18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Tungt hollandsk forsvar og polsk brok

Dagens kampe byder på gruppefinalen mellem Holland og Frankrig, og flere hold der skal finde rytmen.

Adam Buksa fra Polen kan få en kort i kampen


Adam Buksa fra Polen kan få en kort i kampen mod Østrig. Foto: Ren Pengfei/Xinhua/Alamy Live News

Slovakiet- Ukraine

Fredag d. 21. juni kl. 15:00

Peter Pekarik får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
David Hancko får kort i kampen til odds 8,50 ved unibet*

Det er skæbnekamp for Ukraine, der trods at det i sig selv som et land i krig er flot med en EM-kvalifikation, kan se sig selv slået ud af EM med et nederlag her. Slovakkerne tog en flot skalp imod Belgien og kan pludselig se sig selv som storfavorit som gruppevinder med en sejr her.

Sidste gang pegede vi på Juraj Kucka og Suslov, der ikke startede inde. Selvom vi godt kan se Kucka få kort igen, rygtet vil dog vide at han er småskadet, så har vi kastet os ovre de to slovakiske backs. Den 37-årige Peter Pekarik er langt fra fast mand i 2. Bundesliga og får fornøjelsen af Mykhaylo Mudryk, selvom Pekarik ikke får mange kort, så er han totalt overmatched her. Det er David Hancko potentielt også. Hancko spiller normalt midterforsvar for Feyenoord, og det er mangel på bedre, og Denis Vavro, der sender Hancko ud på backen over for Viktor Tsyhankov. Så til odds 8,50 er det absolut et forsøg værd.

Kampens dommer er engelske Michael Oliver, som vi kender særdeles godt, og som bekendt har et højt snit i Europa, men havde en meget stille kamp i Spanien-Kroatien. Det bør bliver mere intenst her.

Spil på Peter Pekarik-kort til odds 4,75*
Spil på David Hancko-kort til odds 8,50*

Polen – Østrig

Fredag d. 21. juni kl. 18:00

Bartosz Salomon får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
Adam Buksa får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det her er kampen om tredjepladsen. Begge hold kom ud med irriterende smalle, men retfærdige nederlag til gruppefavoritterne Holland og Frankrig, så det handler om at få sig gjort til i stillingen om tredjepladsen.

Vi havde et godt øje til de østrigske backs i forrige kamp, og ramte også med Kevin Mwene i en kamp, hvor Østrig spillede med musklerne og havde en åbenlys taktik med at gå hård til franskmændene. Det er ikke sikkert, at det fortsætter, men det er da fristende med en tur på Stefan Posch til 3.75 igen. Vi har dog valgt Bartosz Salomon, der efterhånden er blevet 33 år, og fik fem kort i 15 kampe for Lech Poznan til 4.75 er det fint. I samme dur er angriberen Adam Buksa, der faktisk har fået otte kort i 33 ligakampe for Antalyaspor, hvilket ikke er helt

Kampens dommer er Halil Umut Meler, så det er ikke helt uvæsentligt her, for Meler har nemlig givet Buksa et kort tidligere på sæsonen. Endda for brok. Så det er ikke to, der elsker hinanden. Meler havde en okay kamp, da Belgien tabte til Slovakkerne med fire kort, og vi ender nok her igen.

Spil på Bartosz Salomon-kort til odds 4,75*
Spil på Adam Buksa-kort til odds 5,50*

Holland – Frankrig

Fredag d. 21. juni kl. 21:00

Stefan De Vrij får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Dayot Upamecano får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Den store gruppefinale mellem de to hold, der også var i gruppekvalifikation til EM, hvor Frankrig vandt begge kampe, men der var til gengæld fem kort i snit, så der er absolut noget at overveje her.

Vi blev lidt snydt for et Tijjani Reijnders-kort imod Polen, og det er ret fristende at gentage det. Dog giver han kun odds 5.00 pt. (Der er i skrivende stund ikke odds hos Unibet), men hollændernes halvtunge forsvar vil også være udfordret mod franskmændenes fart, derfor er Stefan De Vrij, der absolut ikke er blandt spillets hurtigste et godt bud. Dayot Upamecano har haft en dårligt sæson, der endte med bænkning i dele af slutningen af sæson, hvor det mest af alt lignede store mentale fejl, så han er stadigvæk ikke i topform selvom han gjorde det fint imod angriberløse Østrig. Så 4.75 er et godt odds for ham. Vi flirter også med tanken om N’Golo Kante, der gjorde en pæn figur imod Østrig, men kan hans form (og alder) holde til et tæt program og en sværere modstander. Bet365 giver odds 9.00, så det er vores vildskud i dag.

Kampens dommer er Anthony Taylor

Spil på Stefan De Vrij-kort til odds 5,00*
Spil på Dayot Upamecano-kort til odds 4,75*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar