18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Action zone i tyrkernes højre side

Tyrkiet – Georgien

Tirsdag d. 18. juni kl. 18:00

Kaan Ayhan får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Giorgi Chakvetadze får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Det her er også en kamp mellem to nabolande, der også sjældent mødes i vigtige kampe, så udover den historiske fejde tilbage fra Osmanernes fald og Ruslands pres på tyrkerne i 1. verdenskrig, så er det også lidt svært at måle hvor stor rivaliseringen er, men tyrkerne er dog klare favoritter selvom de også har skuffet ved de seneste slutrunder.

Begge hold har absolut spillere, der kan trække kort. Især tyrkernes højre back Zeki Celik (4.75, Bet365) falder i øjenene, men det er måske den noget større Kaan Ayhan, der starter inde her. Ayhan er egentlig midterforsvarer, og med Georgiens store spiller Khvicha Kvaratskhelia, der trækker naturligt ud i venstre side, selvom han formentlig starter på toppen, så er det en interessant action zone. Men også Georgiens Giorgi Chatvetadze er spændende. Han fik tre kort i forrige landsholdssæon, men også ni kort i 38 kampe for Watford i sidste sæson. Så det er oplagt. Man bør iøvrigt også tænke lidt på Kvaratskhelia (5.60, Unibet), han er også en lidt moody spiller, og får også regelmæssige kort.

Kampens dommer er argentinske Facundo Tello, der har et snit på over fem i den argentinske liga, sådan internationalt er det en smule lavere, men mon ikke, at Tello prøver at ramme den europæiske linje.

Spil på Kaan Ayhan-kort til odds 4,00*
Spil på Giorgi Chakvetadze-kort til odds 4,33*

Portugal – Tjekkiet

Tirsdag d. 18. juni kl. 21:00

Ladislav Krejci får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*
Joao Palhinha får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

Portugal er gruppens store favorit, og hvis man lige ser bort fra Cristiano Ronaldo, så er det måske også EMs bedste trup. For Tjekkiet handler det mest om at begrænse nederlaget, hvor man reelt har en chance for at slå både Tyrkiet og Georgien senere. Det er to hold, der kender hinanden fint fra Nations League, hvor især den ene kamp blev en kortfest, men også klare portugisiske sejre. Det kunne snildt ende sådan her igen.

Man kunne sagtens tage West Ham-duoen Tomas Soucek (4.33, Bet365) og Vladimir Coufal (4.40, Unibet) her, men vi går alligevel med den nyslåede Girona-spiller Ladislav Krejci, der har fået 10 kort i sæsonen, og fire af dem alene var i Europe League, så det er en klar hardhitter, især på internationalt niveau. Joao Palhinha har altid været en bisse, og fik da også 13 kort i sæsonen for Fulham. En anden dark horse for Pourtgal er mon om Bruno Fernandes (5.80, Unibet) får brokket sig til et kort her. Eller Cristiano Ronaldo, der faktisk har fået fire kort i sidste landsholdssæson. Ronaldo er på anden side af 7 i odds. Så det er absolut en fidus, hvis man har penge der brænder i lommen på et tidspunkt.

Kampens dommer er italienske Marco Guida, der har et overraskende lavt snit i Europa for at være en italiensk dommer. Så vær varsom med at sprede for meget ud.

Spil på Ladislav Krejci-kort til odds 4,00*
Spil på Joao Palhinha-kort til odds 4,33*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar