18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Kroatisk backfidus

Kroatien – Italien

Mandag d. 24. juni kl. 21:00

Luka Sucic får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Josip Juranovic får kort i kampen til odds 10,00 ved unibet*

Alt handler om Kroatien her, der har haft et skuffende EM. At det så måske er forventeligt med så aldrende et hold, er så en anden sag. Kroatien kan godt nå at fedte sig videre med en sejr her, og hvis Albanien taber til Spanien. Så de har alt på spil. Omvendt kan italierne føle sig rimelig sikker med uafgjort, så det bliver en kamp om italiensk modstandskraft og kontraer.

En af dem der har skuffet er Marcelo Brozovic, derfor er det ikke utænkeligt, at unge Luka Sucic skal ind og have karrierens hidtil vigtigste kamp. Susic lavede et godt indhop imod Albanien, og det ligger allerede i kortene, at han er fremtidens mand. Susic er ikke en gigantisk kortsluger, men at spille for RB Salzburg kan godt snyde lidt, i en kamp hvor Sucic må have nerver. 6.50 er derfor et fint odds her. I samme dur har vi højre backen Josip Juranovic, der var heldig med at slippe for kort imod Albanien. Juranovic har fire kort i 21 Bundesliga-kampe i år, men når Unibet tilbyder odds 10 her, skal den prøves.

Kampens dommer er hollandske Danny Makkelie, der er en af Europas bedste. Det er Makkelies anden kamp ved EM efter fire kort i Tyskland-Ungarn. Vi tror, at det ender deromkring for de to nabolande, hvor det måske påpeges, at sidst de mødtes i VM-kvalen i 2015 blev der uddelt ni kort.

Spil på Luka Sucic-kort til odds 6,50*
Spil på Josip Juranovic-kort til odds 10,00*

Albanien – Spanien

Mandag d. 24. juni kl. 21:00

Ylber Ramadani får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Mike Merino får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Det er meget simpelt for Albanien. Vind eller forsvind. Men det er omvendt også svært at se Albanien vinde selvom Spanien formentlig kommer med B-holdet her. Derfor skal man også være lidt varsom med kortene her. De trigges kun af albansk overraskelse eller total overmatching.

Det er lidt de usual suspects for Albanien, vi går dog med Ramadani igen, for det ville være mærkelig, at en mand med så mange kort i karrieren ikke forlader EM uden et kort, og 3.75 er okay her. Man skal i øvrigt også huske at spille Klaus Gjasula hvis han kommer ind. Det gjorde vi sidst og scorede odds 5.00. Spanien spiller i hvert fald uden Rodri, der har karantæne. Det bliver helt sikkert Martin Zubimendi, der starter inde for ham, men makkeren fra Real Sociedad som vi også elsker Mike Merino har også en start i udsigt, og til odds 6.50 er det fristende.

Kampens dommer er svenske Glenn Nyberg, der som før omtalt er en af dem, der giver færrest kort, og det er heller ikke ligefrem noget, der får kortoptimismen op her.

Spil på Ylber Ramadani-kort til odds 3,75*
Spil på Mike Merino-kort til odds 6,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar