18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Feyenoord – FCK: Odds og optakt den 2. juli 2022

Der kom virkelig gang i FCK's unge islændinge i mesterskabsspillets sidste kampe. Mon Johannesson og Haraldsson tager den fine form med videre til den nye sæson? (Foto: Bildbyrån)
Der kom virkelig gang i FCK’s unge islændinge i mesterskabsspillets sidste kampe. Mon Johannesson og Haraldsson tager den fine form med videre til den nye sæson? (Foto: Bildbyrån)

De forsvarende danske mestre FCK er i gang med at finpudse formen forud for en sæson, som med garanti byder på et europæisk gruppespil i enten Champions League eller Europa League. Lørdag tester københavnerne formen af i Rotterdam, hvor de skal op imod Conference League-finalisterne Feyenoord. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Feyenoord – FCK. Der er kampstart lørdag d. 2. juli 2022 kl. 14:00.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Feyenoord – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Feyenoord Academy, Rotterdam
Vejret: 17°, let vind

Optakt til Feyenoord – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

FCK satte i den forgangne sæson alt ind på det danske mesterskab med flere heftige transfers i januar. Heldigvis gav satset pote, selvom ikke alle nyindkøbene for alvor slog igennem. Mesterskabet betyder, at FCK træder ind i den sidste og afgørende playoff-runde til Champions League, så det handler om at stå skarpt til de to kampe i slut august. Selv med et nederlag er københavnerne dog sikret deltagelse i Europa League-gruppespillet, så forhåbentlig venter der mange store europæiske aftener i Parken. I store dele af sidste sæson var spillet langt fra sprudlende, men Jess Thorup fik til gengæld stablet et standhaftigt forsvar på benene, som var hovedårsagen til at guldmedaljerne havnede om halsen på de københavnske løver. Forbedringspotentialet ligger helt klart i offensiven.

Feyenoord kommer fra en flot 21/22-sæson. Godt nok kunne Rotterdam-klubben ikke følge med Ajax og PSV i Æresdivisionen, men 3.pladsen og de præstationer, som førte til den, var trods alt langt bedre end sæsonen før, hvor det blot endte med en 5.plads. Det helt store eventyr kom i Conference League, hvor hollænderne nåede hele vejen til finalen. Her blev italienske Roma for stor en mundfuld, men der er stadig god grund til tilfredshed med sæsonen i Rotterdam. Hollænderne starter den nye sæson ud i starten af august, så de er formentlig ikke lige så langt fremme i forberedelserne som FCK.

Ligesom Feyenoord kunne FCK heller ikke følge med PSV i den forgangne sæson, men københavnerne viste dog i én ud af de to Conference League 1/8-finaler, at de kunne være matche de hollandske 2’ere, så mon ikke, at FCK også kan bide skeer med Feyenoord? Løverne skal dog op i et højere gear end i weekendens testkamp mod Silkeborg, som bød på et 2-0 nederlag.


Feyenoord:

  • Ingen kendte fravær


FCK:

  • Ingen kendte fravær

Feyenoord forventet startopstilling: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Pedersen; Kokcu, Aursnes; Nelson, Pereira, Sinisterra; Benita

FCK forventet startopstilling: Johnson; Diks, Khocholava, Stamenic, Kristensen; Lerager, Falk, Biel; Roony, Karamoko, Haraldsson


Odds på Feyenoord – FCK

Bookmakerne holder FCK som favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Svækket FCK-defensiv kaster mål af sig

Mens de andre Superliga-klubber mødes på kryds og tværs i testkampe i disse dage, skal FCK en tur til Holland til et europæisk matchup mod Feyenoord. Sæsonen 22/23 kommer med garanti til at byde på et europæisk gruppespil for københavnerne, så selvfølgelig skal de også lige teste evnerne af mod et af Hollands stærkeste mandskaber, som i den kommende sæson tørner ud i Europa League.

Feyenoord viste højt niveau i sidste sæson, hvor de gik hele vejen til finalen i Conference League, så der venter ikke FCK en nem opgave lørdag eftermiddag. Men med tanke på, at Superligaen allerede starter om to uger vs. Æresdivision, som har start om over en måned, så bør Jess Thorups mandskab være oppe i et højere gear på nuværende tidspunkt. Umiddelbart vil jeg vurdere hollænderne til at være en my stærkere end FCK. Testkampe er generelt svære at spå om, fordi de ofte byder på spilletid til stort set samtlige spillere i truppen. Én ting er dog sikker – FCK’s midterforsvar er svækket til dette opgør med fraværet af Vavro, og en netop tilbagevendte Boilesen, og det er ikke godt nyt mod et offensivt anlagt Feyenoord-mandskab. Der kunne godt komme godt med mål i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,58
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Feyenoord – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Feyenoord havde pæn succes i den forgangne sæson, som endte med en 3.plads i Æresdivisionen og en Conference League-sølvmedalje.

  • FCK vandt det danske mesterskab i den forgangne sæson med 68 point. Statistikken endte på 20-8-4 og målscoren 56:19.

  • Guus Til endte som Feyenoords topscorer med sine 15 ligaplaffere.

  • Pep Biel endte som FCK’s topscorer med 11 kasser.


Expected Goals: Feyenoord vs. FCK de seneste tre kampe:

FeyenoordResultatxGFCKResultatxG
Roma – Feyenoord(1-0) 0,41 – 0,58FCK – AaB(3-0) 2,09 – 0,3
Feyenoord – Twente(1-2) 0,71 – 1,15Randers – FCK(0-2) 1,38 – 2,31
Go Ahead Eagles – Feyenoord(0-1) 0,9 – 0,6FCK – Silkeborg(2-1) 1,36 – 0,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Feyenoord – FCK?

Feyenoord – FCK spilles lørdag den 2. juli 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Feyenoord – FCK?

Feyenoord – FCK spilles på Feyenoord Academy i Rotterdam

Skriv første kommentar

Skriv et svar