18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Rumænske reserver står for skud

Rumænien – Holland

Tirsdag d. 2. Juli kl. 18:00

Andrei Ratiu får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Vasile Mogos får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det ligner et rumænsk exit her, men hollænderne skuffede imod Østrig, og viste at de kan tabe til alle, så man skal være varsom med at overvurdere dem her. Ronald Koeman har stadigvæk til gode at finde den rigtige rytme på midtbanen efter Frankie De Jong og Teun Koopmeiners EM-bud.

Vores bedste venner under EM har været Erik Janza og så Nicusor Bancu, begge venstre backs, der har haft problemer, og nu begge er i karantæne. Rumænerne og Edward Iordanescu kan være tvunget ud i en mindre rokade for at lukke hullet, hvor han sender højrebacken Andrei Ratiu på venstre og så ind med Vasile Mogos på højre. Både Ratiu og Mogos har pæne kortsnit igennem karrieren, og vil være naturligt overmatched imod hollændernes fart med Jeremie Frimpong og Cody Gakpo. Skulle man pege på en hollænder, så har vi stadigvæk fidus til Xavi Simons til 5.50 hos Bet365.

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der som sædvanligt har været okay flittig med kortene og ramte også fire kort i Italien-Albanien og fem kort i Tyrkiet-Portugal. Vi kan godt ende på fire plus igen.

Spil på Andrei Ratiu-kort til odds 4,33*
Spil på Vasile Mogos-kort til odds 4,75*

Østrig – Tyrkiet

Tirsdag d. 2. Juli kl. 21:00

Abdulkerim Bardakci får kort i kampen til odds 3,30 ved unibet*
Phillipp Mwene får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Østrig har under Ralf Rangnick været en af EMs mest positive overraskelser og fra et kort-perspektiv har de også været gode med deres høje presspil og kontante spillestil. Det samme kan man sige om Tyrkiet, der var den ene part i den rekordsættende kortfest imod Tjekkiet, hvor de fik 10-11 kort, så i en på papiret relativt lige kamp, så kan vi godt forvente os store ting her. Vi har også noteret, at de to hold fik FEM kort under en venskabskamp i foråret, så der er måske nogle huskekager eller gæld der skal indløses.

Tyrkiet har nu to spillere i karantæne, mens de får Abdulkerim Bardakci tilbage fra karantæne. Tyrkernes forsvar minus venstre back, har været under konstant pres under hele EM, og det skulle ikke undre hvis Bardakci fik endnu et kort. Oddset er ikke fantastisk, men sandsynligheden er for os bare 50/50. Vi kan også godt lide Ismail Yuksek som vi anbefalede live imod Tjekkiet, men oddset er desværre for lavet. Så tag den live. Phillipp Mwene som vi har anbefalet tidligere har Arda Güler som sin direkte modspiller, og 5.50 er et godt odds i den matchup. Vi kan også godt lide Maximilliam Wöber (4.10, Unibet) og Marcel Sabitzer (5.60, Unibet), hvis man vil sprede sig lidt ud.

Kampens dommer er portugisiske Artur Soares Dias, der havde en stille åbning med Polen-Holland og fire kort i Danmark-England. Dias snyder lidt på statistikken, da han har et snit på 5 i de hjemlige ligaer, men kun 2,8 kort i Champions League, men vi tror på mindst fem kort her.

Spil på Abdulkerim Bardakci-kort til odds 3,30*
Spil på Phillipp Mwene-kort til odds 5,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar