18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Danmark-Sverige

Danmark – Sverige

Grundlovsdag, onsdag d. 5. juni kl. 19:00

Dejan Kulusevski får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Morten Hjulmand får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Egentlig er venskabskampe, kortmæssigt ret ligegyldige, men lige Danmark-Sverige har faktisk en historik for, at der er tre-fire kort. Selv de endnu mere ligegyldige ligalandskampe sker der noget. Så lidt rivalisering er der, selvom det især for svenskerne er lidt ligemeget og en forstyrrelse imod spillernes sommerferie efter en lang sæson for dem der er udlandsproffer. For Danmark handler det at komme i en kompetetiv rytme inden EM, så det er ikke helt tilfældigt, at det blev Sverige og Norge. Vi dækker desuden alle EM-dagene med korttips.

Der er altid lidt usikkerhed om holdopstillingerne i venskabskampe, ligesom der er langt færre spillere, der når 90 minutter, det i sig selv sætte oddsene højere op. En spiller, der dog virkelig falder os i øjnene er Dejan Kulusevski, der i sidste ‘landsholdssæson’ fik seks kort i 13 kampe, og fik også et kort sidst vi spillede venskabskamp imod Sverige. Kulusevski fik også i Sveriges forrige venskabskamp imod Albanien (Kulusevski har makedonske rødder, så den rivalisering kan heller ikke ignoreres), så til 6.50 er det absolut en overvejelse værd i en mindre spændende uge. Morten Hjulmand har været en stor kortsluger for Sporting med 12 kort i 30 ligakampe, så hvis han starter inde, så er han absolut også en overvejelse værd til 5.50. Det kan dog være, at Thomas Delaney starter i stedet, men han er også et okay bet til samme odds.

Kampens dommer er norske Kristoffer Hagenes, der sørger for fuld nordisk repræsentation. Hagenes har et sæsonsnit på fire kort, så i nordisk forstand en af lidt mere kortglade dommere.

Spil på Dejan Kuluvsevski-kort til odds 6,50*
Spil på Morten Hjulmand-kort til odds 5,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar