18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Spanske forsvarsreserver under pres

Spanien – Frankrig

Tirsdag d. 8. juli kl. 21:00

Aurelin Tchouameni får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
Jesus Navas får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*

Det gik lige for Spanien, der kom videre i næstsidste minut i overtiden imod Tyskland på et ret flot hovedstødsmål af Mike Merino af alle spillere. Frankrig fik igen-igen fedtet den hjem på et stolpeskud af Joao Felix i straffesparksfinalen, og de burde egentlig være svage favoritter, men har bare ikke imponeret under EM, og deres tror bookmakerene også mest på Spanien, selvom man godt kunne argumentere for, at deres defensiv ser lidt svag ud.

For både Dani Carvajal og Robin Le Nomand har nemlig karantæne, og de to old boys-spillere Jesus Navas og Nacho skal ind og spille i deres sted. Navas har siden sin omskoling faktisk spillet ret pænt som back, men han fik alligevel seks gule kort plus et rødt i 29 ligakampe for Sevilla, og det er den franske venstre side, der er mest farlig, så 6.10 er et fint odds her. Unibet har 3.95 på Nacho Fernandez, og det skal man også bare tage. Dani Olmo kom ind og gjorde det gjort i stedet for Pedri, og Spanien har generelt en god flydende midtbane, så derfor tager vi også gerne de 4.75 man kan få for Aurelin Tchouameni. Man skal lige huske, at kort er blevet nulstillet, så der er ikke der trækker sig for karantænefrygt her, så vi vil nok se en smule mere taktiske frispark. For eksempel kunne vi også sagtens se Adrien Rabiot tage et mere til odds 6.00 hos Bet365.

Kampens dommer er Slavko Vincic, der som bekendt havde Champions League-finalen, og har under EM haft Ungarn-Schweiz og Spanien-Italien, hvor han gav henholdsvis fire og fem kort.

Spil på Aurelin Tchouameni-kort til odds 4,75*
Spil på Jesus Navas-kort til odds 6,10*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar