18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Skotsk vildskab søges

Første omgang af sidste runde af gruppespillet, hvor Gruppe A skal afgøres og Skotland er nødt til at fighte for deres chance.


Kort tips.

Schweiz – Tyskland

Søndag d. 23. juni kl. 21:00

Emre Can får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
Fabian Schär får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Det er egentlig lidt en kamp, der kan ende i lidt af snoozefest, hvor Tyskland er kvalificeret og Schweiz har store chancer for at gå videre. Her er uafgjort det idelle resultat for begge hold. Hvilket er lidt ærgeligt, da de to hold mødtes i Nations League blev det en kortfest med syv kort.

En af dem er fik kort er Fabian Schär og han fik sågar to. Schär har haft en meget blandet EM, og vil normalt også være overmatched her, han er omvendt heller ikke i karantænefare, så hvis nogen på det schweiziske hold skal tage et kort, så er Schär et godt bud, hvis vi ser udover Granit Xhaka til 3.70, men det er lige en anelse lavt for vores smag, så tag den live. Det forventes også, at tyskerne roterer lidt til kampen, og derfor er Emre Can et godt bud på en starter. 4.75 er altid et fint odds til Can. Så tag eventuelt et halvt unit, hvis man er usikker på selve kampen.

Kampens dommer er Daniele Orsato, og under normale omstændigheder ville vi jo være glade her, men føler også det er spildt. Bookmakerne har en linje på 3,5, der reelt burde være 2,5.

Spil på Emre Can-kort til odds 4,75*
Spil på Fabian Schär-kort til odds 5,60*

Skotland – Ungarn

Søndag d. 23. juni kl. 21:00

Scott McKenna får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Billy Gilmour får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*

Det er sådan set meget simpelt for skotterne, hvis de ikke skal komme hjem for tidligt: En sejr. Og så er man ikke engang sikker på videre avancement, men det ville dog være en mindre sensation, så de kommer til at spille deres chance helt ud. For Ungarn har det været lidt en skuffelse, hvor man egentlig er slået ud selvom man ikke har spillet dårligt udover en halvleg imod Schweiz. Tre points er næppe nok i 3’erspillet. Så det bliver interessant at se hvor apatiske de vil spille.

Skotterne bliver nødt til at køre fuld gas fra deres 2. halvleg fra Schweiz, og det betyder også kort. Hvor de fik tre kort. Scott McKenna kom ind for en skadet Kieran Tierney og starter nok inde. McKenna er med sine begrænsninger og kort fra Schweiz et godt bud på EMs første spiller, der får karantæne via to gule kort, og til 4.80 er det attraktivt. Udover Callum McGregor (4.75, Bet365) som vi ikke gider anbefale igen, så er det lige Billy Gilmour, der mangler at få kort af de skotske midtbanespillere, og til 5.10 er det også fint.

Kampens dommer er argentinske Facundo Tello, der klarede Tyrkiet-Georgien fint med tre kort. Vi kan godt forestille os, at vi laver på fire når man tænker på kampens vigtighed.

Spil på Scott McKenna-kort til odds 4,80*
Spil på Billy Gilmour-kort til odds 5,10*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar