18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Georgiske gengangere og CL-hævn.

England – Slovakiet

Søndag d. 30. juni kl. 18:00

Kobbie Mainoo får kort i kampen til odds 7,00 ved bet365*
Denis Vavro får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*

Det næste skridt imod, at den skal hjem. Måske. Det kræver dog, at England kommer i gang. Slovakiet er ikke en skræmmende modstander, og kom kun videre som treer i den underlige pulje med Rumænien og Belgien, men de er også et rutineret hold, og kan være lige så besværlige og kedelige som Slovenien og Danmark.

Noget tyder på, at Gareth Southgate måske giver under for presset for at igen-igen prøve noget nyt på midtbanen, og nu er det så Kobbie Mainoos tur. Man kan godt argumentere for, at både England og EM er en my for tidligt for unge Mainoo, der startede sæsonen på Manchesters U19 hold (der bl.a. tabte til FCKs ditto), og han må være nervøs. Så vi tager gerne odds 7.00 på de dårlige nerver. Apropos FCK, så jordrede Denis Vavro ret umotiveret Harry Kane ned i de døende minutter af FCK-Bayern München i Parken og fik gult. Det kunne vi da godt se gentage sig her til 5.80. Det kan også kampen, hvor Daniel Hancko (5.80, Unibet) får kort imod den hurtige Bukayo Saka.

Kampens er tyrkiske Halil Umut Meler, der har haft to kampe under EM, og med seks kort i Østrig-Polen er en fin indikator på, at han i hvert fald ikke har været nærig med dem under denne slutrunde, og med fire i den første dermed et snit på fem. Vi kunne godt ende omkring fire her.

Spil på Spiller XX-kort til odds X,XX*
Spil på Spiller XX-kort til odds X,XX*

Spanien – Georgien

Søndag d. 30. juni kl. 21:00

Guram Kashia får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*
Khvicha Kvaratskhelia får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*

Det ligner en spansk walkover her, hvor Spanien var ganske suveræne i deres ellers svære gruppe, så kom Georgien, der godt nok en generelt god figur kom videre på en sejr over et apatisk Portugal. Mens Georgiens offensiv har været glimrende, så har de været lidt mere tvivlsomme i defensiven, og holdes kun inde i kampen af en Giori Mamardashvili i storform i målet.

Det er to hold, der kender hinanden særdeles godt, for de var nemlig i EM-kvalifiktionsgruppe sammen, hvor Spanien vandt 3-1 og 7-0. Derudover har de sågar også været i VM-kvalifikation til Qatar, hvor Spanien også vandt. En af dem der har fået kort tre ud af de fire kampe er forsvarskrumtappen Guram Kashia, der godt nok har fået et kort til EM, men det synes næsten ligemeget her. En anden der har fået kort i de kampe er Khvicha Kvaratskhelia, der fik kort i begge EM-kvalkampene, og med begge spillere til 5.30, kan vi ikke lade det passere her. Det giver også mening at kigge på andre spillere fra Georgien, men det her er vors førsteprioritet. Og så kan man overveje Rodri, der er kommet tilbage fra karantæne til odds 6.00 hos Betfair, hvis man skal pege på en spansk spiller.

Kampens dommer er franske Francois Letexier, der senest havde Danmark-Serbien og har givet fire kort i begge sine EM-kampe her. Vi kan godt risikere lidt lavere, hvis Spanien kan køre dem hjem tidligt, men ellers er det samme niveau.

Spil på Guram Kashia-kort til odds 5,30*
Spil på Khvicha Kvaratskhelia-kort til odds 5,30*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar