18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Danske kvaler og afløsernes fest

Så skal de første knockoutkampe spilles hvor to gange nabolande mødes, og hvor Danmark kan risikere at blive prügelknäbe mod værtsnationen.

Alamy

Schweiz – Italien

Lørdag d. 29. juni kl. 18:00

Leonidas Stergiou får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Gianluca Mancini får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*

En rimelig spændende ottendelsfinalekamp mellem to nabolande, der kender hinanden særdeles godt. Dels fordi mange af de schweiziske spillere spiller i Serie A, men også fordi man mødte hinanden i VM-kvalifikationen i 2021. Schweizerne har spillet lidt over forventning i Gruppe A, og har tidligere vist, at de er et farligt turneringshold, mens Italien skulle bruge et sidstesekundsmål for at komme videre som Gruppe Bs nummer 2.

Vi kan lige så godt afsløre med det samme, at vi i begge lørdagens kampe er lidt forelsket i de karantæneramte spilleres afløser. Det spekuleres nemlig at unge Leonidas Stergiou skal ud og stå en højre dør for Schweiz i Silvan Widmers fravær. Stergiou er ikke naturlig back, så det vil næsten uanset hvem Italien dukker op med, være et problem. Omvendt har Schweiz vist at de er gode til at bruge deres spillere alsidigt, men selvom oddset ikke er fantastisk, så tager vi den gerne. I samme dur har vi Gianluca Mancini, der skal ind i stedet for Riccardo Calafiori. Mancini får bare mange kort, og 10 i sæsonen for Roma. Så 3.90 er acceptabelt her. Vil man have mere spændende odds, så er der altid Manuel Akanji til 6.00 hos Bet365.

Kampens dommer er polske Szymon Marciniak, der havde den småkedelige Belgien-Rumænien, hvor han gav tre kort. Det bør blive flere her.

Spil på Leonidas Stergiou-kort til odds 3,75*
Spil på Gianluca Mancini-kort til odds 3,90*

Læs optakten til Schweiz – Italien her.

Tyskland – Danmark

Lørdag d. 29. juni kl. 21:00

Thomas Delaney får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*
Nico Schlotterbeck får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Selvom vi godt kan bruge uendelig meget energi på at tale den her kamp op, så er det – også baseret på nuværende form – en kamp, hvor Tyskland bør være kæmpe favoritter, selvom de ikke så godt ud imod Schweiz, der semipraktiserer den samme type spillestil som Danmark, og så plejer Danmark heller aldrig tabe gigantisk til Tyskland, og man har en nylig historik med to kedelige 1-1 venskabskampe.

Hos Tyskland mangler man Jonathan Tah, der lavede en kollebøtte henover en schweizisk spiller, og han bliver sandsynligvis erstattet af Nico Schlotterbeck som vi også har en vis veneration for her. Schlotterbeck nåede at få kort fem ud af de sidste otte kampe for Dortmund, så han er absolut på en streak selvom Danmark mangler den speed, der skal til for at true Tysklands forsvar for alvor. Danmark har et af deres få ægte lyspunkter Morten Hjulmand i karantæne, og det er næsten et folkekrav af Hjulmands afløser kommer med samme energi og vildskab som ham, og der er Delaney oplagt, selvom Kasper Hjulmand også godt kunne finde på at sætte Christian Nørgaard ind her, men 5.30 er et fint odds her. Vil man have et dansk alternativ så er de 4.50-4.60 man kan få for Jannik Vestergaard ret gode. Vestergaard vil ligesom imod England få et problem med de hurtige spillere, der søger op i rummet omkring ham.

Kampens dommer er engelske Michael Oliver, der har haft to meget stille kampe med Spanien-Kroatien og Slovakiet-Ukraine. Selvom Oliver normal giver en del kort europæisk, så er der også en chance for en rimelig stille kamp her.

Spil på Thomas Delaney-kort til odds 5,30*
Spil på Niko Schlotterbeck-kort til odds 6,00*

Læs optakten til Danmark – Tyskland her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar