18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Slovakisk veteran og østrigsk backkvaler

Rumænien – Ukraine

Mandag d. 17. juni kl. 15:00

Marius Marin får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Nicusor Bancu får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

For folk med smådårlig geografisk hukommelse, så er det to nabolande, der mødes her, og der har ikke rigtigt været nogen historik for opgør mellem de to lande i en vigtig eller afgørende kamp. Så det kan være lidt svær at spå om, hvor stor en rivalisering der er tale om her. Gruppen er udover Belgien en ret åben gruppe, hvor alle hold sagtens kan gå videre så der er masser på spil.

Rumænien er dog langt fra 80 og 90ernes storhold, og der vil være spillere her som er voldsomt udsat og overmatched. En af dem er venstrebacken Nicusor Bancu, der fik tre kort i sidste hele landsholdsæson, men også 13 kort for Universitatea Craiova i den kroatiske liga. Lidt i samme dur er der Marius Marin, der fik 13 kort for Pisa i Serie B. Vær i øvrigt opmærksom på, at der er to Marin’er på Rumæniens midtbane. Ukraine har også et par kandidater, men ikke så klare som disse to.

Kampens dommer er svenske Glenn Nyberg, der ikke smider om sig med kortene og har et snit på 2.14 kort i sine syv CL-kampe. Vi tror dog på mere her, men det bliver ikke vildt.

Spil på Marius Marin-kort til odds 4,10*
Spil på Nicusor Bancu-kort til odds 4,10*

Belgien – Slovakiet

Mandag d. 17. juni kl. 18:00

Juraj Kucka får kort i kampen til odds 3,80 ved bet365*
Tomas Suslov får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Den anden kamp i gruppe E, der som skrevet er ret åben. Slovakiet har efterhånden et rutineret hold, som vil gøre alt hvad de kan for at nuppe et point fra Belgien. Det er heller ikke to hold, der rigtigt har mødt hinanden før, så det kan også være et lidt taktisk fastlåst kamp de første 15-30 minutter, hvor man vil se hinanden an.

Belgien har flere kandidater, sådan helt generelt. Især er de lidt udsat på venstre back, hvor Arthur Theate ikke er naturlig venstre back. Så 6.50 hos Unibet er et virkelig fint odds. Også midtbanespillere som Orel Mangala (5.00, Bet365) og Amadou Onana (4.10, Unibet) er oplagte, men Slovakiet er muligvis ikke den rigtige modstander. Vi har dog valgt gamle Juraj Kucka, der efterhånden er blevet 37 og spiller i hjemlige Slovan Bratislava, så har er overmatched her. I Slovakkernes system får angriberne ret mange kort, og her kunne et bud godt være Tomas Suslov, der også har fået syv kort for Verona i Serie A i år, så er odds 6.00 helt fint.

Kampens dommer er tyrkiske Halil Umut Meler, der har et snit i Champions League omkring fire, det passer også meget godt her. Måske lidt mindre.

Spil på Juraj Kucka-kort til odds 3,80*
Spil på Tomas Suslov-kort til odds 6,00*

Østrig – Frankrig

Mandag d. 17. juni kl. 21:00

Philipp Mwene får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Stefan Posch får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Den anden kamp fra Gruppe D, hvor Holland og Frankrig er store favoritter. Østrig er dog også dark horse med deres opblomstring under Ralf Rangnick, så det er absolut ikke nogen nem kamp for et fransk hold, der altid spiller lidt småkedeligt, når man tager materialet i betragning.

Når man spiller for Ralf Rangnick, så er presspillet enormt vigtigt, så det kan godt føles, at Østrig bare spillere med seks defensive midtbanespillere, og så er det næsten ligemeget hvem. Egentlig havde vi også skrevet Nicolas Seiwald (6.00, Bet365), hvor det lige så godt kunne være Konrad Laimer (4.33, Bet365) eller Marcel Sabitzer (6.10, Unibet), men det er visse problemer på de østrigske backs, hvor højre back har været under voldsom rotation, hvor både Laimer og Seiwald har spillet der, men nu er endt med Mwene fra Mainz, der også er en spiller der får kort. Så odds 6.00 er perfekt. Især når han har Kylian Mbappé. Vi havde som sagt valgt Seiwald først, men at midterforsvarer Posch, måske skal ud og stå venstre back (tjek holdopstiller først, de kan også vælge Wöber) overfor Ousmane Dembele, der er ret direkte i sit spil. Østrigerne har et godt hold imod Frankrig. Indtil de kommer bagud, så er de stadigvæk i pausen, kan de blive en hård kamp.

Kampens dommer er spanske Jesus Gil Manzano, som vi jo elsker, selvom hans europæiske snit kun er lige under fire. Bliver det netop en hård kamp for Frankrig og østrigerne lugter points, så kan det godt eksplodere, men det er måske for tidligt i turneringen.

Spil på Philipp Mwene-kort til odds 6,00*
Spil på Stefan Posch-kort til odds 4,60*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar