18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Finland – Estland: Odds og optakt den 4. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Finland skal tanke selvtillid forud for EM-slutrunden med dette opgør mod Estland, som blot har vundet én af deres seneste 20 landskampe. Men finnernes største stjerne, Teemu Pukki, døjer med en skade, og det får hele Finland til at holde vejret, for uden topscoreren er de alvorligt svækkede. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Finland – Estland. Der er kampstart fredag d. 4. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TIL



Finland – Estland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Olympiastadion, Helsinki, Finland
Vejret: 21°, let vind og høj sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Finland
Estland
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 15:23.


Optakt til Finland – Estland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så lovende ud for finnerne i efteråret. De leverede en godkendt Nations League på det næsthøjeste niveau B med to nederlag til Wales og lutter sejre mod Bulgarien og Irland. Men de har nu spillet fem landskampe på stribe uden at hente en sejr, og selv om det har været mod stærk modstand, må det give panderynker hos finnerne forud for deres første slutrundekamp nogensinde. Og holdets med afstand største stjerne, Teemu Pukki, døjer endda med en skade. Øv.

De plejer dog at slå esterne, og de har vundet fem af de seneste syv indbyrdes kampe, og i tre af de seneste fire har finnerne endda holdt buret rent. De sluttede som nummer to i deres EM-kvalifikationspulje kun overgået af Italien, som også var eneste hold i gruppen med et bedre forsvar. Der er altså kvaliteter i det her finske mandskab, som holder til på verdensranglistens nummer 54.

Og det er relevant, fordi esterne er helt nede som nummer 116. Estland scorede mindst og lukkede flest mål ind i deres EM-kvalifikationsgruppe, og det samme gentog sig i efterårets Nations League-spil, hvor de endte sidst på niveau C, og derfor skal ud i nedrykningsspil og forsøge at undgå en ydmygende degradering til Europas laveste niveau. De får det ikke let i dette opgør.

Finland:

  • Teemu Pukki (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Estland:

Finland forventet startopstilling: Hradecky; Arajuuri, Lam, O’Shaughnessy; Uronen, Valakari, Sparv, Kauko; Lappalainen, Jensen, Riski.

Estland forventet startopstilling: Igonen; Tamm, Pikk, Kuusk, Paskotsi; Vassiljev, Kait, Kreida; Anier, Sappinen, Sinyavskiy.


Odds på Finland – Estland

Oddsene peger på en klar finsk favoritværdighed i opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 15:23.


Odds-forslag: Uden Pukki ligner det en målfattig affære

Finland har spillet 12 landskampe, siden de 3. september sidste år indledte Nations League. Det er blevet til fem sejre og fem nederlag og altså to uafgjorte. I de 12 kampe er der i alt scoret 33 mål fordelt med 15 til Finland og 18 til modstanderne. I præcis halvdelen af kampene har begge hold været på tavlen, mens syv af de 12 kampe har budt på højst to scoringer.

Estland har også spillet 12 kampe siden 5. september sidste år. De har vundet en og tabt otte, mens altså tre er endt uafgjort. Kampene har budt på 37 mål fordelt med 10:27. I halvdelen af de 12 kampe har begge hold scoret, og i lige så mange kampe er der faldet højst to mål. 

Finlands 12 kampe giver et snit på 2,75 mål, hvoraf de selv står for 1,25 pr. kamp. Esternes kampe indeholder 3,08 mål, og de laver selv 0,83 pr. kamp. Det lugter altså ikke nødvendigvis af mange mål her, og hvis finnerne må undvære Teemu Pukki, tør anbefalingen godt kaste sig ud i et spil på, at opgøret højst byder på to mål. Den var gået hjem i to af Finlands seneste tre kampe og i begge Estlands seneste.    

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Under 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Finland – Estland: Statistik, topscorer og H2H

  • Finland åbnede VM-kvalifikationen i marts med 2 point for 2 kampe. 

  • Tallene for Finland var 0-2-0 og scoren 3:3.

  • Debutanterne Finland er kommet i en stærk pulje med Belgien, Rusland og Danmark.

  • Estland begyndte deres VM-kvalifikation med 2 kampe og 0 point. 

  • Statistikken for esterne er 0-0-2 og målscoren 4:10.

  • Teemu Pukki scorede alle 3 mål for Finland i de 2 VM-kvalkampe, og dermed er han holdets topscorer. 

  • Estlands topscorer for de 2 VM-kvalifikationskampe er Henri Anier, som nettede 3 gange i de 2 opgør. 


Expected Goals: Finland – Estland – de seneste tre kampe

FinlandResultatxGEstlandResultatxG
Sverige – Finland(2-0)1,91 – 0,64Sverige – Estland(1-0)2,93 – 0,10
Schweiz – Finland(3-2)1,93 – 1,30Belarus – Estland(4-2)1,45 – 0,81
Ukraine – Finland(1-1)1,79 – 1,27Estland – Tjekkiet(2-6)1,10 – 3,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar