18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien – Italien: Odds og optakt den 2. juli 2021

Foto: Bildbyrån

OKAY! Nu begynder det at ligne noget! Vi er nået til kvartfinalen ved EM, og vi får os et kolossalt brag fredag aften i München, når Belgien og Italien hamrer sammen i kampen om en plads i semifinalen. Der er kæmpe forventninger til begge nationer, og det er ingen overraskelse at begge hold stadig er i spil til at løbe med Europamesterskabet. Det bliver italienernes første test fra øverste fodboldhylde, mens Belgien allerede har smidt Ronaldo og co. i ottendedelsfinalen. Hvem har stængerne til at hive en sejr i land? Meget afhænger formentlig af om Belgien får stjernerne, De Bruyne og Hazard, klar til kamp… Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Italien. Der er kampstart fredag d. 2. juli 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.  

GÅ TIL

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Belgien – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vinčić, Slovenien
Stadion: Fussball Arena Munich
Vejret: 16°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Belgien
Italien
Odds are subject to change. Last updated 2. juli 2021 20:57.


Optakt til Belgien – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag aften står den på bold fra den øverste europæiske hylde, når Belgien og Italien skal duellere i München. De to nationer havde ingen problemer overhovedet med at spille sig videre fra gruppespillet, 3 kampe var lig med 9 point for begges vedkommende, kun Holland kunne følge med de to holds pointhøst. Begge nationers grupper må dog siges at have været fordelagtige, men stor cadeau til både Belgien og Italien for at leve op til favoritværdigheden. Belgien har fra starten af slutrunden været en af de helt store favoritter til at løbe med EM-trofæet, mens Italien af mange blot blev betragtet som en outsider, men italienernes overbevisende spil i gruppespillet har efterhånden sendt dem op omkring belgierne i favoritfeltet.

Belgien spillede sig ganske sikkert videre fra gruppespillet, hvor der tilmed var overskud til at give Danmark en hjælpende hånd med en sejr over Finland i sidste gruppekamp, tak for det! 1.pladsen i Gruppe B gav dog ikke Belgien den nemmeste modstander i ottendedelsfinalen… De forsvarende europamestre fra Portugal var ligesom Belgien spået udmærkede chancer for at nå langt i turneringen, og opgøret blev den første knockout-kamp mellem to af EM’s forhåndsfavoritter. Hvis man kigger på skudstatistikkerne og xG fra det opgør, så er der vist ikke meget tvivl om, at Portugal nok havde fortjent lidt mere, men faktum er at Belgien trak det længste strå, og ligesom i gruppekampen mod Danmark, så viste Belgien den kynisme, der skal til for at gå langt ved en slutrunde. Spillet har endnu ikke nået skyhøjt niveau, og både mod Danmark og Portugal har vi set prøver på, at belgierne langt fra er usårlige. Til gengæld virker de som en sammentømret enhed, og med den individuelle kvalitet de råder over i offensiven, så er der ikke noget at sige til, at de er en af de helt store favoritter til at tage guldet. Belgiernes chancer for avancement til semifinale led dog et lille knæk til slut i kampen mod Portugal, hvor både De Bruyne og Hazard måtte humpe fra banen. De to gigantiske stjerner bliver, ifølge træner Martinez, ikke klar til denne kvartfinale, og selvom de har fine spillere på bænken, så kommer deres fravær helt sikkert til at kunne mærkes, især De Bruyne virker uerstattelig.

Italien leverede noget af det mest imponerende spil hidtil, da de i gruppespillet kørte henover Tyrkiet, Schweiz og Wales, italienerne spillede fremragende bold og vandt alle tre gruppekampe på overbevisende vis. Men! I ottendedelsfinalen mod Østrig var der altså lidt malurt i bægeret hos italienerne, som med nød og næppe spillede sig videre til kvartfinalen efter 120 minutters fodbold imod et østrigsk mandskab, som gav kamp til stregen. Fra at have spillet noget af det bedste og mest sprudlende fodbold ved slutrunden, var det som om, at Italien i ottendedelsfinalen manglede den afgørende gnist, aggressivitet og kreativitet – de kan ikke skyde skylden på trætte stænger, for hele a-kæden fik et hvil i den foregående kamp mod Wales. Chiellini er eftersigende tilbage i startopstillingen til dette opgør, hans rutine og indpiskning manglede virkelig mod Østrig. Derudover er der et par spørgsmålstegn i forhold til startelleveren til dette opgør, Locatelli gjorde det fuldkommen fremragende i gruppespillet, men var smidt på bænken til sidste kamp, og mon ikke at Mancini er nødt til at finde plads til ham igen? Samtidig presser Chiesa og Belotti på for en startplads i stedet for Berardi og Immobile. Kan Italien finde tilbage til niveauet fra gruppespillet, eller har vi set det bedste fra Gli Azzurri?

Belgien:

 • Eden Hazard (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Italien:

 • Alessandro Florenzi (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard; Mertens, Lukaku, Carrasco

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Jorginho, Verratti, Locatelli; Chiesa, Immobile, Insigne


Odds på Belgien – Italien

Italien er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juli 2021 20:57.

Odds-forslag: Belgiske fravær bliver udslagsgivende

Fedt, fedt, fedt! Det er knald eller fald fredag aften, og vi har at gøre med to nationer fra den allerøverste fodboldhylde, det bliver ikke meget bedre! Italien er blevet gjort til rimelige klare favoritter i denne kvartfinale, en smule overraskende i min optik, men det skal selvfølgelig ses i lyset af, at to af Belgiens absolutte profiler, De Bruyne og Hazard, eftersigende ikke bliver klar til kamp. Der er ingen tvivl om, at de to stjernespillers fravær kommer til at have indflydelse på opgøret, De Bruynes fravær i særdelshed, belgieren er en af verdens bedste spillere i disse år og vi så i Danmarks kamp mod Belgien, hvor kampafgørende han kan være. Det er synd for Belgien, og det er synd for den neutrale tilskuer, men Italiens chancer for avancement er da blevet skudt i vejret med meldingen om hans fravær.

Belgien har en fantastisk trup, ingen tvivl om det, men når man kigger på opstillingen med og uden Hazard og De Bruyne, så er der altså et spring ned til de næste i rækken. I forvejen virker Belgiens bagkæde som værende til at tale med, der er masser af erfaring i Vermaelen, Vertonghen og Alderweireld, men der mangler i den grad fart og ingen af de tre gør sig længere på de helt store fodboldadresser, når man samtidig tager to af de tre største offensive profiler ud af ligningen, ja så tror jeg, at belgierne får det svært her. De klarede godt nok skærene mod Portugal, men det var vist mere held end forstand, at den kamp ikke endte med minimum et X. Hvis Italien, som forventet, får Chiellini klar, så bliver Lukaku endelig matchet nogenlunde ligeligt på fysikken. Jeg tror, at Italien kommer til at ligge et solidt pres på Belgien over kanterne, hvor Spinazzola på højre dør har vist fremragende offensive takter, ligesom både Chiesa og Insigne kan udfordre den tunge belgiske defensiv med fart og teknik. Odds-forslaget havde helt sikkert været et andet hvis De Bruyne og Hazard var med, men det er de jo nok desværre ikke, og det tror jeg kommer til at gøre udslaget. Italien vinder og sikrer sig en billet til semifinalen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,35
2-tallet
Besøg Comeon *


Belgien – Italien: Statistik, topscorer og H2H

 • Belgien gjorde rent bord i gruppespillet, hvor de blandt andet gjorde det onde ved vores danske helte. Kampene mod Rusland og Finland voldte belgierne mindre problemer, og de kom i overbevisende stil videre til ottendedelsfinalen, hvor det blev til en 1-0 sejr over Portugal.

 • Italien var fuldkommen flyvende i gruppespillet! 9 point i 3 kampe og en målscore på 7:0, det kunne ikke være gået meget bedre! I ottendedelsfinalen mod Østrig så vi dog de første svaghedstegn hos italienerne, som måtte ud i forlænget spilletid for at sikre videre avancement.

 • Belgien har vundet 7 ud af de seneste 8 kampe de har spillet ved en EM-slutrunde, det ene nederlag kom i 2016 i kvartfinalen mod Wales.

 • Italien er i kvartfinalen for fjerde gang i træk ved EM, ved de seneste tre slutrunder er italienernes kvartfinaler alle blevet afgjort på straffespark. I 2008 og 2016 var Italien ikke skarpe nok fra 11-meterpletten og måtte se sig slået af henholdsvis Tyskland og Spanien, mens de i 2012 trak det længste strå mod England.

 • Romelu Lukaku er Belgiens topscorer ved EM med 3 kasser indtil videre, men det er også værd at holde øje med Thorgan Hazard, som har været involveret i seks belgiske mål i hans syv seneste optrædener fra start. Han har desuden scoret i Belgiens to seneste kampe, måske han kan gøre fraværet af brormand mindre mærkbart?

 • Italien har gjort god brug af bredden i deres trup ved EM, Matteo Pessina, som til at starte med slet ikke var en del af den italienske trup har således scoret i Italiens to seneste kampe. Aldrig har en italiener scoret tre kampe i træk ved EM, så den unge Atalanta-spiller står på tærsklen til en fornem rekord fredag aften.

 • Belgien og Italien har krydset klinger fire gange tidligere ved en slutrunde, og det er endnu ikke lykkes belgierne at slippe afsted med en sejr. Italien har således taget sejren i tre tilfælde, mens det sidste opgør endte med en pointdeler. Seneste indbyrdes opgør var til EM 2016, hvor Italien tog en sejr på 2-0.


Expected Goals: Belgien vs. Italien – de seneste tre kampe

BelgienResultatxGItalienResultatxG
Belgien – Portugal(1-0)0,18 – 1,52Italien – Østrig(2-1) Inkl. forlænget spilletid2,08 – 1,06
Finland – Belgien(0-2)0,46 – 1,58Italien – Wales(1-0)2,32 – 0,49
Danmark – Belgien(1-2)2,61 – 1,15Italien – Schweiz(3-0)0,55 – 1,8
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar