18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Portugals midtbane og ny venstre back for Belgien

Sidste omgang anden runde-kampe til EM, hvor en del hold skal revancere sig ovenpå overraskende nederlag.

Vitinha på vej mod et kort ved EM?


Henrique Casinhas/SOPA Images via ZUMA Press Wire

Georgien – Tjekkiet

Lørdag d. 22. juni kl. 15:00

Tomas Holes får kort i kampen til odds 7,00 ved bet365*
Georgi Tsitaishvili får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Igen to hold der aldrig har mødt hinanden før, omend kan det blive en tæt kamp selvom tjekkerne er pæne oddsfavoritter efter deres gode indsats imod Portugal, men det var Georgien faktisk også, og de havde en stor ære af, at deres kamp imod Tyrkiet bare var første rundes bedste kamp. Vi ramte dog ikke noget i begge kampe.

Det var en mild overraskelse for os, at Tomas Holes startede ind, og han så også lidt tung ud imod Rafael Leao, og kunne godt have fået et lille kort i starten af anden halvleg. I den her kamp bliver det som Khvicha Kvaratshkelia som Holes skal bakse med, det er også et overmatch og til odds 7.00 er det klart et bet værd. Vi kan egentlig også godt lide georgiernes venstrekant Georgi Tsitaishvili, der er egentlig er ejet af Dinamo Kiev, men har senest været leje ud til Dinamo Bautumi i hjemlandet, han vil været lidt overmatched imod Vlaidmir Coufal som tjekkerne kommer til at satse meget på i en kamp som denne.

Kampens dommer er tyske Daniel Siebert og det er Sieberts første ved dette EM. Sibert har et europæiske snit på over 4,5 kort, dette må han selvfølgelig gerne holde her, men det kan blive svært.

Spil på Tomas Holes-kort til odds 7,00*
Spil på Georgi Tsitaishvili-kort til odds 5,50*

Tyrkiet – Portugal

Lørdag d. 22. juni kl. 18:00

Mert Müldür får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
Vitinha får kort i kampen til odds 12,00 ved bet365*

Dette har vist sig at være gruppefinalen i Gruppe F efter hårdtkæmpede sejre til både Tyrkiet og Portgual, umiddelbart to hold der står godt til hinanden. Selvom Portugal har en fantastisk trup, så er eksperimentet med tremandsforsvaret til at tale med. Undertegnet har aldrig haft fidus til Roberto Martinez evner som defensiv organisator. Det samme gælder for tykerne, hvor kvaliteten klart findes længere fremme på banen.

I sidste kamp troede vi, at Kaan Ayhan ville spille højre back, det blev så Mert Müldür, men også vil være overmatched imod Rafael Leao her, så er 4.75 fint. Man kan også bare spille Kaan Ayhan igen som 6’er, selvom oddset ikke er imponerende med 3.70. Med portugisernes 3-4-3 opstilling, så vil en spiller som Bruno Fernandes (5.00) blive bedt om at klare flere defensive opgaver end normalt, men det er ikke til at stå for Vitinhas odds 12. Oddset er meget højt fordi Vitinha fik 0 kort for PSG i Ligue 1, men han har altså to kort i CL, så han kan sagtens – hvis han bliver presset nok. Og tyrkerne har glimrende boldspillende midtbanespillere, så 12.00 er for fristende.

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der har et højt CL–snit på 5.27 og dømte Italien-Albanien og gav fire kort. Holdene mødtes for et par år siden, hvor det endte med seks kort. Det bliver måske ikke seks, men det bør blive en del her.

Spil på Müldur-kort til odds 4,75*
Spil på Vitinha-kort til odds 12,00*

Belgium – Rumænien

Lørdag d. 22. juni kl. 21:00

Nicusor Bancu får kort i kampen til odds 3,55 ved unibet*
Maxim De Cuyper får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Lidt en skæbnekamp for Belgien, der fik et overraskende nederlag til Slovakiet mod en rumænsk hold, der omvendt fik en overraskende sejr over Ukraine, og selv med mange år som et dårligt hold absolut skal tages alvorligt her.

Det er fristende bare at sige Marius Marin igen – det var i øvrigt den anden Marin, Razvan der fik kort – men vi gentager dog venstre backen Bancu, der får Jeremy Doku som sin modspiller, og vil være voldsomt overmatched her. I stedet for Marin, så går vi med ubeskrevede Maxim De Cuyper, der måske bliver Belgiens nye venstre back. De Cuyper er ikke en decideret kortsluger, men får som regel en 4-5-6 kort i løbet af en sæson, og han skal være varsom med at undervudere Dennis Man her. Odds 6.00 er glimrende her.

Kampens dommer er polske Szymon Marciniak, som mange betragter som verdens bedste. Dette er Marciniaks første til dette EM, han har et snit til EM på 3,33 kort, men et snit på knap fire i CL. Det er ikke urimligt at tro på et sted mellem tre og fire her.

Spil på Nicusor Bancu-kort til odds 3,55*
Spil på Maxim De Cuyper-kort til odds 6,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar