18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Store forventninger til Groß

Så skal anden runde i gang, hvor kroaterne er nødt til at komme sig over nederlaget til Spanien for at holde liv i håbet.

Pascal Gross kan komme i dommerens sorte bog ved EM


Pascal Gross kan komme i dommerens sorte bog ved EM. Foto: ddp media GmbH/Alamy Live News

Kroatien – Albanien

Onsdag d. 19. juni kl. 15:00

Kristjan Asllani får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Jasir Asani får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*

Det her er en hård kamp for Kroatien, der er klemt inde i EMs sværeste gruppe med Spanien og Italien, men Albanien viste imod Italien, at de heller ikke er nogen walkover. Det er også en kamp, hvor de to hold aldrig har mødt hinanden før. Vi rammer nok ikke det højeste niveau af Balkan-rivalisering her, men det er i hvert fald sådan, at de to forbund aldrig har fundet lysten til at mødes i en venskabskamp.

Kroatien, især hvis man ser bort fra Marcelo Brozovic er ikke et hold, der generelt får mange kort, så det er Albanien, vi skal kigge på her, hvor Broja og indskifteren Hoxha fik kort imod Italien. Vi synes stadigvæk at Ylber Ramdami og Mario Mitaj er gode bud, men oddsene er nu så lave, at vi hellere vil gå med Kristjan Asllani, der har et decent odds på 5.00. Så er der højrekanten Jasir Asani, der tidligere er en spiller med en del kort på samvittigheden, og med klub i Sydkorea, så er det lidt for højt niveau for ham. Så 5.80 er også acceptabelt her.

Kampens dommer er Francois Letexier, der er en af de bedre dommere her ved EM. Han har et snit i samme dur som Clement Turpin på lidt over tre, så det kunne godt blive lidt derhen af, men kampen kan også eksplodere.

Spil på Kristjan Asllani-kort til odds 5,00*
Spil på Jasir Asani-kort til odds 5,80*

Tyskland – Ungarn

Onsdag d. 19. juni kl. 18:00

Pascal Groß får kort i kampen til odds 9,00 ved bet365*
Attila Szalai får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Tyskland kunne ikke ønske sig en bedre start end mod ret uduelige Skotland, hvor vi ramte Robert Andrich (det kommer vi tilbage til) og et livetip på Ryan Porteous. Tyskland kan sådan set lukke gruppen med en sejr over Ungarn, der skuffede imod Schweiz, men lige Ungarn har tidligere haft et meget godt tag i tyskerne med sejr i seneste kamp og to uafgjorte.

En anden spiller som vi tippede live i Ungarn-Schweiz var den ret dårlige højre back Attila Fiola, der blev forvekslet med den næsten lige så dårlige Bendeguz Bolla. Vi ville gerne have peget på Fiola igen, men oddset er simpelthen for lave på både Bolla og Fiola her. Tag den eventuelt live, hvis Ungarn stadigvæk har en chance i pausen. Til gengæld lignede stopperen Attila Szalai heller ikke en spiller, der var i super form, og kampstatistikkerne peger heller ikke på det. Han står i en side, hvor han vil få Jamal Musiala som sin direkte modspiller, så der er også et klart overmatch, og til 4.75 er det okay. Som vi skrev i forrige Tyskland-tips, så er Robert Andrich ikke en perfekt 6’er for dem i en ret tung midtbane med Kroos og Gundogan, og det gav pote. Der spekuleres i, at han bliver erstattet af Pascal Groß mod Ungarn, og Groß har altså lavet syv kort i 36 kampe for Brighton i år, så er odds 9.00. Hvis det ikke er Groß er Emre Can også en mulighed, og han giver odds 8 hos Unibet.

Kampens dommer er hollandske Danny Makkelie, så der kommer ikke stor ballade her. Makkelie har altid været en mere defensiv dommer, men sneg sig faktisk op på fire kort i snit i Europa i år.

Spil på Spiller Pascal Gross-kort til odds 9,00*
Spil på Spiller Attila Szalai-kort til odds 4,75*

Skotland – Schweiz

Onsdag d. 19. juni kl. 21:00

Callum McGregor får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Manuel Akanji får kort i kampen til odds 9,00 ved bet365*

Hård kamp for skotterne, der er nødt at vise noget andet ovenpå ydmygelsen imod Tyskland, hvor de overhovedet ikke virkere klar og deres ellers berømmede fight og løbevillighed udeblev. For Schweiz er det en lidt mere behagelige situation, hvor man med en sejr, også kan betragte sig selv som viderekvalificeret og så bliver Tyskland-kampen ligegyldig for dem.

Vi ramte en del rigtige på begge hold sidst, hvor vores mention til Anthony Ralston, livetip på Ryan Porteous og Silvan Widmer skæppede godt i EM-regnskabet. Vi mener også, at Callum McGregor burde have fået, derfor vil vi også lidt ublu og lidt fantasiløst foreslå ham igen, endda til hele odds 5. Skotterne spiller måske med en ny angriber i form af Lawrence Shankland, der udover at have et fedt navn, også fik otte kort i sæsonen for Hearts. Mens odds 4 er lige i underkanten, men klart en overvejelse værd. Vi foreslog også Michael Aebischer live, der også fik otte kort i sæsonen for Bologna. Aebischer både scorede og lavede assist, men der er en mulighed for, at han skal spille venstre wing i stedet for en småskadet Dan N’Doye. Det gør det mere interessant, særligt til odds 5.10. Egentlig havde vi skrevet Aebischer, men opdagede også flotte odds 9.00 på Manuel Akanji, som vi har talt lidt om tidligere for Manchester City. Akanji er også en af dem på Schweiz’ hold med flest kort i sidste sæson, så odds 9 er for godt, men det handler også om, hvor dårlige skotterne er. Hvis Schweiz til gengæld kommer hurtigt foran, så hold måske mere øje med om Remo Freuler (6.00, Bet365) tager et kort mere og sparer sig selv imod Tyskland med karantæne.

Kampens dommer er slovakiske Ivan Kruzliak, der faktisk har et snit i Champions League på 4.13 i 16 kampe. Måske fordi det netop ikke er to gode hold, der nok vil fighte sejren hjem, så kan det godt udvikle sig. Specielt for skotterne, der har alt at miste her.

Spil på Callum McGregor-kort til odds 5,00*
Spil på Manel Akanji-kort til odds 9,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar