18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Kvartfinale-dramaer

Fredagens to kvartfinaler fra den såkaldte svære del af EM-knockoutfasen er undervejs, hvor alle kampe ser lige ud med engelske dommere.

Alamy

Spanien – Tyskland

Fredag d. 5. juli kl. 18:00

David Raum får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Rodri får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Er det her den moralske finale? Spanien har hidtil været EMs bedste hold, mens Tyskland som værtsnation også har gjort det glimrende, og det er næsten synd, at et af de to hold skal elimineres allerede i kvartfinalen. Begge hold har da også vist små svaghedstegn. Danmark og Schweiz gjorde det i perioder svært for tyskerne, mens Spanien viste en vis sårbarhed overfor kontraer imod Georgien.

Det er en kamp, hvor begge hold har det bedst med at have bolden, så det kan efterlade en vis sårbahed, når der skal forsvares, vil Spanien fx spille med Marc Cucurella (4.00, Nordicbet). Dertil kommer den underliggende angst for karantæne. Det ser ud til, at David Raum får lov til at starte på venstre back igen. Spaniens to fløje i Nico Williams og Lamine Yamal er besværlige og hurtige, og vil være et problem for både Raum og Joshua Kimmich (4.50, Bet365), derfor bør man tage en af dem eller splitte sit unit. Umiddelbart er det Raum, der er mest overmatched her, så vi anbefaler først og fremmest ham. Det er også fristende at tage Jonathan Tah, der kommer tilbage fra karantæne til odds 5. Tyskernes kontraspil er noget som Spanien bør frygte, og deres sædvanlige bølgebryder bliver Rodri, der har udstået sin karantæne, så et kort er gratis for ham, da kort bliver nulstillet til semifinalerne. Derfor er 4.50 et glimrende odds, situationen taget i betragtning.

Kampens dommer er engelske Anthony Taylor, der har haft to meget stille kampe i først Holland-Frankrig og så Ukraine-Belgien. Taylor ved ellers godt hvordan man bruger kortene og et forsigtigt bud ville være fire kort.

NB! Unibet havde ikke odds i skrivende stund.

Spil på David Raum-kort til odds 4,50*
Spil på Rodri-kort til odds 4,50*

Portugal – Frankrig

Fredag d. 5. juli kl. 21:00

Ousmane Dembele får kort i kampen til odds 9,50 ved bet365*
Nuno Mendes får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Endnu en kvartfinale, der kan gå alle veje, og en gentagelse af EM-finalen fra 2016, men det kunne også lige så godt have været EM-finalen. Portugal var lidt heldige med at gå videre imod Slovenien, mens Frankrig for det meste havde styr på Belgien.

Grundet de to ligebyrdige hold, så kan stort set alle spillere potentielt få kort her. Frankrigs hold er en smule svært at forudsige med Adrien Rabiots karantæne. Sætter de bare Eduardo Camavinga ind i stedet eller går de tilbage til 4-2-3-1 og spiller med Ousmane Dembele fra start igen. Begge spillere er også fine kandidater til et kort her. Cavaminga giver dog for lidt efter vores smag, men Dembele giver altså hele 9.50 hos Bet365, og det er en spiller som i den forgangne sæson fik fem kort i 11 CL-kampe. Så det er for alt for højt. For Portugal kunne man snildt pege på Joao Palhinha og Bruno Fernandes, som vi tidligere har gjort. Joao Cancelo vil også være presset med Kylian Mbappé, men igen er oddsene for lave. Derfor har vi kastet os over Nuno Mendes, der stadigvæk ikke har fået kort endnu, men så muligvis får klubkammeraten Ousmane Dembele, det er en duel, hvor de kender hinanden indgående og vil utvivlsomt tirre hinanden, og så har Mendes altså fået fire kort i 11 kampe efter han kom tilbage fra sin lange skadespause.

Kampens dommer er Michael Oliver, der havde Danmark-Tyskland, så UEFA har i hvert fald ikke straffet ham for VAR-kendelserne. Derudover et par stille kampe i Spanien-Kroatien og Slovakiet-Ukraine, så det er for alvor først her, at vi kan øjne kort.

Spil på Ousmane Dembele-kort til odds 9,50*
Spil på Nuno Mendes-kort til odds 5,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar