18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Drabelige serbere og højt engelsk spændingsniveau

Frankrig – Polen

Tirsdag d. 25. juni kl. 18:00

Jan Bednarek får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*
Bartosz Slisz får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Det ligner lidt en walk-over for Frankrig, der dog ikke kan tage helt let på det, hvis de vil blive nummer et i gruppen. For Polen har EM været en skuffelse, og Robert Lewandowskis indisponible tilstand er nok et meget godt eksempel på, at deres gyldne generation er færdig i slutrundesammenhæng. Polen kan naturligvis overraske, det er set før, men der mangler bare kvalitet.

Det vil være lidt underligt, hvis vi klarer en hel slutrunde uden et Jan Bednarek, der har fået 13 kort for Southampton i den her sæson. Bednarek spiller i polakkernes højre forsvarsside hvor Kylian Mbappé normalt befinder sig, og hvor vi forventer, at han gør comeback. 4.60 er et fint odds her. Bartosz Slisz fik en start imod Østrig, og fik et fortjent gult kort, og lignede en af de få der virkelig prøvede. Det kan godt være, at han som holdets nye 6’er får et kort mere, men man kan eventuelt tage den live i tilfælde af, at Frankrig lukker kampen for hurtigt.

Kampens dommer er Marco Guida, der som vi har talt om før er lidt henholdende med kort, og gav kun tre kort i Portugal-Tjekkiet. Det bliver nok deromkring i denne kamp.

Spil på Jan Bednarek-kort til odds 5,60*
Spil på Bartosz Slisz-kort til odds 4,33*

Holland – Østrig

Tirsdag d. 25. juni kl. 18:00

Xavi Simons får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Philipp Lienhart får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Der er anderledes mere spænding i den her kamp, hvor Holland kun har et point på Østrig, der dermed godt kan nå andenpladsen med en sejr, og generelt ligge godt til 3. puljespillet med et point, der nok vil være det mest logiske resultat her.

Det er ikke til at sige om østrigernes høje genpress kommer til at stresse hollænderne på samme måde som Polen, men de er nok ikke helt lige så teknisk stærke som franskmændene, og der kan godt komme action her. Udover typer som Stefan De Vrij og Tijjan Reijnders som vi har talt om før, så kan vi virkelig godt lide Xavi Simons, som vi anbefalede live. Simons har 11 kort i Bundesligaen i år, så odds 5.50 er helt fint her. En anden lille overraskelse – og hvis vi ikke skal pege på en østriger der har fået kort i forvejen er Philipp Lienhart i forsvaret, der er langt fra optimal kampform og også er en spiller, der vil have det svært med hollændernes fart, så er 4.60. Apropos udfordringer med farten, så er Stefan Posch til 4.30 hos Unibet selvfølgelig også oplagt overfor Cody Gakpo.

Kampens dommer er Ivan Kruzliak, der gav fem kort i Schweiz-Skotland, og generelt er en bedre kortmæssigt i Champions League. Vi tror på +4 her.

Spil på Xavi Simons-kort til odds 5,50*
Spil på Philipp Lienhart-kort til odds 4,60*

England – Slovenien

Tirsdag d. 25. juni kl. 21:00

Anthony Gordon får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Eric Janza får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Efter en meget skuffende kamp imod Danmark, så er England nødt til at rejse sig her, hvis bare de skal have lidt fred fra sure engelske fans og medier, så de kan opbygge noget momentum. For Slovenien, der faktisk har haft et nydeligt EM, og med lidt held burde være kvalificeret, så ville et point være godt her i en kamp, hvor Gareth Southgate måske kommer til at rotere lidt for meget.

En af de spillere der kan starte inde er unge Anthony Gordon, der har et alt for højt spændingsniveau, hvilket også har medført 11 kort i Premier League i den her sæson, så til odds 6.50 er det ret attraktivt. En anden mulig starter er Conor Gallagher, der en gang imellem glemmer, at det er fodbold, og ikke MMA, han går til. Havde det ikke været fordi Gallagher lynhurtigt fik et kort imod Danmark, så havde vi været stensikker, men odds 7 hos Bet365 er også virkelig godt. For tredje kamp i træk er vi bare nødt til at pege på Eric Janza. Han fik kort imod Serbien, og han er også overmatched her imod Bukayo Saka. At den stadigvæk giver odds 4.50 er bare godt.

Kampens dommer er Clement Turpin, der havde en lidt voldsom åbningskamp med Tyskland-Skotland, og har haft sine kritikkere, i dommerfora, mener man i hvert fald, at straffen er denne relativt kedelige kamp. Vi klager ikke over kortene, men det var lidt bøvlet. Turpin finder nok sin sædvanlige niveau, og vi er nok under 3,5 kort her.

Spil på Anthony Gordon-kort til odds 6,50*
Spil på Eric Janza-kort til odds 4,50*

Danmark – Serbien

Tirsdag d. 25. juni kl. 21:00

Joachim Andersen får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Dusan Vlahovic får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*

Alle øjne på Danmark, der lige pludselig fik noget luft og selvtillid ovenpå det uafgjorte resultat imod England. Uafgjort kan Serbien ikke rigtigt bruge til noget, og Danmark skal også helst bruge en sejr for tre points er måske lige lidt nok i 3. puljespillet. Danmark har en nylig historik med Serbien, hvor man vandt begge kampe i EM-kvalen i 2015, og en venskabskamp i 2022. Det kan synes lang tid siden, men begge hold havde spillere med fra dengang. Danmark otte, Serbien to.

Fordi begge hold ikke har så mange hurtige spillere, så kan det godt blive en ret fysisk kamp, som kan udvikle sig. Logikken siger, at det er ved at være tid til et Joachim Andersen-kort i en kamp, hvor det bliver hårde dueller imod Aleksandar Mitrovic og Dusan Vlahovic. Der begge er nogle hårde nysere. Man kan også tage Jannik Vestergaard som vi jo ramte sidst. Han er helt oppe på odds 6. Egentlig havde vi opgivet at bringe de to mest oplagte serbiske kort i form af Strahinja Pavlovic og kantspilleren Mijat Gacinovic, der begge får mange kort. Men Betfair har fornuftige odds på hhv. 3.75 og 4.00. Vi har dog highlightet Vlahovic, der faktisk har fået syv gule og et rødt kort i Serie A for Juventus i år, så med 6.10 hos Unibet er det vores første anbefaling på Serbien.

Kampens dommer er Francois Letexier, der havde en god kamp med Kroatien og Albanien, men ligger i den lavere ende af kortskalaen. Bookmakernes linje er 4,5 – og der håber vi også på her.

Spil på Joachim Andersen-kort til odds 5,50*
Spil på Dusan Vlahovic-kort til odds 6,10*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar