18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Sikre slovenske kort

Frankrig – Belgien

Mandag d. 1. juli kl. 18:00

Aurelien Tchouameni får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Arthur Theate får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*

Der er pænt potentiale i den her kamp, der er en gentagelse af VM-semifinalen fra 2018, men hvor Belgiens gyldne generation synger på sidste vers, så kampen bør være i Frankrigs favør, især da Belgien hidtil ikke har haft et specielt godt EM, mens Frankrig ligner lidt sig selv.

Til stadighed så foregår det mest af belgiernes spil igennem Kevin De Bruyne, og man kunne egentlig godt tænke, at Didier Deschampes bare sætter Aurelien Tchouameni til at mandsopdække De Bruyne hele kampen. Uanset hvad er 5.00 fint for en spiller med Tchouamenis korthistorik. Vi var også vældig fristet af Theo Hernandez (4.50, Bet365), men Tchouameni blev foretrukket. For belgierne er det altså et problem med den venstre back, og det er stadigvæk ikke Theates favoritposition, og her har han så Ousmane Dembele, der helt sikkert kommer til at teste ham. Så 4.40 er også decent her.

Kampens dommer er svenske Glenn Nyberg, der som faste læsere ved, ikke er en dommer som vi er specielt vilde med, og Nyberg har dog også kun et snit på 2,5 kort ved dette EM. Så man skal ikke forvente sig alverden

Spil på Aurelien Tchouameni-kort til odds 5,00*
Spil på Arthur Theate-kort til odds 4,40*

Portugal – Slovenien

Mandag d. 1. juli kl. 18:00

Jure Balkovec får kort i kampen til odds 3,40 ved bet365*
Petar Stojanovic får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*

Den her kamp bør være en relativt nem kamp for Portugal, der lige skal i gear efter den meget pauvre indsats mod Georgien. Slovenien kommer fra Gruppe zzz, og selvom de er godt organiseret, så er det lidt svært at se hvordan de skal true offensivt udover at sende lange bold op imod Benjamin Sesko.

Vi har haft et godt EM på Sloveniens venstre back Eric Janza, der nu er i karantæne. Janzas afløser Jure Balkovec er også en spiller, der får relativt mange kort, og som er totalt overmatched her, så selvom oddset ikke er fantastisk, så føler vi os ret sikre her. Af en eller anden mærkelig årsag har oddset på Petar Stojanovic, der klart er Sloveniens mest oplagte kort, sneget sig op på 4.40 hos Unibet. Stojanovic fik også kort imod Danmark, og er en spiller, der får cirka 10 kort per sæson, og han har en klar opgave med at aflaste sin back mod Rafael Leao.

Kampens dommer er Daniele Orsato, der har haft et relativt low key EM, men fik dog givet fire kort i den ellers på papiret lette Schweiz-Tyskland. Den her kamp er i samme dur, så skal vi ikke satse på cirka fire.

Spil på Jure Balkovec-kort til odds 3,40*
Spil på Petar Stojanovic-kort til odds 4,40*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar