18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fiorentina – Juventus: Odds og optakt den 2. marts 2022

Serie A-topscorer Dusan Vlahovic får sig en varm velkomst onsdag aften i Firenze, serberen har nemlig for ganske nyligt taget skiftet fra Fiorentina til rivalerne fra Juventus. (Foto: Bildbyrån)
Serie A-topscorer Dusan Vlahovic får sig en varm velkomst onsdag aften i Firenze, serberen har nemlig for ganske nyligt taget skiftet fra Fiorentina til rivalerne fra Juventus. (Foto: Bildbyrån)

Der bliver kog på lægterne onsdag aften i Firenze, når Fiorentina tager imod Juventus i den første af to Coppa Italia-semifinaler. Hvem sikrer sig det bedste udgangspunkt her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fiorentina – Juventus. Der er kampstart onsdag d. 2. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Fiorentina – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Stadio Artemio Franchi, Firenze
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til Fiorentina – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Den helt store historie forud for opgøret mellem Fiorentina og Juventus er selvfølgelig, at Dusan Vlahovic vender tilbage til Firenze, hvor han tørnede ud tidligere på sæsonen. Det er ikke mere end en måned siden, at serberens hus i Firenze måtte overvåges af politiet forud for skiftet til mægtige Juventus, Fiorentina-fansene var langt fra tilfredse med det forestående skifte! Der skal nok også blive kog på Artemio Franchi, for Juventus er i forvejen en af de klubber som hjemmeholdets fans bryder sig mindst om.

Juventus-fansene må dog være ovenud lykkelig, for Vlahovic er altså stemplet ind fra start! Indtil videre har serberen haft seks kampe i den stribede Juve-trøje, og det er allerede blevet til fem scoringer i tre forskellige turneringer. I weekenden reddede nyindkøbet egenhændigt 3 point i land ude mod Empoli, da han med to scoringer i 2.halvleg afgjorde kampen. Juventus spiller stadig ikke særlig god fodbold, men defensiv står som altid ganske solidt, og nu har de fået den x-factor, der skal til for at vinde de tætte opgør. Det er lige før Den Gamle Dame stadig kan nå at byde sig til i mesterskabskampen.

Fiorentina er heldigvis ikke gået helt ned med flaget siden Vlahovic skifte. De fem kampe siden serberens skifte har resulteret i tre sejre og to nederlag, ikke fuldkommen fantastisk, men heller ikke skidt. Fiorentinas fans kan glæde sig over, at en af Vlahovic’ afløsere er kommet godt i gang, Piatek har nemlig allerede scoret fire gange i hans fem første kamp, og senest kom også Cabral på måltavlen. Der er bund i det her Fiorentina-mandskab, og de skal nok få godt med succes i resten af sæsonen. Om det bliver til en Coppa Italia-finale står dog hen i det uvisse lidt endnu.


Fiorentina:

 • Lucas Martinez Quarta (Forsvar, Reserve) – Karantæne


Juventus:

 • Federico Bernardeschi (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Paulo Dybala (Kant, Fast) – Skadet
 • Daniel Rugani (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Zakaria (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Alex Sandro (Back, Fast) – Skadet
 • Weston McKennie (Midtbane, Reserve) – Skadet

Fiorentina forventet startopstilling: Terracciano; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Gonzalez, Piatek, Saponara

Juventus forventet startopstilling: Perin; Danilo, de Ligt, Bonucci, De Sciglio; Arthur, Locatelli, Rabiot; Cuadrado, Vlahovic, Morata


Odds på Fiorentina – Juventus

Bookmakerne har Juventus som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Svækket Juve-mandskab får det svært

Resultatmæssigt er Juventus i en ganske imponerende stime, det er kun blevet til et enkelt nederlag i de seneste atten kampe på tværs af turneringer. Virkelig flot! Endnu flottere når man tænker på, hvor skidt de egentlig spiller. Det er ikke særlig ophidsende at se Juve spille, men taktikken virker åbenbart.

Spillemæssigt er jeg ikke imponeret over Juventus, og denne gang er fraværslisten alenlang. Zakaria, Dybala, Chiellini, McKennie, Chiesa, Bernadeschi, Rugani og Alex Sandro. Markante fravær, så medmindre Vlahovic kan gøre det hele selv, så tror jeg ikke, at det bliver til fuldt udbytte her. Det ville heller ikke ligne Juventus at vinde en kamp, som de ikke skal vinde, og her kan de jo afgøre det i returopgøret.

Fiorentina har bevæget sig tættere på Serie A’s tophold i denne sæson, og forskellen på dem og Juventus er ikke voldsomt stor for tiden, især ikke med et halvt Juventus-mandskab på tribunen. Anbefalingen går på, at hjemmeholdet ikke taber den her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Fiorentina eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Fiorentina – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Fiorentina er nummer 8 i Serie A med 42 point. Statistikken er på 13-3-10 og målscoren 45:36.

 • Juventus er nummer 4 i Serie A med 50 point. Statistikken er på 14-8-5 og målscoren 41:24.

 • Med Vlahovics skifte til Juve er venstrebacken, Christian Biraghi nu topscorer i klubben med beskedne fire mål.

 • Juventus råder fra for ganske nylig over Dusan Vlahovic, som står noteret for tyve ligamål. Serberen er allerede kommet på tavlen for Juve i både Coppa Italia, Champions League og Serie A.

 • Juventus vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 1-0 på en scoring i de døende af sekunder af Cuadrado.

Info
NavnFiorentinaFIO
Land
Italien
ITA
CheftrænerVincenzo Italiano
Websitewww.acffiorentina.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
23
Mål
41
Mål imod
33
Rent bur
5
Gule kort
52
Røde kort
7
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
4
Mål
14
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
5
Røde kort
2


Expected Goals: Fiorentina vs. Juventus de seneste tre kampe:

FiorentinaResultatxGJuventusResultatxG
Sassuolo – Fiorentina(2-1) 1,6 – 1,94Empoli – Juventus(2-3) 0,82 – 1,59 
Fiorentina – Atalanta(1-0)0,94 – 0,49 Villarreal – Juventus(1-1) 1,25 – 0,79
Spezia – Fiorentina(1-2) 0,56 – 2,44 Juventus – Torino(1-1) 0,74 – 0,8 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fiorentina – Juventus?

Fiorentina – Juventus spilles onsdag den 2. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Fiorentina – Juventus?

Fiorentina – Juventus spilles på Stadio Artemio Franchi i Firenze

Skriv et svar