18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Engelsk comebackspiller og tung hollænder

Holland – England

Onsdag d. 10. juli kl. 21:00

Luke Shaw får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*
Nathan Ake får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Den anden semifinale fra den såkaldt svage del af EM-slutspillet, hvor man godt kan argumentere for, at hverken Holland eller England var nået finalen, hvis de havde været i den anden del. Nevertheless er begge hold med England vandt for en gangs skyld en straffesparkskonkurrence sikkert, mens Holland overkom tyrkerne i Berlin, og endda var bagud, så de kommer til semifinalen med en pæn selvtillid.

Undertegnet var på stadion til Holland-Tyrkiet, og hollænderne burde måske haft 1-2 kort mere. Især Tijjani Reijnders lænede sig op at et. Til gengæld fik Nathan Ake et og han så generelt tung og træt ud imod de tyrkiske kantspillere. Holland er bare ikke Manchester City, og det bliver ikke lettere med Bukayo Saka den her gang, så odds 6 er fint. En anden spiller der fik kort var Wout Weghorst i sidste minut for sit sædvanlige shithousery, det skal man have for øje igen. ISÆR imod England, der altid har misforstået Weghorst. Så tag ham live. England har endelig Luke Shaw klar, og det er nærmest indlysende, at han får et kort, når han er i så dårlig kampform. Oddset er ikke fantastisk, men en Luke Shaw i dårlig form er 50/50 for os. Sigter man efter højere odds, så har vi faktisk en idé om, at Harry Kane – som vi også har anbefalet før – laver et kort mere, og så giver den hele odds 9.50 hos Bet365. Man skal også lige huske, at kort er nulstillet nu, så de er nærmest gratis her.

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der endda har Daniel Sibert med som fjerdedommer, så hvis der er nogen der er i tvivl om, hvem der er Tysklands bedste dommer, så har UEFA valgt. Zwayer har haft sådan tre mellemkampe under EM; Italien-Albanien, Tyrkiet-Portugal og Rumænien-Holland, og man kan da godt frygte lidt om, han er helt on par med den her. Han har givet 4,33 kort i de tre kampe, og vi ender nok på fire.

Spil på Luke Shaw-kort til odds 3,60*
Spil på Nathan Ake-kort til odds 6,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar