18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Porto – Benfica: Odds og optakt den 23. december 2021

Kan Pepe og drengene hive en pokalsejr i land i det store O Clássico? (Foto: Bildbyrån)
Kan FC Porto hive en pokalsejr i land i det store O Clássico? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften ligger en tidlig julegave og venter i Portugal, når landets to mest vindende klubber brager sammen i det store ‘O Clássico’. De to rivaler, FC Porto og Benfica, tørner her sammen i en knald-eller-fald kamp, nemlig 1/8-delsfinalen i den portugisiske pokalturnering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Porto – Benfica. Der er kampstart torsdag d. 23. december 2021 kl. 21:45.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Porto – Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fábio Veríssimo
Stadion: Estadio do Dragão, Porto, Portugal
Vejret: 12° og let vind

Optakt til FC Porto – Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

O Clássico er rivalopgøret mellem de to mest vindende klubber i portugisisk klubhold, to klubber fra de to største byer i landet, Porto og Lissabon. FC Porto og Benfica kæmper sæson efter sæson med Sporting Lissabon om det portugisiske mesterskab, og indeværende sæson er ingen undtagelse. FC Porto og Sporting deler 1. pladsen med 41, mens Benfica følger efter på 3. pladsen med 37 point. Der skal nok blive kamp til det sidste! Men… Her har vi faktisk at gøre med 1/8-delsfinalen i den portugisiske pokalturnering, Taça de Portugal. Benfica har tabt finalen to sæsoner i træk til henholdsvis Porto og Braga, og har senest vundet turneringen i 16/17, mens Porto vandt den senest i 19/20.

Der skal nok blive smæk på mellem de to formstærke portugisiske giganter, som også krydser klinger i ligaen inden årsskiftet. Begge mandskaber er med hvor det er sjovt i både liga, cup og europæisk. Benfica halter 4 point efter Porto i ligaen, til gengæld lykkedes det dem, i modsætning til Porto, at spille sig videre til 1/8-delsfinalen i Champions League, hvor de skal krydse klinger med Ajax. FC Porto må tage til takke med Europa League i det nye år, hvor de skal op imod Lazio. Begge mandskaber kan være stolte over deres præstationer indtil videre i sæsonen, der er stadig mulighed for succes på mange fronter!

FC Porto har overhånden i de indbyrdes opgør, som oftest er tætte, men som i de seneste seks tilfælde er endt uden sejr til Benfica. Begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte 1-1 i to intense affærer, som bød på et hav af kort til begge hold.


FC Porto:

  • Ivan Marcano (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pepe (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Marco Grujic (Midtbane, Fast) – Skadet


Benfica:

  • Nemanja Radonjic (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Lucas Verissimo (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Porto forventet startopstilling: Costa; Mario, Mbemba, Cardoso, Wendell; Otavio, Vitinha, Oliviera, Diaz; Evanilson, Taremi.

Benfica forventet startopstilling:  Vlachodimos; Almeida, Otamendi, Vertonghen; Gilberto, Weigl, Mario, Grimaldo; Koke; Pizzi, Yaremchuk, Silva.


Odds på FC Porto – Benfica

Oddsene viser en favoritværdighed til FC Porto.


Odds-forslag: Pokalmål i begge ender

De to portugisiske storklubber har endnu ikke krydset klinger i denne sæson, men nu får de æren to gange inden for en uge, torsdag aften står den på 1/8-delsfinale i pokalturneringen, mens den om en uge står på topbrag i ligaen. Umiddelbart står FC Porto en anelse stærkere i billedet end Benfica, men det er marginalt, hvad der adskiller de to hold i denne sæson.

I sidste sæson endte begge indbyrdes opgør 1-1, men før det havde Porto vundet fire O Clássico i træk, så det er ikke for sjov, at hjemmeholdet er favoritter til dette opgør. Der skal nok blive smæk på i Porto torsdag aften, det er en knald-eller-fald-kamp, og selvom det ofte kan give lidt afventede opgør, så besidder begge mandskaber så meget offensiv kvalitet, at vi forhåbentlig nok skal få hul på målbylden. Vi har at gøre med de to mest scorende mandskaber i den portugisiske liga, og ingen vil af de to vil være tilfredse med et exit til rivalerne. Anbefalingen lyder på mål i begge ender, som det er sket i fire ud af de fem seneste indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,73
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


FC Porto – Benfica: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Porto er på 2. pladsen i CL-gruppe B med 5 point for deres første 5 kampe. 

  • FC Portos statistik er 1-2-2 og scoren 3:8.

  • FC Porto topper den portugisiske liga med 41 point, en statistik på 13-2-0 og en målscore på 38:8.

  • Benfica følger efter på 3.pladsen med 37 point, en statistik på 13-1-2 og en målscore på 46:12.

  • Luis Diaz er nummer to på topscorerlisten i den portugisiske liga, colombianeren står noteret for tolv mål.

  • Darwin Nunez er topscorer i den portugisiske liga med tretten kasser.

  • FC Porto og Benfica har spillet 1-1 i de to seneste indbyrdes opgør. Benfica er ikke lykkedes med at slå FC Porto i de seneste seks kampe.


Expected Goals: FC Porto vs. Benfica de seneste tre kampe:

FC PortoResultatxGBenficaResultatxG
Vizela – Porto(0-4) 0,35 – 1,53Benfica – Marítimo(7-1) 3,03 – 0,40 
Porto – Rio Ave (1-0) 2,50 – 0,40Benfica – Sporting Covilhã(3-0) 2,67 – 0,86 
Porto – Braga(1-0) 1,64 – 0,42 Famalicão – Benfica(1-4) 0,74 – 1,05 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Porto – Benfica?

FC Porto – Benfica spilles torsdag den 23. december 21:45.

Hvor spilles FC Porto – Benfica?

FC Porto – Benfica spilles på Estadio do Dragao i Porto.

Skriv første kommentar

Skriv et svar