18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Finland – Kasakhstan: Odds og optakt den 4. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er spillet otte kampe i VM-kvalifikationsgruppe D. Kun to er endt med sejr, mens de øvrige seks er endt uafgjort. Finland tager lørdag aften mod Kasakhstan, og begge mandskaber har to uafgjorte kampe på tavlen, men kasakherne har også et enkelt nederlag mod Frankrig at vise frem. Finland er klare favoritter her, men der skal jo lige spilles om det på banen først. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Finland – Kasakhstan. Der er kampstart lørdag d. 4. september 2021 kl. 15:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Finland – Kasakhstan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Ivanov, Rusland
Stadion: Det Olympiske Stadion, Helsinki, Finland
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Optakt til Finland – Kasakhstan: Skader, karantæner og startopstillinger

Finland spillede kun to kvalifikationskampe tilbage i marts, og i onsdags var de oversidder i puljen, så de er på bare to kampe, der har givet uafgjort ude mod Ukraine og hjemme mod Bosnien-Hercegovina. Derfor er det nu tiden, at finnerne viser styrke og henter tre point, for så vil de for alvor ligne et mandskab, der kan bide skeer med ukrainerne i kampen om puljens 2. plads. Frankrig ser ud til allerede at have sat sig på 1. pladsen.

Finland skal ride videre på den bølge af begejstring, der omsluttede holdets første store slutrunde nogensinde ved sommerens EM. De slog Danmarki den der besynderlige kamp, og så tabte de knebent til Rusland og Belgien efterfølgende, men de var i spil til knockoutkampene helt frem til tredje kamp. Det var vist bedre, end de turde have håbet på deroppe nordpå. De sluttede som nummer 2 i deres Nations League i efteråret på niveau B, og hvis de for alvor vil bide sig fast som et europæisk subtop-mandskab, skal de vinde kampe som denne mod Kasakhstan.

Kasakherne har omvendt fået en meget fin indledning på kvalifikationen, hvor de har hentet uafgjort både ude og hjemme mod Ukraine. De har været spillet temmeligt meget ned i begge kampe, og den samlede kasakhiske xG for de to kampe siger 0,67, mens ukrainernes er noget mere massive 7,32. Men begge mandskaber fik altså scoret hver tre gange fordelt over de to opgør, og det vidner om, at kasakherne besidder den for det moderne arbejdsmarked så eftertragtede egenskab, at de er robuste. Det var de til gengæld ikke i efterårets Nations League, hvor de drattede ud af niveau C, og derfor næste gang må finde sig i at dyste på det laveste europæiske niveau.  

Finland:

  • Ingen kendte fravær

Kasakhstan:

  • Ingen kendte fravær

Finland forventet startopstilling: Hradecky; Raitala, Toivio, Arajuuri, O’Shaughnessy, Uronen; Jensen, Sparv, Kamara; Pohjanpalo, Pukki.

Kasakhstan forventet startopstilling: Pokatilov; Logvinenko, Maliy, Marochkin; Bystrov, Tagybergen, Vasiljev, Kuat, Valiullin; Nurgaliev, Shushenachev.


Odds på Finland – Kasakhstan

Finland er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Finland bør have kvaliteten til at vinde

Finland har blot vundet én af deres seneste 10 kampe. Kun EM-opgøret mod Danmark har de formået at vinde blandt de 10. Ellers er det blevet til tre uafgjorte og seks nederlag. Og i de seneste seks kampe er det bare blevet til den ene scoring, Pohjanpalo satte ind mod Danmark. Ellers altså fem gange 0 (nul!). 

De skal klart have fundet en løsning på de manglende mål, og indtil nu har løsningen jo mestendels heddet Teemu Pukki. Han sad på bænken i testkampen mod Wales, men mon ikke han er tiltænkt en rolle i kampen mod kasakherne? Selv om hans klub, Norwich, har fået en barsk indledning på livet i Premier League med tre nederlag og en score på 1:10, kan Pukki måske finde trøst i, at han har stået for det enlige mål, som faldt i seneste kamp – 2:1-nederlaget mod Leicester City i søndags. 

Kasakherne har i deres seneste fem udekampe tabt til Belarus, Albanien og Nordmakedonien, mens de har hentet uafgjort mod Montenegro og Ukraine. De er altså ikke helt uefne, men det bør være muligt for finnerne at hive sejren i land her. Anbefalingen tør ikke begive sig ud i handicapspillene på grund af finnernes tilsyneladende problemer med at få bolden i nettet. Måske løsner det lige præcis her, så de vinder stort, men under alle omstændigheder bliver buddet, at Finland vinder. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,48
Finland
Gå til Bwin *


Finland – Kasakhstan: Statistik, topscorer og H2H

  • Finland har 2 point efter 2 kampe, og det rækker til en foreløbig 3. plads i gruppen. 

  • Finlands statistik er 0-2-0 med en målforskel på 3:3.

  • Kasakhstan er aktuelt nummer 5 i VM-kvalifikationen med 2 point efter 3 kampe. 

  • Tallene for Kasakhstan er 0-2-1 med scoren 3:5.

  • Finlands topscorer efter de første to kvalifikationskampe er Teemu Pukki, som har lavet alle holdets 3 foreløbige scoringer. 

  • Ruslan Valiullin er Kasakhstans topscorer med foreløbig 2 træffere.
     


Expected Goals: Finland vs. Kasakhstan – de seneste tre kampe

FinlandResultatxGKasakhstanResultatxG
Finland – Wales(0-0)0,10 – 1,53Kasakhstan – Ukraine(2-2)0,46 – 3,16 
Finland – Belgien(0-2)0,46 – 1,58Nordmakedonien – Kasakhstan(4-0)3,12 – 0,26 
Finland – Rusland(0-1)1,15 – 2,49 Ukraine – Kasakhstan(1-1)4,16 – 0,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar