18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien – Rusland: Odds og optakt den 12. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Belgien og Rusland er kamp 2 i gruppe B, som Danmark og Finland åbner tidligere lørdag. Rusland lægger græs til opgøret, der bliver spillet i Sankt Petersborg, men i UEFA-regi er det sært nok Belgien, der står opført som hjemmehold. De to hold var i kvalifikationspulje sammen forud for EM, og dér vandt Belgien begge kampe suverænt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Rusland. Der er kampstart lørdag d. 12. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Belgien – Rusland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz, Spanien
Stadion: Sankt Petersborg Stadion, Rusland
Vejret: 21° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Belgien
Rusland
Odds are subject to change. Last updated 12. juni 2021 20:55.


Optakt til Belgien – Rusland: Skader, karantæner og startopstillinger

Bronzevindere fra VM i Rusland i 2018 og kvartfinalister ved seneste EM, som blev afviklet i Frankrig i 2016. Hvis Belgien for alvor skal profitere af deres gyldne generation af store fodboldspillere, er det tiden. Landets bedste placering ved EM nogensinde var sølvmedaljer i Italien i 1980, hvor de tabte finalen mod Vesttyskland med 2-1. 

I gruppespillet mødtes Belgien og Rusland to gange, og på hjemmebane vandt Belgien 3-1, mens udekampen – der blev spillet samme sted som dette møde, Sankt Petersborg – endte 4-1 til Belgien. Af de syv mål scorede Eden Hazard de fire, og det kan være et godt tegn for Belgien – og for Eden Hazard – hvis han kan leve op til dét niveau, for det har været en mildt sagt skuffende sæson for Eden Hazard, og hvis Belgien skal i nærheden af metal til denne slutrunde, har de brug for Eden Hazard i topform. Og måske særligt nu, hvor Kevin De Bruyne døjer med eftervirkningerne af den kæberasler, der sendte ham ud af Champions League-finalen. Selv om Romelu Lukaku er et målmonster i front, skal der jo være nogen på holdet, der får møffet bolden op i nærheden af angriberen. Så måske er det Tielemans fra Leicester City, Carrasco fra Atletico Madrid og Dries Mertens fra Napoli, der skal stå for de delikate oplæg til Lukaku. Det er nu heller ikke de værste serveringsfolk i fodbold. 

Rusland kom bortset fra de to nederlag til Belgien videre fra puljen med lutter sejre. Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino fik alle stryg, og nu er Rusland klar til at gentage den flotte indsats fra VM på hjemmebane i 2018, hvor det blev til en kvartfinale – landets bedste VM-resultat siden 1982. Ved EM nåede Rusland i 2008 frem til semifinalerne, hvor de tabte til de senere vindere fra Spanien. Det var bedste resultat siden finalepladsen som Sovjetunionen i 1988. Det er ikke et helt ueffent mandskab, selv om de sidste testkampe ikke rigtig har været den rene fest med 1-0 over Bulgarien, 1-1 mod Polen og nederlag på 2-1 til Slovakiet. Den lokale mand i Sankt Petersborg, Artem Dzyuba, spiller i front og er en vanskelig angriber at tumle, Stor og stærk – på mange måder en kopi af Lukaku i en knap så god version. På midten huserer Golovin fra Monaco og Aleksei Miranchuk fra Atalanta. Rammer de en formtop, kan de gøre livet surt for enhver modstander, mens holdets defensiv er meget rutineret med 21-årige Diveyev som eneste mand under 26 år. Dzhikiya på 27 og Semenov på 32 år udgør formentlig midterforsvaret hos Rusland. 

Belgien:

  • Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eden Hazard (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Rusland:

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen; Castagne, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard; Mertens, Carrasco; Lukaku.

Rusland forventet startopstilling: Shunin; Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Karavayev; Zobnin, Ozdoev; Ionov, Golovin, Cheryshev; Dzyuba.


Odds på Belgien – Rusland

Ifølge oddsene er Belgien favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. juni 2021 20:55.


Odds-forslag: Stærke offensiver over for tvivlsomme defensiver

Fra 1988 til og med 2012 var Belgien kun med til én EM-slutrunde, og det var dén i 2000, som de var værter for sammen med Holland. Det ser anderledes ud nu for belgierne, der både i 2014 og 2018 nåede mindst til kvartfinalerne ved VM, og i 2016 nåede de kvartfinalen ved EM i Frankrig, hvor de tabte overraskende til Wales. Nu prøver de igen, og denne EM-slutrunde ligger ret fint til Belgien. Det er en overkommelig indledende pulje. Den største ubekendte i gruppen, Rusland, har de allerede banket to gange i kvalifikationen, så mon dog det skræmmer træner Roberto Martinez og hans flok?

Hvis de må undvære både Kevin De Bruyne og Eden Hazard, vil de være en bét, men mandskabet har mange gange tidligere klaret sig uden de to ekvilibrister. Så træder plan B frem med lidt mere sammenbidte tænder, lidt mere håb om individuelle præstationer og en bevidsthed om, at der skal arbejdes for udbyttet. Sådan er det her. Selv om Belgien i kvalifikationen til slutrunden bankede Rusland samlet 7-2 over to kampe, ved belgierne godt, at det her bliver en af de kampe, der skal arbejdes i hus. Sådan er det ofte med åbningskampe ved slutrunder, og med 1-1 mod Grækenland og 1-0 over Kroatien som resultater i de seneste testkampe har Belgien allerede fundet arbejdshandskerne frem. 

Rusland på hjemmebane i Sankt Petersborg er en ordentlig mundfuld, men belgierne er vant til både at bide stort og tygge med munden fuld. Thorgan Hazard, Yannick Carrasco og Dries Mertens lige bag Lukaku er opskrift på chancer, åbninger og mål. Tielemans og Dendoncker i maskinrummet er opskriften på pålidelighed. Det er ikke sikkert, Belgien holder buret rent. Der er for mange spørgsmålstegn ved deres bagerste, men de skal nok få sendt bolden i nettet. 

6 af Belgiens seneste 9 betydende kampe er endt med mindst 3 scoringer. For Rusland gælder det de seneste 5 betydende kampe på stribe og 7 af de seneste 9. De to møder i EM-kvalifikationen endte henholdsvis 3-1 og 4-1 til Belgien – altså med 4 og 5 scoringer. Anbefalingen tror, den trend fortsætter, så vi får mindst 3 scoringer i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
2,07
Over 2,5 mål
Besøg Mr. Green *


Belgien – Rusland: Statistik, topscorer og H2H

  • Belgien vandt deres kvalifikationspulje med 30 point efter 10 runder. 

  • Tallene for Belgien var imponerende 10-0-0 og scoren 40:3.

  • Rusland endte på 2. pladsen i deres pulje, som Belgien vandt. Rusland fik 24 point i 10 kampe. Skotland blev gruppens nummer 3.

  • Statistikken for Rusland var 8-0-2 og måldifferencen 33:8. Rusland sluttede 9 point foran nummer 3, Skotland.

  • Belgiens topscorer blev Romelu Lukaku, der godt nok kun var med i 5 af kampene i gruppen men som lavede 7 mål. 

  • Hos Rusland blev Artem Dzyuba topscorer med 9 pletskud.


Expected Goals: Belgien – Rusland – de seneste tre kampe

BelgienResultatxGRuslandResultatxG
Belgien – Kroatien(1-0)2,76 – 0,76Rusland – Bulgarien(1-0)2,09 – 0,00
Belgien – Grækenland(1-1)1,66 – 1,37Polen – Rusland(1-1)0,58 – 0,35
Belgien – Belarus(8-0)3,07 – 0,15Slovakiet – Rusland(2-1)1,21 – 1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar