18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Finale-brag i Coppa Italia mellem Atalanta og Juve

| Sidst opdateret:


Det bliver intenst og nervepirrende onsdag aften, når Atalanta og Juventus på neutral grund i Rom mødes til Coppa Italia-finale. Hvem ender med pokalen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Juventus. Der er kampstart onsdag d. 15. maj 2024 kl. 21:00. Se kampen på bet365*. 

Odds og optakt til Atalanta - Juventus i Coppa Italia

Der er lagt op til en spændende dyst, når Atalanta og Juventus onsdag krydser klinger i Coppa Italia-finalen. Foto: Nicolò Campo / Alamy Stock Photo

AtalantaJuventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fabio Maresca
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 19° og let vind

AtalantaJuventus preview

Juventus nåede i weekenden sæsonens minimumsmål om deltagelse i Champions League til næste sæson, men hvis der skal bare lidt kolorit på en ellers ganske forglemmelig sæson, skal der selvfølgelig et trofæ til.

Det er der chance for onsdag aften, når Den Gamle Dame brager sammen med Atalanta i Coppa Italia-finalen på Stadio Olimpico i Rom.

Formkurven taler dog langt fra for en titel til de zebrastribede. Allegris knastøre mandskab har nemlig blot vundet én af de seneste ti ligakampe. Godt nok med hele otte X’er undervejs, men stadigvæk ikke godt nok for et hold af Juventus’ kaliber.

Onsdagens modstander fra Bergamo har til gengæld gang i en fuldkommen fantastisk sæson. I weekenden tog Atalanta nemlig et stort skridt mod Champions League-deltagelse til næste sæson, da Roma blev besejret med 2-1.

Ydermere har Gasperinis tropper netop sikret den første europæiske finale i klubbens historie, da det i sidste uge blev til sejr over Marseille i Europa League-semifinalen, og nu venter Leverkusen i finalen senere på måneden.

To finaler og CL-bold til næste sæson, så kan man vist ikke forlange mere af lille Atalanta.

Forventede startopstillinger Atalanta – Juventus

Atalanta: Skader og karantæner

Juventus: Skader og karantæner

Odds-forslag: Den Gamle Dame ser rigtig gammel ud for tiden

De to holds formkurver peger aktuelt i fuldkommen modsatte retninger. Atalanta har virkelig fundet formen i foråret med videre avancement i Europa League efter sejre over stærke modstandere i Sporting, Liverpool og Marseille, samtidig har de formået at holde fanen højt i Serie A, hvor de har vundet de fire seneste kampe, og nu er snublende tæt på CL til næste sæson.

Juventus er til gengæld gået helt og aldeles i stå. Den Gamle Dame er i problemer i stort set alle kampe for tiden, udmærket illustreret ved, at de i weekenden blot fik 1-1 hjemme mod Serie A’s absolutte bundprop Salernitana, som allerede er rykket ned. Facit lyder på kun én sejr i de seneste ti kampe, og Juventus kan ikke engang undskylde sig med trætte ben fra for mange kampe, for de har ikke spillet nogle europæiske kampe i denne sæson.

Finaler har selvfølgelig deres eget liv, og Allegri har helt sikkert lagt en diabolsk defensiv plan for at dæmme op for Atalantas varme offensiv. Omvendt har Torino-klubben bare så lidt at byde på offensivt, at jeg har svært ved at se dem vinde.

Atalanta kommer med momentum og selvtillid, og det bliver tungen på vægtskålen mod et Juventus-mandskab, som efterhånden må være godt trætte af Allegris pindsvine-fodbold.

Gaperini og co. får revanche for finalenederlaget til netop Juventus i 2021.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,70
Atalanta vinder
Gå til bet365 *

Atalanta – Juventus live stream

Du kan se Coppa Italia opgøret mellem Atalanta – Juventus på bet365*.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Coppa Italia

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Coppa Italia – KLIK HER!*

Kampprogram

Indbyrdes kampe

Hvornår spilles AtalantaJuventus?

Atalanta – Juventus spilles onsdag d. 15. maj 2024 kl. 21:00.

Hvor spilles AtalantaJuventus?

Atalanta – Juventus spilles på Stadio Olimpico, Rom.

Forventede startopstillinger Atalanta – Juventus

Atalanta: Skader og karantæner

Juventus: Skader og karantæner

Kampprogram

Skriv første kommentar

Skriv et svar