18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – OB: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det swinger ikke for træner Flemming Pedersen og hans unge knejter fra FC Nordsjælland. De er på Superligaens 10. plads og har tabt seks af de seneste syv kampe – den syvende endte uafgjort. Onsdag aften får de besøg af OB i DBU Pokalens 4. runde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – OB. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR TV eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Nordsjælland – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 13° og let til frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 15:57.

Optakt til FC Nordsjælland – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det plejer jo ikke at betyde så meget for FC Nordsjælland, når de bliver ramt af skader på nøglepositioner, for der er som regel fuldgode erstatninger klar i kulissen. Men det gør nok mere ondt på dem, end de vil indrømme, at forsvarsstyrmanden Kian Hansen er ude. De har lukket 20 mål ind i de seneste syv kampe, og det er næsten tre per kamp. Så skal angrebet altså præstere på de helt høje nagler, og de gør de ikke just. Derfor bliver det til flere nederlag end sejre for talentfabrikken fra Farum. 

Særligt ondt må det have gjort, da de i weekenden overrakte Vejle Boldklub sæsonens første sejr. Efter 12 kampe uden sejr var vejlenserne havnet godt og grundigt i suppedasen i bundkampen, men med nederlaget dumpede FC Nordsjælland ikke bare tættere på bunden; de lukkede også Vejle Boldklub ind i spillet igen.

Selv om træner Flemming Pedersen ikke vil opgive top 6 endnu – og det skal han da heller ikke, for der er bare fire point op til trygheden – ser det kulsort ud, fordi holdet ikke præsterer på et niveau, der lover, at pointene vælter ind om et øjeblik.Til dette opgør må FC Nordsjælland ud over Kian Hansen også kigge langt efter Sadiq og Amon, og det er stadig uvist, om Diomandé og/eller Chukwuani bliver klar.  

Der kan man faktisk bedre forstå, hvis de har en fornemmelse af, at pointene venter lige rundt om hjørnet i Odense, hvor den svenske træner Andreas Alm har givet holdet et endnu mere tydeligt udtryk, end det havde under Jakob Michelsen – ikke meget anderledes. Bare tydeligere.

Der er stadig fokus på de tre offensive bag frontløberen, og det er derfra, det kreative skal komme. Det gør det aktuelt via en formstærk Mads Frøkjær, som endda er holdets aktuelle topscorer. Striberne skal have gang i futterne hos Kadrii, for begynder han at score mål, vil vi få et klarere billede af holdets reelle styrke, og så længe Mart Lieder åbenbart kun er god nok til en indhopperrolle, er Kadrii fynboernes bedste bud på en målskytte. 

Formentlig er både Johnson Laursen på back og Jebali i offensiven ude, og det er de sammen med langtidsskadede Mikkel Hyllegaard. Fynboerne kommer fra et hjemmenederlag mod Randers FC og en uafgjort ude mod Silkeborg IF. Det er præcis sådanne kampe, OB skal have mere ud af, hvis det ikke endnu engang skal blive ved snakken om top 6 i ligaen. Men her gælder det pokalturneringen, og det er jo en fin lejlighed til at sikre en kvartfinaleplads, at de møder et kriseramt FC Nordsjælland, for de trænger til noget at juble over i Odense. Det kan passende komme her. 

FC Nordsjælland:

 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mohamed Diomandé (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Tochi Chukwuani (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
 • Ibrahim Sadiq (Angreb, Fast) – Skadet

OB:

 • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
 • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Ogura; Thychosen, Woledzi, Nagalo; Villadsen, Christensen, Kofod, Francis, Adingra; Coulibaly, Schjelderup.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Andersen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Frøkjær, Fenger; Kadrii.


Odds på FC Nordsjælland – OB

Hvis oddsene skulle afgøre kampen, ville det ende helt lige.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: De plejer ikke at spille uafgjort

De seneste 13 indbyrdes møder i Farum er endt med seks sejre til hver og en enkelt uafgjort kamp. Det gør jo fynboerne til en lille smule favoritter vurderet på de to holds styrke lige nu. Men som oddsene også antyder, kan vi forvente en helt lige kamp. Værterne har Andreas Schjelderup med igen, og den vævre nordmand kan blive en mundfuld for det knap så fodrappe fynske midterforsvar. 

Omvendt kan det også sagtens blive en svær udfordring for FC Nordsjællands bagkæde, hvor 24-årige Mads Thychosen er den rutinerede i selskab med 19-årige Nagalo og 20-årige Woledzi. De kan godt få deres hyr med Frøkjær i form, Sabbi i fart og Fenger i arbejdsraseri. Og hvis Kadrii så vælger onsdag på Right to Dream Park til at sparke sæsonen i gang for alvor, bliver det en brandvarm efterårsaften i Farum.

Kald det en fornemmelse. En kildren i knæet eller en rumlen i maven. Anbefalingen har det godt med at pege på gæsterne i dette opgør. Der er en soliditet over fynboerne, som værterne har savnet i denne sæson. Derfor bliver anbefalingen ganske enkelt sejr til gæsterne fra OB. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,51
OB
Gå til Marathonbet *


FC Nordsjælland – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Nordsjælland er på Superligaens 10. plads efter 13 runder, hvor de blot har fået 14 point. 

 • FC Nordsjællands statistik siger 4-2-7, mens deres måldifference er 17:24.

 • Det var først i seneste runde af DBU Pokalen – tredje runde – at FC Nordsjælland trådte ind. De vandt på udebane 2:1 over VSK Århus. 

 • OB er placeret en anelse bedre på 7. pladsen med 15 point for deres første 13 kampe.

 • Tallene for OB er 3-6-4 med scoren 20:19.

 • Fynboerne har allerede spillet to kampe i sæsonens DBU Pokal. De har slået Roskilde FC og FC Helsingør henholdsvis 2:1 og 3:0.

 • FC Nordsjællands topscorer er Simon Adingra, der er på 4 sæsontræffere. 

 • OBs flittigste målskytte er også noteret for 4 kasser, og de er signeret Mads Frøkjær.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. OB de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGOBResultatxG
Vejle Boldklub – FC Nordsjælland(2-0)1,26 – 0,64Silkeborg IF – OB(1-1)0,99 – 0,47 
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(2-2)1,22 – 1,29OB – Randers FC(1-2)2,26 – 3,30 
Silkeborg IF – FC Nordsjælland(4-1)1,54 – 1,72 OB – Vejle Boldklub(6-0)2,31 – 0,62 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar