtidig også vil være gratis. Til 4.33 er det fint. De tyrkiske spillere er helt generelt mere spændende her, og er det mest straffede hold med 18 kort, mens Holland har fire, så derfor vil vi til hver en tid foretrække en tyrker frem for hollænder her.

Kampens dommer er franske Clement Turpin, der har haft et skuffende EM, og iagttagere betrager det som en mild overraskelse, at han får en kamp her. Turpin gav fem kort i England-Slovenien, og havde den voldsomme åbningskamp mellem Tyskland og Skotland, og det kan meget vel ende på fem kort her.

Spil på Merih Demiral-kort til odds 4,80*
Spil på Hakan Calhanoglu-kort til odds 4,33*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar